ΠΑΣ Γιάννενα - ΠΑΟΚ 0-0 ,MVP, σχόλια και παραλειπόμενα
Re: ΠΑΣ Γιάννενα - ΠΑΟΚ 0-0 ,MVP, σχόλια και παραλειπόμενα
Είμαστε η καλύτερη ομάδα όχι μόνο των ντέρμπι αλλά και όλων των αγώνων.. Έχουμε τις λιγότερες ήττες και σε όλες μα όλες τις ισοπαλίες είμαστε φανερά καλύτεροι από τον αντίπαλο.
Αλλά όπως σωστά είπες είμαστε πολύ άτυχοι.
Αλλά όπως σωστά είπες είμαστε πολύ άτυχοι.
Το πρόβλημα είναι πως άλλο πράγμα εννοούμε εμείς οι οπαδοί επιτυχία και άλλο η διοίκηση. Εμείς θέλουμε διακρίσεις και ασημικά και η διοίκηση φέτος συγκεκριμένα θέλει πωλήσεις (selling club). Μακάρι να έχω λάθος και αυτό που ετοιμάζει ο Λουτσος μέσα και έξω από το ενενηνταλεπτο να έχει συνέχεια και ΣΤΗΡΙΞΗ από τον Ιβάν του χρονου. Τη στιρηξη που ζήτησε ο Λουτσος και δεν έλαβε φέτος. Για την ώρα παζαρεψαμε πολίστες κυρίως στη θέση του φορ (και των χαφ διαχρονικά) μιας και οι δύο λύσεις μας είναι στείρες (ο μεν Ολιβέιρα μάχεται κυριολεκτικα σε άλλα πράγματα πλην σε αυτό για το οποίο πληρώνεται, ο Μπραντον -συγνωμη- αλλά είναι για επίπεδο Αστέρα και κάτω). Έχουμε το θετικό των μικρών που μπαίνουν και εκθέτουν κόσμο, αλλά δεν θέλω να πιστεύω πως θα χαραμισρουν σαν τον Τζίμη και Πέλκα που έφυγαν και αντικαταστάθηκαν με τη μετριότητα. Λεπτομέρεια σημερινή πως ο Τζήμας και ο Μπραντον είχαν ενοχλήσεις και πυρετό τις προηγούμενες μέρες. Τους προηγούμενους μήνες τι είχε ο καθένας και δεν είχαν αντιστραφεί οι ρόλοι;
Ένα άλλο πράγμα στο οποίο η ομάδα είναι αισθητά βελτιωμένη είναι οι αμυντικές μεταβάσεις. Ήταν κάτι που αν δούμε τα πρώτα ματς της περιόδου θα δούμε ότι μας πονούσε.
Σήμερα με μια ομάδα που στηρίζει πολύ το παιχνίδι της στο γρήγορ transition δε φάγαμε ούτε μία φάση με ανοργάνωτη άμυνα..
Σήμερα με μια ομάδα που στηρίζει πολύ το παιχνίδι της στο γρήγορ transition δε φάγαμε ούτε μία φάση με ανοργάνωτη άμυνα..
- Μπαρκαρούτσος
[youtube]2pt8RV-FtfU[/youtube]
Έβγαλε ο λαός το συμπέρασμα πριν 3 εβδομάδες ότι ο Lucescu παλεύει μόνος του..και αποφάσισε να μιλήσει η διοίκηση.
Έβγαλε ο λαός το συμπέρασμα πριν 3 εβδομάδες ότι ο Lucescu παλεύει μόνος του..και αποφάσισε να μιλήσει η διοίκηση.
- NikLiverpool
Κουραστικό αυτό το πράγμα φέτος.
Από τη μια σε σφάζουν με τον πιο έξυπνο τρόπο.
Από την άλλη μια ομάδα χωρίς κανένα βάθος πάγκου.
Στηριζομαστε σε πιτσιρίκια. Φτάσαμε να παρακαλάμε να παίξει 17χρονος μπας και δούμε διαφορά.
Δε θέλω ακόμα να μιλήσω για λευκή πετσέτα.
Θα πω όμως πολύ χειρότερα αν δω το καλοκαίρι μαζικά ξεπουληματα.
