ΠΑΟΚ - Club Brugge 0-2 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - Club Brugge 0-2 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
San4
πολύ σωστός και με λογική τεκμηριωμένη χωρίς φωνές
100τ100 μαζί σου
πολύ σωστός και με λογική τεκμηριωμένη χωρίς φωνές
100τ100 μαζί σου
Πολύ καλύτερη η Μπριζ ,Μπραβο τους. Εμεις συνεχίζουμε στο πρωτάθλημα .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eagle1980 την Παρ 19 Απρ 2024, 00:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χάσαμε από μια καλύτερη ομάδα και στα 2 παιχνίδια .
Μπράβο για την πορεία που ξεκίνησε από πολύ νωρίς και έφτασε ως εδώ πέρα από κάθε προσδοκία ξεπερνώντας μεγάλες δυσκολίες.
Έτσι φτιάχνονται οι μεγάλες ομάδες.
Μπράβο και στον κόσμο που ήταν δίπλα και στήριξε μέχρι τέλους.
Πάμε με δύναμη και πείσμα για ότι καλύτερο στο πρωτάθλημα !
Μπράβο για την πορεία που ξεκίνησε από πολύ νωρίς και έφτασε ως εδώ πέρα από κάθε προσδοκία ξεπερνώντας μεγάλες δυσκολίες.
Έτσι φτιάχνονται οι μεγάλες ομάδες.
Μπράβο και στον κόσμο που ήταν δίπλα και στήριξε μέχρι τέλους.
Πάμε με δύναμη και πείσμα για ότι καλύτερο στο πρωτάθλημα !
Δεν ακουμπήσεμε καν σε δυο ματς. Ο γάβρος παιζει ημιτελικά. Το στομαχι γουργουριζει απο την πείνα. Δεν θα κοιμηθουμε κιολας... σκααααατα!
Η ζωή κυλάει μη γραμμικά και σε αυτή τη στροφή ήμασταν στο κατέβασμα, σωματικά και πνευματικά, παίκτες και προπονητής. Σε άλλη φάση, παρά την διαφορά δυναμικότητας, ίσως θα μπορούσαμε να το χτυπήσουμε. Όμορφες αναμνήσεις και θετική αύρα για την συνέχεια. Σοβαρότητα και πάθος για το Πρωτάθλημα που η κατάκτηση του θα μας ξεκλειδώσει δώρα, φτάνει οι άνθρωποι της ομάδας να συνειδητοποίησαν αυτά που ήδη γράψατε.
εξαιρετική ατμόσφαιρα από τον κόσμο
η ομάδα το πάλεψε όσο μπορούσε
καιρό έχω να δω τόσο καλό αντίπαλο μέσα στην Τούμπα. μιλάμε για τεράστια διαφορά ποιότητας
συγκινητικός όττο
εάν θέλουμε να παίξουμε τσου λου, πρέπει να φτάσουμε στο επίπεδο της μπριζ (έτσι το βλέπω εγώ)
η ομάδα το πάλεψε όσο μπορούσε
καιρό έχω να δω τόσο καλό αντίπαλο μέσα στην Τούμπα. μιλάμε για τεράστια διαφορά ποιότητας
συγκινητικός όττο
εάν θέλουμε να παίξουμε τσου λου, πρέπει να φτάσουμε στο επίπεδο της μπριζ (έτσι το βλέπω εγώ)
- john4serres
Δίκαιη επικράτηση των Βελγων.
Για 180 λεπτά δεν κάναμε φάση, δεν απειλήθηκε ο αντίπαλος γκολκίπερ.
Τακτικά ο υπηρεσιακός Νίκι Χαγιεν διέλυσε τον Ραζβαν Λουτσεσκου, τα πήρε όλα πάνω στη μάχη
Τι ντουμπλαρισματα, τι κενούς χώρους στα άκρα, τι διαστήματα ανάμεσα στις γραμμές. Τα πάντα όλα.
Απογοητευμένος 100% αλλά συνεχίζουμε
Διπλό μέσα στο Πειραιά, όλα ή τίποτα
Για 180 λεπτά δεν κάναμε φάση, δεν απειλήθηκε ο αντίπαλος γκολκίπερ.
Τακτικά ο υπηρεσιακός Νίκι Χαγιεν διέλυσε τον Ραζβαν Λουτσεσκου, τα πήρε όλα πάνω στη μάχη
Τι ντουμπλαρισματα, τι κενούς χώρους στα άκρα, τι διαστήματα ανάμεσα στις γραμμές. Τα πάντα όλα.
