Παράπονα για το Paokmania

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για την ιστοσελίδα...
Κλειδωμένο
Άβαταρ μέλους
steliospaoknikaia

Παράπονα για το Paokmania

Δημοσίευση από steliospaoknikaia »

Λοιπόν αφού στα άλλα τα threads απαγορεύτεται να μιλάμε για το άρθρο της κεντρικής, ας ανοίξουμε ένα thread ωστέ να σχολιάζοντε όλα.

Για το συγκεκριμένο:
Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΟ δημιουργεί κλίμα χωρίς λόγο..

Υ.Γ: Δεν πιστεύω να κλειδωθεί αυτο..ούτε καν να μεταφερθει!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος steliospaoknikaia την Τρί 11 Νοέμ 2008, 16:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Panosneapoli

Δημοσίευση από Panosneapoli »

to arthro gia ton darla einai ontos aparadekto kai den ekfrazei ta meloi tou paokmania opos dilonei alla mono kapia atoma memonomena pou katadikazoun me ta logia tous kai ta ipolipa meloi...
Megalo lathos

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

Είναι λάθος η δημοσίευση αυτού του άρθρου στην κεντρική σελίδα!Και σίγουρα δεν εκφράζει τη γνώμη όλων όσων γράφουν στο φόρουμ..
DIMAK4

Δημοσίευση από DIMAK4 »

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ!!! Δεν εχω διαβασει μεγαλυτερη βλακεια αρθρο που μαλλον γραφτικε απο καποιον που εμαθε μπαλλα απο το play station.Ενω η ομαδα και ο λαος ειναι στην τσιτα εμεις ψαχνουμε αφορμη να χαλαστουμε.ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Αφού η πλειοψηφία δεν το θέλει το άρθρο γιατί δεν το ξηλώνεται?
Σεβαστή η γνώμη του αδερφού "μηχανικος" αλλά δεν μπορεί η άποψη του καθενός να βγαίνει στην κεντρική σελίδα ενός σαιτ με τεράστια επισκεψιμότητα. Και όταν ένα μέλος θέλει να γράψει την άποψή του σε ένα άρθρο να ελέγχεται από τους διαχειριστές (Administrators) τις σελίδας πρωτού δημοσιοποιηθεί.
Και δεν μπορεί για τέτοιους ηλίθιους λόγους να μαλώνουμε.

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!

ΥΓ: Όσο περισσότερο μένει τόσο το χειρότερο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Retzi την Τρί 11 Νοέμ 2008, 16:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

δυστυχως αυτο το paokmania που "τολμαει και γραφει" δεν εκφραζει τα μελη του φορουμ,οχι μονο ως προς την τοποθετηση αυτη καθαυτη αλλα και ως προς τη γενικοτερη φιλοσοφια τετοιων τοποθετησεων στην κεντρικη σελιδα..το τι λεμε στο φορουμ διαφερει απο το τι πρεπει να λεγεται στην κεντρικη σελιδα..
ο ΠΑΟΚ εχει προπονητη,τεχνικο διευθυντη και προεδρο κυριοι υπευθυνους για τα αγωνιστικα θεματα..
DIMAK4

Δημοσίευση από DIMAK4 »

Το PAOKMANIA δεν ειναι τσιφλικη κανενος ειναι μια ιδεα που στηριζεται απο πολλα ατομα που εχουν αποψη και οχι για να εξυπηρετουν την εμπαθεια του καθενα απεναντι σε προπονητη και παικτων :twisted:
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

μηχανικέ χανεις λαδια....κατεβάστε το τωρα....
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

να πω και τό άλλο? ασ υποθέσουμε-λέμε τωρα- οτι τρώμε 4 την κυριακη. ξέρεις ρε καρντάσι μηχανικέ οτι αν είχε το Δαρλα δεν θα τα ετρωγε? απο ποτε εγινε ρομπέρτο καρλος ο δαρλας?? κανεις ταναπου ενα ολοκληρο λαο για τη χαζομάρα σου
Άβαταρ μέλους
ta_myala_mas_ponane

Δημοσίευση από ta_myala_mas_ponane »

Δεν θα παρω θεση για το αν μου αρεσει το αρθρο στην κεντρικη και αν συμφωνω ή οχι με τα λεγομενα του Μηχανικου.
Το μονο που θελω να σκεφτουν ο Μηχανικος και οποιος αλλος ειναι υπευθυνος για τα αρθρα που αναρτωνται στην κεντρικη ειναι αν το συγκεκριμενο αρθρο κανει καλο ή κακο στην ομαδα.
Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

Όση περισσότερη ώρα μένει το συγκεκριμένο πόστ στην κεντρική σελίδα τόσο περισσότερο κακό μας κάνει δυστυχώς...
Άβαταρ μέλους
Stallion
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Stallion »

Η κατάσταση έχει φύγει εκτός ελέγχου και γι' αυτο το τοπικ αύτο θα ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ.

ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΟΠΟΙΑ ΠΟΣΤ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΥΒΡΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ. ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΛΟΓΩ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΝΣΤΕΡΝΙΖΟΜΑΙ
Άβαταρ μέλους
kostask4

Δημοσίευση από kostask4 »

Τι μας λες ρε αδερφε Σταλιον. Πλακα μας κανεις. Γραφω την αποψη μου ενα τεταρτο, παταω οκ και βλεπω οτι κλειδωθηκε. Ωραιοι μαγκες. Και απο ποτε το μ@λ@κ@ς και τα @@@ ειναι κακες λεξεις. Αυτη η σοβαροφανεια μας εφαγε. Ντροπη για το κλειδωμα. Μονο αυτο λεω. Ντροπη. Ενα σαιτ γαματο το οποιο το εχω συστησει σε δεκαδες φιλους μου, λειτουργει με αυτο το τροπο. Το κλειδωμα δεν εγινε για τις υβρεις, Αν ηθελες να σουν μαγκας ας διεγραφες τα ποστ που εχουν υβρεις. Οχι ενα ολοκληρο τοπικ.
Άβαταρ μέλους
Boreios4

Δημοσίευση από Boreios4 »

Ρε αδέρφια adms, γιατί?
Μονο αυτό..
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο γράψιμο...
Έχω πικράθει σήμερα από την στάση των αντμιν.

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Paokmania.Gr”