Αυτά και καλό καλοκαίρι από μένα.
Από τη μια σε σφάζουν με τον πιο έξυπνο τρόπο.
Από την άλλη μια ομάδα χωρίς κανένα βάθος πάγκου.
Στηριζομαστε σε πιτσιρίκια. Φτάσαμε να παρακαλάμε να παίξει 17χρονος μπας και δούμε διαφορά.
Δε θέλω ακόμα να μιλήσω για λευκή πετσέτα.
Θα πω όμως πολύ χειρότερα αν δω το καλοκαίρι μαζικά ξεπουληματα.
Αυτά και καλό καλοκαίρι από μένα.
Άλλο ένα παιχνίδι που αποδεικνύεται ότι οι εντάσεις χρειάζονται και με τους μικρούς. Το κακό είναι ότι όταν οι εντάσεις βελτιώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, ουσιαστική παραγωγή ποδοσφαίρου δεν υπήρξε, λίγα πράγματα. Μην πω ότι ο καλύτερος συνδυασμός έγινε στο χλωμό πρώτο με την μπαλιά του Τάισον στον Σάστρε και την ευκαιρία του Τόμας.
Πώς στον @!@ είμαι 4η ομάδα στην Ελλάδα αλλά οι άλλοι τρεις δεν μπορούν ούτε γκολ να με βάλουν?JohnDag έγραψε:Ο Ιβαν αποφάσισε να είναι (στην παρούσα φάση) η 4η ομάδα στην Ελλάδα.
Δυνατή 4η μεν, 4η δε.
Και κάθεστε εσείς κι εγώ να σπάμε τα παπαρια μας κάθε ΣΚ.
Εγώ δεν μπορώ πλέον, στα 43 τερμάτισα.
Καλό καλοκαίρι και να είστε όλοι καλά από βάθη της καρδιάς μου.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Οκ καταλαβαίνω ότι η πίκρα πολλές φορές μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές , αλλά ο ΠΑΟΚ το μόνο που πληρώνει είναι το γεγονός ότι φέτος ήταν μία εντελώς καινούργια ομάδα και είχε την ατυχία σχεδόν σε όλο τον πρώτο γύρο ο βασικός του φορ να μην είναι έτοιμος.
Έτσι έμεινε αρκετά πίσω βαθμολογικά στον πρώτο γύρο.
Η πορεία του στον δεύτερο γύρο είναι σχεδόν ανάλογη με τους άλλους διεκδικητές. 25 βαθμούς ο γάβρος
24 η Κούλα
23 εμείς
18 ο βάζελος
Μπορεί κάποιος συνοπαδός μας να μας βρει τα συνολικά ματς της ιστορίας του ΠΑΟΚ που ο αντίπαλος έφαγε κόκκινη στο πρώτα 10λεπτο; Για τους ΠΟΚήτες είναι μια καθημερινότητα... Ξεφτίλα και αηδία. Δεν έχω κουράγιο να βλέπω άλλο αυτή την αηδία πρωτάθλημα. Πλήρωσε ο Ιβάν αδρά να αλλάξει η κατάσταση στην ΕΠΟ (διαιοσύνη) και ο άλλος την πήρε στο τζάμπα, όπως και το πρωτάθλημα του 2018. Η ντροπή του πόντου ο Μελισσανίδης και σίγουρα δε φοράει παντελόνια. Αδερφή είναι και ζει μόνη χώρα του κόσμου που μπορεί κανείς να είναι τζάμπα μάγκας, με λίγους μαφιόζους στο payroll του.
Ἐτσι παιζόνταν πάντα το πρωτάθλημά μας. Ποιός θα κλέψει παραπάνω. Διαιτητές ΕΠΟ και λοιποί ήταν πάντα εναρμονισμένοι με αυτό το καθεστώς, κάποτε το λέγανε παράγκα. Ο πιό δυνατός στο παρασκήνιο κέρδιζε πάντα με κάποιες χρονιές εξαιρέσεις φυσικά, που πήραν και κάτι οι άλλοι εκτός ΠΟΚ.
Κάποιος μπορεί να ψάξει πόσα μάτς γυρίσανε στο 2ο ημίχρονο οι του ΠΟΚ μετά από ντού στους διαιτητές στην ανάπαυλα.
