Παράπονα για το Paokmania
- steliospaoknikaia
Παράπονα για το Paokmania
Λοιπόν αφού στα άλλα τα threads απαγορεύτεται να μιλάμε για το άρθρο της κεντρικής, ας ανοίξουμε ένα thread ωστέ να σχολιάζοντε όλα.
Για το συγκεκριμένο:
Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΟ δημιουργεί κλίμα χωρίς λόγο..
Υ.Γ: Δεν πιστεύω να κλειδωθεί αυτο..ούτε καν να μεταφερθει!!
Για το συγκεκριμένο:
Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΟ δημιουργεί κλίμα χωρίς λόγο..
Υ.Γ: Δεν πιστεύω να κλειδωθεί αυτο..ούτε καν να μεταφερθει!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος steliospaoknikaia την Τρί 11 Νοέμ 2008, 16:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Αφού η πλειοψηφία δεν το θέλει το άρθρο γιατί δεν το ξηλώνεται?
Σεβαστή η γνώμη του αδερφού "μηχανικος" αλλά δεν μπορεί η άποψη του καθενός να βγαίνει στην κεντρική σελίδα ενός σαιτ με τεράστια επισκεψιμότητα. Και όταν ένα μέλος θέλει να γράψει την άποψή του σε ένα άρθρο να ελέγχεται από τους διαχειριστές (Administrators) τις σελίδας πρωτού δημοσιοποιηθεί.
Και δεν μπορεί για τέτοιους ηλίθιους λόγους να μαλώνουμε.
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!
ΥΓ: Όσο περισσότερο μένει τόσο το χειρότερο...
Σεβαστή η γνώμη του αδερφού "μηχανικος" αλλά δεν μπορεί η άποψη του καθενός να βγαίνει στην κεντρική σελίδα ενός σαιτ με τεράστια επισκεψιμότητα. Και όταν ένα μέλος θέλει να γράψει την άποψή του σε ένα άρθρο να ελέγχεται από τους διαχειριστές (Administrators) τις σελίδας πρωτού δημοσιοποιηθεί.
Και δεν μπορεί για τέτοιους ηλίθιους λόγους να μαλώνουμε.
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!
ΥΓ: Όσο περισσότερο μένει τόσο το χειρότερο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Retzi την Τρί 11 Νοέμ 2008, 16:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δυστυχως αυτο το paokmania που "τολμαει και γραφει" δεν εκφραζει τα μελη του φορουμ,οχι μονο ως προς την τοποθετηση αυτη καθαυτη αλλα και ως προς τη γενικοτερη φιλοσοφια τετοιων τοποθετησεων στην κεντρικη σελιδα..το τι λεμε στο φορουμ διαφερει απο το τι πρεπει να λεγεται στην κεντρικη σελιδα..
ο ΠΑΟΚ εχει προπονητη,τεχνικο διευθυντη και προεδρο κυριοι υπευθυνους για τα αγωνιστικα θεματα..
ο ΠΑΟΚ εχει προπονητη,τεχνικο διευθυντη και προεδρο κυριοι υπευθυνους για τα αγωνιστικα θεματα..
- ta_myala_mas_ponane
- Stallion
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Η κατάσταση έχει φύγει εκτός ελέγχου και γι' αυτο το τοπικ αύτο θα ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ.
ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΟΠΟΙΑ ΠΟΣΤ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΥΒΡΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ. ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΛΟΓΩ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΝΣΤΕΡΝΙΖΟΜΑΙ
ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΟΠΟΙΑ ΠΟΣΤ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΥΒΡΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ. ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΛΟΓΩ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΝΣΤΕΡΝΙΖΟΜΑΙ
Τι μας λες ρε αδερφε Σταλιον. Πλακα μας κανεις. Γραφω την αποψη μου ενα τεταρτο, παταω οκ και βλεπω οτι κλειδωθηκε. Ωραιοι μαγκες. Και απο ποτε το μ@λ@κ@ς και τα @@@ ειναι κακες λεξεις. Αυτη η σοβαροφανεια μας εφαγε. Ντροπη για το κλειδωμα. Μονο αυτο λεω. Ντροπη. Ενα σαιτ γαματο το οποιο το εχω συστησει σε δεκαδες φιλους μου, λειτουργει με αυτο το τροπο. Το κλειδωμα δεν εγινε για τις υβρεις, Αν ηθελες να σουν μαγκας ας διεγραφες τα ποστ που εχουν υβρεις. Οχι ενα ολοκληρο τοπικ.