21. Diego Biseswar
Re: 21. Diego Biseswar
Σε παρακαλω ρε αφάνα αν διαβάζεις, υπέγραψε ρε μεγάλε με ότι σου δίνουν.
Λυπήσου μας, αν φύγεις θα φέρουν το Στιβ ή τον Ντειβιντ απο το μπεβερλι χιλς.
Δε δίνω πολλές πιθανοτητες ( με βάση το μπατζετ μας ) να αντικατασταθεί ο αφάνας με κάποιον καλύτερο.
Λυπήσου μας, αν φύγεις θα φέρουν το Στιβ ή τον Ντειβιντ απο το μπεβερλι χιλς.
Δε δίνω πολλές πιθανοτητες ( με βάση το μπατζετ μας ) να αντικατασταθεί ο αφάνας με κάποιον καλύτερο.
- ΑποστόληςΑ
Γιάννη, ασ' το. Αυτόν που έπρεπε να ανανεώσουν τον άφησαν να φύγει. Από και και μετά, όλοι οι γέροντες καλόν είναι να μας αφήσουν ήσυχους
Κάτι άκουσα για 450Κ και τα μπόνους έξτρα. Ενώ θέλει και 25Κ ο μάνατζερ του.Λεμεσος4 έγραψε:Αληθεύει ότι θέλει πάνω από 600 ο κύριος;
Στο καλό και να μας γράφει. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του.
- theodorsalonika
περσι λεγαμε να φυγει και στα πρωτα δεκα παιχνιδια ηταν ο καλυτερος θυμαστε????/
ε πληρωστε τον για δεκα παιχνιδια....και ετσι πως το κοβω παλι βασικος θα ναι..

ε πληρωστε τον για δεκα παιχνιδια....και ετσι πως το κοβω παλι βασικος θα ναι..

Αποστολή μου μαζί σου να φύγει. Αλλά με τα σχολιαροπαιδα που φέρνουν δε μπορείς να κατέβεις να παίξεις. Κρατάω πολύ μικρό καλάθι φίλε στο τι παίκτες θα παρουμεΑποστόληςΑ έγραψε:Γιάννη, ασ' το. Αυτόν που έπρεπε να ανανεώσουν τον άφησαν να φύγει. Από και και μετά, όλοι οι γέροντες καλόν είναι να μας αφήσουν ήσυχους
Αντε ρε ρεμαλι υπέγραφε να τελειώνουμε. Δε βλέπεις τι συζητανε να φέρουνε, βάλε τη τζίφρα πασακα μου να χαρεις
- theodorsalonika
giapas έγραψε:Αντε ρε ρεμαλι υπέγραφε να τελειώνουμε. Δε βλέπεις τι συζητανε να φέρουνε, βάλε τη τζίφρα πασακα μου να χαρεις
±+++++++++1926
Αν τελικά δεν ανανεώσει,η φημολογία πως η μουσική υπόκρουση στο video αποχαιρετισμού της ΠΑΕ,θα είναι το -Χέρια Ψηλά-
κρίνεται ως υπερβολική και αναληθής...
κρίνεται ως υπερβολική και αναληθής...
Παίκτης που είχε 700 800 συμβόλαιο και μετά σου λένε ότι θα κλείσει με 300 για ένα χρόνο 2 περιπτώσεις υπάρχουν. Η σε πουλάνε παπα για να μην φρικάρεις με τα 600 που θέλει η και ο παίκτης ξέρει ότι είναι λιμό και σου λέει ότι πάρουμε. Ο τεράστιος Κρεσπο είπε μπαι μπαι γιατί ξέρει τι μπορεί να δώσει. Για να δούμε και τον Μπομπ μαρλευ με τις έξτρα διακοπαρες.
Σαν το Βιερίνια ή τον Γκαρσία ή τόσους άλλους που έριξαν κατά πολύ το μισθό τους στα τελειώματα για να μείνουν στην ομάδα που αγάπησαν. Όλοι λιμά καιροσκόποι ήταν?shogoon έγραψε:Παίκτης που είχε 700 800 συμβόλαιο και μετά σου λένε ότι θα κλείσει με 300 για ένα χρόνο 2 περιπτώσεις υπάρχουν. Η σε πουλάνε παπα για να μην φρικάρεις με τα 600 που θέλει η και ο παίκτης ξέρει ότι είναι λιμό και σου λέει ότι πάρουμε. Ο τεράστιος Κρεσπο είπε μπαι μπαι γιατί ξέρει τι μπορεί να δώσει. Για να δούμε και τον Μπομπ μαρλευ με τις έξτρα διακοπαρες.
Λίγο σεβασμός παραπάνω σε παίκτες που πρόσφεραν όσο λίγοι δε βλάπτει
Το παλικάρι δεν μιλάει για τον Αντρέ και τον Γκαρσία, μιλάει για τον διψασμένο για διακοπές Μπίσε. Σεβόμαστε όλους αυτούς που προσέφεραν, ας σεβαστεί και αυτός τον εαυτό του (γιατί για εμάς δεν ξέρω πόσο σεβασμό έχει δείξει, αναζητώντας τα ίχνη του πόσο καιρό τώρα) και ας πάει μόνιμα για διακοπές. Το καλύτερο και για τις 2 πλευρές σενάριο.
Το παλικάρι μιλάει γενικά για όσους ρίχνουν το συμβόλαιό τους. Για αυτό αναφέρει και τον Κρέσπο.
Ούτε εγώ θέλω να ανανεώσει ο Μπίσε αλλά οι εκφράσεις εδώ μέσα έχουν ξεφύγει, για νταμπλούχο παίκτη μιλάμε
Ούτε εγώ θέλω να ανανεώσει ο Μπίσε αλλά οι εκφράσεις εδώ μέσα έχουν ξεφύγει, για νταμπλούχο παίκτη μιλάμε