Το μόνο που έχει γίνει (καλύτερο) σήμερα, είναι οτι κάποιοι ξένοι διαιτητές είναι κανονικοί, και φυσικά το βάρ. Τα υπόλοιπα (που φυσικά και αλλοιώνουν το πρωτάθλημα) είναι τα ίδια. Ελληνες διαιτητές, πολιτικοί, ΕΠΟ, όλο το σύστημα καθρέφτης μιάς κοινωνίας που έχει χτιστεί πάνω στην λαμογιά και το ρουσφέτι.
Κάποιος μπορεί να ψάξει πόσα μάτς γυρίσανε στο 2ο ημίχρονο οι του ΠΟΚ μετά από ντού στους διαιτητές στην ανάπαυλα.
Το μόνο που έχει γίνει (καλύτερο) σήμερα, είναι οτι κάποιοι ξένοι διαιτητές είναι κανονικοί, και φυσικά το βάρ. Τα υπόλοιπα (που φυσικά και αλλοιώνουν το πρωτάθλημα) είναι τα ίδια. Ελληνες διαιτητές, πολιτικοί, ΕΠΟ, όλο το σύστημα καθρέφτης μιάς κοινωνίας που έχει χτιστεί πάνω στην λαμογιά και το ρουσφέτι.
- Μπαρκαρούτσος
Μας έμειναν ο Ιωνικός εντός και ο Βόλος εκτός.
1. ζέλος 55
2. χαρτί 53
3. γαύρος 50
4. ΠΑΟΚ 48
5. Βόλος 36
6. Άρης 34
Το πρόγραμμα των συνδιεκδικητών:
βάζελος - Παναιτωλικός
Ατρόμητος - βάζελος
ΟΦΗ - χαρτί
χαρτί - γαύρος
γαύρος - λεβαδειακός
χαρτί - γαύρος
ΠΑΟΚ - Ιωνικός
Βόλος - ΠΑΟΚ
Εγώ βλέπω ο ΠΑΟΚ να έχει μια χαρά ελπίδες πάντως. Ο γαύρος πρέπει να φέρει Χ με αεχ. Ο βάζελος μπορεί να φέρει έστω ένα Χ, το έχει ξανακάνει με πιο αδύναμες ομάδες. Ελπίζω και ο ΟΦΗ να κάνει καμιά ζημιά στο χαρτί.
Έχουμε 9 γαμημένες ισοπαλίες και μόνο δύο ήττες...
Σε σχέση με τον πρώτο βάζελο, έχουμε βάλει 2 περισσότερα γκολ και έχουμε φάει 3 περισσότερα..
1. ζέλος 55
2. χαρτί 53
3. γαύρος 50
4. ΠΑΟΚ 48
5. Βόλος 36
6. Άρης 34
Το πρόγραμμα των συνδιεκδικητών:
βάζελος - Παναιτωλικός
Ατρόμητος - βάζελος
ΟΦΗ - χαρτί
χαρτί - γαύρος
γαύρος - λεβαδειακός
χαρτί - γαύρος
ΠΑΟΚ - Ιωνικός
Βόλος - ΠΑΟΚ
Εγώ βλέπω ο ΠΑΟΚ να έχει μια χαρά ελπίδες πάντως. Ο γαύρος πρέπει να φέρει Χ με αεχ. Ο βάζελος μπορεί να φέρει έστω ένα Χ, το έχει ξανακάνει με πιο αδύναμες ομάδες. Ελπίζω και ο ΟΦΗ να κάνει καμιά ζημιά στο χαρτί.
Έχουμε 9 γαμημένες ισοπαλίες και μόνο δύο ήττες...
Σε σχέση με τον πρώτο βάζελο, έχουμε βάλει 2 περισσότερα γκολ και έχουμε φάει 3 περισσότερα..
Η ομάδα σήμερα δεν έβαλε γκολ καθαρά γιατί ο Σέντερ φορ δεν μπορούσε να κινηθεί στους χώρους και να παίξει συνδυαστικό ποδόσφαιρο ...
κατά τα άλλα απορώ με τις όποιες διαμαρτυρίες μας για πέναλτι ... συμφωνώ με τα παιδιά εδώ μέσα που λένε ότι δεν υπάρχει ...