Απογοητευμένος 100% αλλά συνεχίζουμε
Διπλό μέσα στο Πειραιά, όλα ή τίποτα
Ένα μπράβο σε όλους που φτάσαμε σε αυτό το σημείο,από εδώ κ πέρα είναι άλλο το λεβελ στην Ευρώπη κ είμαστε ακόμη λίγο μακριά.κ στα δυο ματς δεν φέραμε καν αντίσταση,δύναμη να έχουν τα παιδιά κ ο προπονητής για την συνέχεια .για μένα η χρονιά άσχετα τι θα κάνουμε στο πρωτάθλημα είναι επιτυχημένη βάζει του ρόστερ κ των αγώνων που έχουμε δώσει
+++cellophan έγραψε:Έκαναν λάθος πάσα αυτοί σήμερα?
Απίστετη ομάδα πραγματικά. Χάρηκα σήμερα πάντως για τον Όττο και το Σαμάτα, που πλέον σταθεροποιείται σε σχετικά υψηλά στάνταρ απόδοσης.
Μου φάνηκε σαν να μην έκαναν καμία. Το πρεσινγκ μας ψηλά φαινόταν τόσο μάταιο που απορώ γιατί το συνεχίσαμε μέχρι το τέλος.cellophan έγραψε:Έκαναν λάθος πάσα αυτοί σήμερα?
Η προκριση κριθηκε οταν εγινε αλλαγη προπονητη στην Μπριζ. Ειναι απο αυτα τα περιεργα του ποδοσφαιρου που μια ομαδα με τους ιδιους παικτες απο εκει που πηγαινε με δευτερα ξαφνικα πεταει. Και δεν μιλαω μονο για τα μεταξυ μας ματς, την εχω δει και στο πρωταθλημα.
Και επειδη εχω δει και την Φιορεντινα, γνωμη μου οτι θα περασει αν οχι το ιδιο ανετα αλλα σιγουρα ευκολα και τους Ιταλους.
Απο εκει και περα αν καποιος ρωτουσε τον Βελγο προπονητη, πως θα ηθελες να σε παιξει ο ΠΑΟΚ, νομιζω οτι θα περιεγραφε ακριβως την εικονα μας στο πρωτο ημιχρονο. Ειχαμε μια εβδομαδα να προετοιμαστουμε και ηταν λες και τους βλεπαμε πρωτη φορα σημερα. Ουτε καν πριν μια εβδομαδα.
Τα ματς ηταν καρμπον με τα ματς με την χαρτινη. Εναμιση χρονο παιζαμε οπως ακριβως θελανε με τα γνωστα αποτελεσματα. Οταν ο Λουτσεσκου πηρε χαμπαρι ή αποφασισε οτι δεν παει αλλο αυτος ο τροπος, αλλαξε το τροπαρι. Εχουμε προφανες θεμα με τετοιες ομαδες ακομα και στα ιδια κυβικα με εμας. Οταν ειναι και μια κλαση πανω απο εμας και παμε να παιξουμε το παιχνιδι μας σαν μην τρεχει τιποτα το αποτελεσμα ειναι φυσιολογικο.
Και επειδη εχω δει και την Φιορεντινα, γνωμη μου οτι θα περασει αν οχι το ιδιο ανετα αλλα σιγουρα ευκολα και τους Ιταλους.
Απο εκει και περα αν καποιος ρωτουσε τον Βελγο προπονητη, πως θα ηθελες να σε παιξει ο ΠΑΟΚ, νομιζω οτι θα περιεγραφε ακριβως την εικονα μας στο πρωτο ημιχρονο. Ειχαμε μια εβδομαδα να προετοιμαστουμε και ηταν λες και τους βλεπαμε πρωτη φορα σημερα. Ουτε καν πριν μια εβδομαδα.
Τα ματς ηταν καρμπον με τα ματς με την χαρτινη. Εναμιση χρονο παιζαμε οπως ακριβως θελανε με τα γνωστα αποτελεσματα. Οταν ο Λουτσεσκου πηρε χαμπαρι ή αποφασισε οτι δεν παει αλλο αυτος ο τροπος, αλλαξε το τροπαρι. Εχουμε προφανες θεμα με τετοιες ομαδες ακομα και στα ιδια κυβικα με εμας. Οταν ειναι και μια κλαση πανω απο εμας και παμε να παιξουμε το παιχνιδι μας σαν μην τρεχει τιποτα το αποτελεσμα ειναι φυσιολογικο.
