Από που έμαθες για το paokmania.gr ??
- PAOKfanAthens
- ПÐРТИЗÐÐ
ημουν μια νυχτα, κι επινα μπυρα, οταν μου επεσε το ποτηρι και χυθηκε ολη η μπυρα, ξαφνικα, σαν να φυσουσε καποιος αερας, σαν να τα κινουσε μια περιεργη δυναμη, σχηματισαν τα εξης γραμματα
Ο ΣΕΘΟ ΟΣΥ ΝΙΕΔΙ ΝΑΤΗΥ ΤΗΝ ΛΕΟΝΗΤ, ΝΑΕΚ ΓΟΜΑΙΛΑΣΟΡ ΕΜ ΟΤ ΜΟΟΑΝ ПРАЗТАНИ ΣΟΤ ΓΕΥΜΟΗΛΕΟΝ ΤΤΟΟΥ TIES, PKAMAANIO.RG, ΙΙΕΑΝ ΘΚΑΚΗΝΟ ΡΙΟΕ
μερες ολοκληρες προσπαθουσα να το αναγραμματισω ωστε να βγαζει νοημα και τελικα το καταφερα
τι λεει?
Ο ΘΕΟΣ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ, ΚΑΝΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ПАРТИЗАН ΣΤΟ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΤΟΥΤΟ SITE, PAOKMANIA.GR, ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΙΕΡΟ
Ο ΣΕΘΟ ΟΣΥ ΝΙΕΔΙ ΝΑΤΗΥ ΤΗΝ ΛΕΟΝΗΤ, ΝΑΕΚ ΓΟΜΑΙΛΑΣΟΡ ΕΜ ΟΤ ΜΟΟΑΝ ПРАЗТАНИ ΣΟΤ ΓΕΥΜΟΗΛΕΟΝ ΤΤΟΟΥ TIES, PKAMAANIO.RG, ΙΙΕΑΝ ΘΚΑΚΗΝΟ ΡΙΟΕ
μερες ολοκληρες προσπαθουσα να το αναγραμματισω ωστε να βγαζει νοημα και τελικα το καταφερα
τι λεει?
Ο ΘΕΟΣ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ, ΚΑΝΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ПАРТИЗАН ΣΤΟ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΤΟΥΤΟ SITE, PAOKMANIA.GR, ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΙΕΡΟ
Απλά έγραψα www.paokmania.gr και αυτό είναι όλο...γιατί έχουμε όλοι μανία για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας και έτσι λέω εγώ δεν πληκτρολογώ paok την κατάληξει mania.gr και οτι βγεί και τσουπ με έβγαλε στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!!!!!ΟΟΟΟΟΠΑΟΚΑΡΑ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ ΜΕΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΟΝΟ ΖΩ!!!!!!!

-
ας πω και εγω σαν παλιος
ειχα δει γενικα το σαιτ σε αλλα παοκτσηδικα σαιτ σε λινκ δεν ηξερα οτι ειναι φορουμ και μπορεις να συζητας για την παοκαρα.τελη ιουνη 2008 μεσω εξεταστικης ενα ζεστο μεσημερακι ειχα φαει κ του σκασμου.ειπα να σερφαρω γτ δεν αντεχα το διαβασμα.λεμε τωρα.και νομιζω μεσω του σαιτ του κορδελιου μπηκα στο παοκμανια.το εξερευνησα και ειπα θα γραφτω.αρχικα το θελα για να ανεβαζω τις εικονιτσες που κανω αλλα μετα γουσταρα την ολη φαση κ οπως βλεπετε ειμαι ενεργο μελος και μοντ πλεον του τοπικ οτι να ναι
ευχαριστω παοκμανια

ειχα δει γενικα το σαιτ σε αλλα παοκτσηδικα σαιτ σε λινκ δεν ηξερα οτι ειναι φορουμ και μπορεις να συζητας για την παοκαρα.τελη ιουνη 2008 μεσω εξεταστικης ενα ζεστο μεσημερακι ειχα φαει κ του σκασμου.ειπα να σερφαρω γτ δεν αντεχα το διαβασμα.λεμε τωρα.και νομιζω μεσω του σαιτ του κορδελιου μπηκα στο παοκμανια.το εξερευνησα και ειπα θα γραφτω.αρχικα το θελα για να ανεβαζω τις εικονιτσες που κανω αλλα μετα γουσταρα την ολη φαση κ οπως βλεπετε ειμαι ενεργο μελος και μοντ πλεον του τοπικ οτι να ναι
ευχαριστω παοκμανια

- fofanaserres
Εγώ που λέτε ήμουν μια μέρα στο fcpaok.gr.Και εκεί που μιλούσα με τα παιδιά στο τσατ,πετάει ένας ένα λινκ...Πατάω και με πετάει στο paokmania.gr.Και αμέσως έγινα μέλος.Και από τότε έχω φάει κόλλημα πολύ μεγάλο με το σάιτ....Και ξέρετε ποια μέρα ήταν εκείνη?Η πρώτη μέρα λειτουργείας του paokmania.gr.Πίσω και σας έφαγε ο παλιός λέμεεεε....

Εμένα πάλι μου το συνέστησε ένας φίλος μου, ο οποίος με ξεστράβωσε,έμπαινα καιρό αλλά καθυστέρησα να γραφτώ.Γράφτηκα όταν είδα ότι απλά έχω φάει κόλλημα, θέλω να μαι μέσα όλη την ώρα κ να διαβάζω τα πάντα που λέει.
Υ.Γ.Όταν λέμε τα πάντα εννοούμαι τα πάντα...Ακόμα κ τις σελίδες του :Ότι να ναι...
Υ.Γ. 2 Μπορώ επίσης να πώ επίσημα που δεν με χαλάει που οι φίλοι μου με θεωρούν πλέον καμμένο με αυτό το site...

Υ.Γ.Όταν λέμε τα πάντα εννοούμαι τα πάντα...Ακόμα κ τις σελίδες του :Ότι να ναι...
Υ.Γ. 2 Μπορώ επίσης να πώ επίσημα που δεν με χαλάει που οι φίλοι μου με θεωρούν πλέον καμμένο με αυτό το site...

- fireblade4
- Alexakisg4
!!!
Από κάποιο παοκτσίδικο σαιτ σχεδόν όλα το έχουν στα λινκ για αλλά σιτε πριν κανα 6μηνο αν και τώρα πρόσφατα γράφτηκα και συμμετέχω στο φορουμ