ότι η ΑΕχ σπρώχνεται τρελά είναι δεδομένο και η κόκκινη απλά δεν υπάρχει ... ο γαύρος έχει ξεσηκώσει τον κόσμο για ένα γκολ που απλά είναι δυο μέτρα οφσάιντ ...
εμάς μας έχουν κλέψει σε άλλα ματς και επίσης εμείς αδικήσαμε τον εαυτό μας σε άλλα τόσα ... εάν δεν το είχαμε κάνει θα είμασταν και μπροστά ... η αξία της ομάδας είναι να είμαστε κορυφή ... και να γίνουμε ακόμα καλύτεροι ... φτάνει από σήμερα και μέχρι το επόμενο καλοκαίρι να αυξηθούν οι σωστές κινήσεις και να περιοριστούν τα λάθη ...
κατά τα άλλα απορώ με τις όποιες διαμαρτυρίες μας για πέναλτι ... συμφωνώ με τα παιδιά εδώ μέσα που λένε ότι δεν υπάρχει ...
ότι η ΑΕχ σπρώχνεται τρελά είναι δεδομένο και η κόκκινη απλά δεν υπάρχει ... ο γαύρος έχει ξεσηκώσει τον κόσμο για ένα γκολ που απλά είναι δυο μέτρα οφσάιντ ...
εμάς μας έχουν κλέψει σε άλλα ματς και επίσης εμείς αδικήσαμε τον εαυτό μας σε άλλα τόσα ... εάν δεν το είχαμε κάνει θα είμασταν και μπροστά ... η αξία της ομάδας είναι να είμαστε κορυφή ... και να γίνουμε ακόμα καλύτεροι ... φτάνει από σήμερα και μέχρι το επόμενο καλοκαίρι να αυξηθούν οι σωστές κινήσεις και να περιοριστούν τα λάθη ...
Το χερι του παικτη του ΠΑΣ στο 26’ απο σεντρα του Μπραντον ειναι μεσα στην περιοχη. Αυτο περαν της φασης στο 45’ (που δεν θεωρω οτι ειναι πεναλτι αλλα το ΠΟΚ θα το επαιρνε)
Τέτοιο πέναλτι πήρε ο βαζελος με το χαρτί, και ήταν και πιο δυνατό το σπρώξιμο του επιθετικού.
Αυτό δεν σημαίνει πως ήταν πέναλτι κανένα από τα δύο. Είναι για μιζέρια να βλέπω τη βαθμολογία και να βάζω το ελάχιστο 4 βαθμούς από όσους χάσαμε από μαλακίες.
Αυτό δεν σημαίνει πως ήταν πέναλτι κανένα από τα δύο. Είναι για μιζέρια να βλέπω τη βαθμολογία και να βάζω το ελάχιστο 4 βαθμούς από όσους χάσαμε από μαλακίες.
-
Δυστυχως στο πρωτο ημιχρονο επανηλθαμε
στις εμφανισεις του καλοκαιριου κι ετσι το
"χασαμε" οπως παραδεχθηκε κι ο προπονητης.-
Ακατανοητο ομως μου φανηκε αυτο το μινι
ροτεισον στη μεσαια μας γραμμη το οποιο
επιχειρηθηκε εξ αρχης με τον Σβαμπ και τον
Νταντας στον παγκο (και μαλιστα την ωρα
που μας ελειψε εστω και εξ απροοπτου
ενας βασικος πυλωνας της αναπτυξης μας)
αλλα και με τον Ταισον αντι του Αντριγια.-
Θεωρω οτι θα μπορουσαν να μπουν ακομα
και στο πρωτο ματς του Κυπελλου με τη
Λαμια και σιγουρα στον επαναληπτικο αν
ηταν αρχικη μας προτεραιοτητα η συλλογη
πιο πολλων βαθμων για το πρωταθλημα
η/και τη δευτερη και την τριτη θεση του!
Συν τοις αλλοις Μπραντον και Ταισον ειχαν
φτυσει πνευμονι απο το πρωτο ημιχρονο
και οι αλλαγες τους αργησαν παρα πολυ
ενω σωστη ηταν η αλλαγη του Σβαμπ στο
ημιχρονο κατι που επιβεβαιωνει την αποψη
μου για το πρωτο και την ευθυνη του Λουτσε!
