Λαμία - ΠΑΟΚ 1-5 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Re: Λαμία - ΠΑΟΚ 1-5 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Τεράστιος Ραζβαν [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Mitsospaoki4
- Moderator
6/7 τελικούς τα τελευταία χρόνια
Ο ένας που δεν πήγαμε με μαϊμού γκολ
Σοβαρότατη ομάδα κόντρα σε μια κομπλεξικη ομάδα
Στον επαναληπτικό πρέπει η Τούμπα να είναι γεμάτη για να χειροκροτήσουμε τους παίχτες που θα είναι σε άλλο ένα τελικό.
Το οφείλουμε γιατί τίποτα πλέον δεν είναι αυτονόητο..
Ο ένας που δεν πήγαμε με μαϊμού γκολ
Σοβαρότατη ομάδα κόντρα σε μια κομπλεξικη ομάδα
Στον επαναληπτικό πρέπει η Τούμπα να είναι γεμάτη για να χειροκροτήσουμε τους παίχτες που θα είναι σε άλλο ένα τελικό.
Το οφείλουμε γιατί τίποτα πλέον δεν είναι αυτονόητο..
Εμένα πάλι από όλο το ματς μου έχουν μείνει 2 σπριντ του Τάισον ,που κάνει ξεπέταγμα μετά από κοντρόλ και στο ένα δίνει ασίστ και στο άλλο τρώει ένα κλωτσιδι .
Είναι πολύ γρήγορος και σε αυτή την ηλικία . Γερος να ειναι , με προετοιμασία του χρόνου θα δούμε ωραία πράγματα .
Από εκεί και πέρα μπράβο στην ομάδα . Όμορφα γκολ ,ωραία κατοχή και κυκλοφορία .
Αυτό που τρώμε ένα γκολ και με σκορ 1-5 παίζουμε τόσο χεσμενα ,που παραλίγο να φάμε και άλλο ειναι καινούριο βίτσιο ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Είναι πολύ γρήγορος και σε αυτή την ηλικία . Γερος να ειναι , με προετοιμασία του χρόνου θα δούμε ωραία πράγματα .
Από εκεί και πέρα μπράβο στην ομάδα . Όμορφα γκολ ,ωραία κατοχή και κυκλοφορία .
Αυτό που τρώμε ένα γκολ και με σκορ 1-5 παίζουμε τόσο χεσμενα ,που παραλίγο να φάμε και άλλο ειναι καινούριο βίτσιο ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Και εις τον τελικόν γίνασει τής επί χρήμασι εκδιδομένης γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα (για να μην μας περνάνε και για αμόρφωτους).
Ζείτε (ζούμε) την καλύτερη περίοδο του ΠΑΟΚ όλων των εποχών.
Χαρείτε το με την ψυχή σας και ρουφηξτε κάθε στιγμή.
Όσα ευχαριστώ και να πούμε Ιβάν Σαββίδη θα είναι λίγα
Χαρείτε το με την ψυχή σας και ρουφηξτε κάθε στιγμή.
Όσα ευχαριστώ και να πούμε Ιβάν Σαββίδη θα είναι λίγα
- kataramenos5
-
Πρόκριση από σήμερα ακόμα ένας τελικός.. Φέρτε μου την κουλα την χάρτινη να την σκίσω..
Ραζβαν μου άρεσε το τρολαρισμα στα στερεοελλαδιτικα γαυροβαζελοχανουμοβλαχακια.
Ραζβαν μου άρεσε το τρολαρισμα στα στερεοελλαδιτικα γαυροβαζελοχανουμοβλαχακια.
- kataramenos5
Στην αμυνα ενα ψιλοπανικό τον εχουμε ακόμα κι αυτο ειναι θεμα.
- thomas Murg
το γήπεδο τραγικό. Τα τσαφ έδιναν κι έπαιρναν. Από τσαφ φάγαμε το γκολ. Από τσαφ ο Τζίμας ενώ γυρίζει πολύ όμορφα πηγαίνει η μπάλα στο χέρι του αλλά νομίζω κι από τσαφ στρώνεται ωραία η μπάλα στον Σάστρε και σκοράρει.
Ελπίζω να μην προκύψει τραυματισμός μετά το παιχνίδι. Ανησυχώ για τον Ομάρ και λιγότερο για Ντάντας και Ζίφκοβιτς.
Μπράβο, σε όλη την ομάδα που έκανε τη ρεβάνς ευκολότερη καθώς αυτή θα είναι ανάμεσα σε ματς των πλέι όφς. Όλα τα γκολ του αγώνα ένα κι ένα.
Και κλασικά ότι τελική κάνουν οι αντίπαλοι η μπάλα στο πλεχτό. Δύο φάγαμε σε ματς που με το ζόρι περνούσαν το κέντρο. Κωλόμπαλα.
Ελπίζω να μην προκύψει τραυματισμός μετά το παιχνίδι. Ανησυχώ για τον Ομάρ και λιγότερο για Ντάντας και Ζίφκοβιτς.
Μπράβο, σε όλη την ομάδα που έκανε τη ρεβάνς ευκολότερη καθώς αυτή θα είναι ανάμεσα σε ματς των πλέι όφς. Όλα τα γκολ του αγώνα ένα κι ένα.
Και κλασικά ότι τελική κάνουν οι αντίπαλοι η μπάλα στο πλεχτό. Δύο φάγαμε σε ματς που με το ζόρι περνούσαν το κέντρο. Κωλόμπαλα.
ας τον εχουμε μετα το 0-5. στα τελεθταια παιχνιδια μετα απο αστερα δεν δειξαμε κανενα πανικο. ειδικα με τα χαρτια που ειχε υψηλο επιπεδο δυσκολιαςkataramenos5 έγραψε:Στην αμυνα ενα ψιλοπανικό τον εχουμε ακόμα κι αυτο ειναι θεμα.