-
Καταρχην μπραβο στην ΠΑΟΚαρα μας για την καταθεση ψυχης
Τεραστιο μπραβο στην ΤΟΥΜΠΑΡΑ με εξαιρεση τους λιγους γνωστους που οταν στραβωνει το ματς φευγουν απο το 70(!!!!) κιολας. Αν ειναι δυνατον ρε μαλακες (για να μην πω τιποτα παραπανω) εσεις στερησατε σε καποιους την ευκαιρια να ειναι εκει. Ξερω ατομα που αρρωστησαν που δεν βρηκαν εισιτ.
Οι υπολοιποι καταπληκτικοι και στα 90 λεπτα, τραγουδι απ'ολες τις θυρες και αναγνωριση της τεραστιας προσπαθειας που ξεκινησε 8μισι+ μηνες πριν
Στα αγωνιστικα δυστυχως, 10 αγωνες να παιζαμε δεν θα περνουσαμε. Ολοι οι παικτες πλην Μπαμπα, Κουλιε, Ταισον, ηταν ενα ολοκληρο επιπεδο κατω σε ολους τους τομεις
Εχω δει αρκετα ευρωπαικα ματς, παντα εχω να λεω οτι οι παικτες που πραγματικα με εντυπωσιασαν ηταν ο Σουαρεζ το 10, ο Μπαμπακαρ το 2016, o Καντε το 2018. Σημερα προστιθεται ο Βανακεν. Πραγματικα εκπληκτικος παικτης
Τεραστιο μπραβο στην ΤΟΥΜΠΑΡΑ με εξαιρεση τους λιγους γνωστους που οταν στραβωνει το ματς φευγουν απο το 70(!!!!) κιολας. Αν ειναι δυνατον ρε μαλακες (για να μην πω τιποτα παραπανω) εσεις στερησατε σε καποιους την ευκαιρια να ειναι εκει. Ξερω ατομα που αρρωστησαν που δεν βρηκαν εισιτ.
Οι υπολοιποι καταπληκτικοι και στα 90 λεπτα, τραγουδι απ'ολες τις θυρες και αναγνωριση της τεραστιας προσπαθειας που ξεκινησε 8μισι+ μηνες πριν
Στα αγωνιστικα δυστυχως, 10 αγωνες να παιζαμε δεν θα περνουσαμε. Ολοι οι παικτες πλην Μπαμπα, Κουλιε, Ταισον, ηταν ενα ολοκληρο επιπεδο κατω σε ολους τους τομεις
Εχω δει αρκετα ευρωπαικα ματς, παντα εχω να λεω οτι οι παικτες που πραγματικα με εντυπωσιασαν ηταν ο Σουαρεζ το 10, ο Μπαμπακαρ το 2016, o Καντε το 2018. Σημερα προστιθεται ο Βανακεν. Πραγματικα εκπληκτικος παικτης
- Patricio_4
Την εξαιρετική ατμόσφαιρα εγώ πάντως δεν τη βίωσα (ίσως επειδή πρώτη φορά μετά από χρόνια δεν ήμουν στη 4 αλλά κολλητά της, στην 5). Πολύ λεζάντα με σημαιάκια και δε ξέρω γω τι, φωνή και γιουχαρισματα στα 5 πρωτα λεπτά όπως έπρεπε και μετά τι ? Όλο το γήπεδο πέρα από κάποια κομμάτια της 4 μούγκα. Οι περισσότεροι που έβλεπα στα δεξιά μου από τη 4 δε φωνάζανε, για την 5 δε το συζητάω καν. Στο 22' "ΠΑΟΚΑΡΑ ΒΑΛΕ ΕΝΑ ΓΚΟΛ" λες και είμαστε στο 75'. Υπνωτικά συνθήματα πάλι για μεγάλα χρονικά διαστήματα και στο 80-85 ξαναξύπνησε το γήπεδο ενώ είχε χαθεί η πρόκριση απλά και μόνο για να τη βγει στους Βέλγους που άρχισαν να ακούγονται ξαφνικά. Έτσι θα έπρεπε να είναι σε όλο το ματς η κερκίδα, και για μένα φέρει μεγάλη ευθύνη για το αποτέλεσμα. Δεν δέχομαι να μου παίρνουν το εισιτήριο άτομα που παίζουν το παιχνίδι της σιωπής. Δεν καταλαβαίνουν που μπαίνουν πλέον όσοι είναι στο πέταλο.
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τι διαολο σε αλλο γηπεδο πηγα;
Το ΟΟΟ ΠΑΟΚαρα το τραγουδουσε ολο το γηπεδο για 10 λεπτα να ουμε