Πολυ καλος ο Αουγκουστο αλλα μονο στο
ανασταλτικο κομματι μας και σ αυτο της
ανακτησης της μπαλας.- Δεν βλεπω ομως
να εξυπηρετει το γνωστο σχεδιο του Λουτσε
(με τα δυο 8αρια) στον επιθετικο τομεα αφου
δεν απειλει σχεδον ποτε την αντιπαλη εστια
οπως και χθες που (με την ανυπαρξια και του
Φιλιπε σ αυτον τον τομεα) για ενα ολοκληρο
ημιχρονο καναμε μονο μια καλη ευκαιρια και
με πολυ κατωτερο αντιπαλο απεναντι μας!
Ολα τα παραπανω παντα με τα δικα μου ματια.-
ΥΓ. Για οποιον απορει που εβλεπε τον Φιλιπε
σε θεση εξτρεμ (και δεξια αλλα και αριστερα)
απλα να θυμισω οτι αυτο ηταν κλασικα το τρικ
που εφαρμοζοταν με τον Κουρτιτς οσο επαιζε
οποτε το θεωρω 100% εντολη του προπονητη!
στις εμφανισεις του καλοκαιριου κι ετσι το
"χασαμε" οπως παραδεχθηκε κι ο προπονητης.-
Ακατανοητο ομως μου φανηκε αυτο το μινι
ροτεισον στη μεσαια μας γραμμη το οποιο
επιχειρηθηκε εξ αρχης με τον Σβαμπ και τον
Νταντας στον παγκο (και μαλιστα την ωρα
που μας ελειψε εστω και εξ απροοπτου
ενας βασικος πυλωνας της αναπτυξης μας)
αλλα και με τον Ταισον αντι του Αντριγια.-
Θεωρω οτι θα μπορουσαν να μπουν ακομα
και στο πρωτο ματς του Κυπελλου με τη
Λαμια και σιγουρα στον επαναληπτικο αν
ηταν αρχικη μας προτεραιοτητα η συλλογη
πιο πολλων βαθμων για το πρωταθλημα
η/και τη δευτερη και την τριτη θεση του!
Συν τοις αλλοις Μπραντον και Ταισον ειχαν
φτυσει πνευμονι απο το πρωτο ημιχρονο
και οι αλλαγες τους αργησαν παρα πολυ
ενω σωστη ηταν η αλλαγη του Σβαμπ στο
ημιχρονο κατι που επιβεβαιωνει την αποψη
μου για το πρωτο και την ευθυνη του Λουτσε!
Πολυ καλος ο Αουγκουστο αλλα μονο στο
ανασταλτικο κομματι μας και σ αυτο της
ανακτησης της μπαλας.- Δεν βλεπω ομως
να εξυπηρετει το γνωστο σχεδιο του Λουτσε
(με τα δυο 8αρια) στον επιθετικο τομεα αφου
δεν απειλει σχεδον ποτε την αντιπαλη εστια
οπως και χθες που (με την ανυπαρξια και του
Φιλιπε σ αυτον τον τομεα) για ενα ολοκληρο
ημιχρονο καναμε μονο μια καλη ευκαιρια και
με πολυ κατωτερο αντιπαλο απεναντι μας!
Ολα τα παραπανω παντα με τα δικα μου ματια.-
ΥΓ. Για οποιον απορει που εβλεπε τον Φιλιπε
σε θεση εξτρεμ (και δεξια αλλα και αριστερα)
απλα να θυμισω οτι αυτο ηταν κλασικα το τρικ
που εφαρμοζοταν με τον Κουρτιτς οσο επαιζε
οποτε το θεωρω 100% εντολη του προπονητη!
- sourmenetes
- Moderator
Αν έχει βρει στο χέρι, που θεωρώ ότι βρίσκει, γιατί δεν είναι tad?tad έγραψε:Η ομάδα σήμερα δεν έβαλε γκολ καθαρά γιατί ο Σέντερ φορ δεν μπορούσε να κινηθεί στους χώρους και να παίξει συνδυαστικό ποδόσφαιρο ...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk