Από που έμαθες για το paokmania.gr ??
-
- ehemithos199
περσι το φθινοπωρο ηρθε διπλα μου ενας πρωτοετης φοιτητης τρελο παοκι (γεια σου sketos4). αφου γνωριστηκαμε καποια βραδια ακουγα ραδιο με συνθηματα απο αγωνες του παοκ...τι γινεται ρε πουστη λεω...παιζουμε αγωνα? τον ρωτησα και μου ειπε για το παοκμανια. δεν ειχα καμια σχεση με ιντερνετ και διαδικτυα. εξαιτιας σας εμαθα τι ειναι τα φορουμ κ τα αβαταρ... και τωρα ακομα απο τη δουλεια μου κανω χρηση και επικοινωνουμε. γιατι παοκ παντου ρεεεεε!!!!
παιδια σας ευχαριστουμε για τη προσπαθεια και κυριως γιατι μου δινετε τη δυνατοτητα να εκφρασω αυτα που δε μπορουσα μεχρι τωρα!!

παιδια σας ευχαριστουμε για τη προσπαθεια και κυριως γιατι μου δινετε τη δυνατοτητα να εκφρασω αυτα που δε μπορουσα μεχρι τωρα!!

- aparadektos
Re: Από που έμαθες για το paokmania.gr ??
Γενικά νομίζω ότι πλέον επειδή το site εδώ και αρκετούς μήνες έχει γίνει πολύ γνωστό, οι περισσότεροι το βρήκαν στην περιήγησή τους γενικά στο net ..
Παλαιότερα οι περισσότεροι είχαν μπει λόγω περίεργων συγκυριών .. Τώρα νομίζω ότι η πλειοψηφία μπαίνει βλέποντας το paokmania.gr κάπου σε κάποιο άρθρο ή link στο google!
Παλαιότερα οι περισσότεροι είχαν μπει λόγω περίεργων συγκυριών .. Τώρα νομίζω ότι η πλειοψηφία μπαίνει βλέποντας το paokmania.gr κάπου σε κάποιο άρθρο ή link στο google!
πριν βαλω ιντερνετ δεν ασχολιομουνα καθολου αλλα ακουγα συνεχεια για ενα παοκμανια.οταν εβαλα πατησα τη διευθυνση για να μπω και απο τοτε δεν ξαναβγηκα!!!!!!!
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Πρίν ένα χρόνο δεν είχα internet και ήμουν της εφημερίδας..Διαβάζοντας την metrosport, o Βασιλόπουλος στην ''γκρίζα ζώνη'' αναφέρθηκε σε οπαδικά site του ΠΑΟΚ(Paokmania,paokworld) και ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά!Μόλις έβαλα internet ήταν τα πρώτα που μπήκα,αλλά εδώ έφαγα το κόλλημα!!!
- Isaak the Greek
Εγω παντως μαγκες σας εμαθα απ' το wikipedia!(Ντοινγκ)
Μπηκα μεσα απο περιεργεια να δω τι λεει για τον ΠΑΟΚ και κατω κατω ειχε σαιτ που σχετιζονται με τον ΠΑΟΚ.Τα υπολοιπα ειναι ιστορια!!!
Μπηκα μεσα απο περιεργεια να δω τι λεει για τον ΠΑΟΚ και κατω κατω ειχε σαιτ που σχετιζονται με τον ΠΑΟΚ.Τα υπολοιπα ειναι ιστορια!!!
-
Yiankos έγραψε:Γενικά νομίζω ότι πλέον επειδή το site εδώ και αρκετούς μήνες έχει γίνει πολύ γνωστό, οι περισσότεροι το βρήκαν στην περιήγησή τους γενικά στο net ..
Συμφωνώ μαζί σου Yianko, κάπως έτσι είναι! Εγώ το paokmania το βρήκα από το paokworld και ψάχνωντας για ιστορίες, και όσο ήμουν Ελλάδα το παρακολουθούσα αρκετό καιρό. Όταν ήρθα Ιταλία, γράφτηκα και βρήκα τη μεγαλύτερη Παοκτσήδικη παρέα και τη δεύτερη οικογένειά μου, που τείνει να γίνει η πρώτη. Τα χαιρετίσματά μου στα παιδιά του chat!
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ
10 σελίδες διαγράφηκαν.
Το θέμα μετακινήθηκε εκεί που έπρεπε.
Απο το google με αναζήτηση πριν 2 έτη.
Το θέμα μετακινήθηκε εκεί που έπρεπε.
Απο το google με αναζήτηση πριν 2 έτη.