john4serres έγραψε:O Bradonjic δεν μου γεμίζει το μάτι. Καλύτερα να τσιμπήσεις τον Aleksic από τη γριά. Τον θεωρώ καλύτερο παίκτη, καλύτερο κι από τον Kanis.
Συμφωνώ για Μπραντονιτςjohn4serres έγραψε:O Bradonjic δεν μου γεμίζει το μάτι. Καλύτερα να τσιμπήσεις τον Aleksic από τη γριά. Τον θεωρώ καλύτερο παίκτη, καλύτερο κι από τον Kanis.
ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ έγραψε:Bradonjic, X''στραβός, Γκορντετζιανι, Βρακάς θα μπορούσαν να ενισχύσουν σημαντικά τον ΠανσερραΪκό.
boogeyman77 έγραψε:john4serres έγραψε:O Bradonjic δεν μου γεμίζει το μάτι. Καλύτερα να τσιμπήσεις τον Aleksic από τη γριά. Τον θεωρώ καλύτερο παίκτη, καλύτερο κι από τον Kanis.
Από την Τριγλια ενδιαφέροντες παίκτες και μικρότεροι ηλικιακά πλην του Σέρβου είναι ο Βελγοσουριναμέζος Jubitana & ο 22χρονος Ουρουγουανός Tomas που αμφότεροι τελειώνει το συμβόλαιο τους στις 30 του μήνα. Θα ήταν του προσθήκες αρχικά για ΠΑΟΚ Β και προσωπικά τους προτιμώ από κάτι Σαουδαραβες και Αφρικανούς που πέρασαν και δεν ακούμπησαν.
boogeyman77 έγραψε:ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ έγραψε:Bradonjic, X''στραβός, Γκορντετζιανι, Βρακάς θα μπορούσαν να ενισχύσουν σημαντικά τον ΠανσερραΪκό.
Τον Βρακά προσωπικά τον πιστεύω πως μπορεί να τρίβουμε τα μάτια μας του χρόνου και να μιλάμε για νέο Ντελια. Για Brandonjic εφόσον δεν υπάρχει αριστερό εξτρέμ στην ομάδα θεωρώ απαραίτητο να πάρει την ευκαιρία του στην προετοιμασία. Ο καλύτερος και πιο επιδραστικος παίκτης της Β ομάδας μακράν του δεύτερου. Τον "συμπαθή" Πανσερραϊκό που έβγαζαν το κόμπλεξ τους βρίζοντας χυδαία τους μικρούς μας ας τους ενισχύσει η μαμά εταιρία από Πειραιά μεριά!
boogeyman77 έγραψε:ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ έγραψε:Bradonjic, X''στραβός, Γκορντετζιανι, Βρακάς θα μπορούσαν να ενισχύσουν σημαντικά τον ΠανσερραΪκό.
Τον Βρακά προσωπικά τον πιστεύω πως μπορεί να τρίβουμε τα μάτια μας του χρόνου και να μιλάμε για νέο Ντελια. Για Brandonjic εφόσον δεν υπάρχει αριστερό εξτρέμ στην ομάδα θεωρώ απαραίτητο να πάρει την ευκαιρία του στην προετοιμασία. Ο καλύτερος και πιο επιδραστικος παίκτης της Β ομάδας μακράν του δεύτερου. Τον "συμπαθή" Πανσερραϊκό που έβγαζαν το κόμπλεξ τους βρίζοντας χυδαία τους μικρούς μας ας τους ενισχύσει η μαμά εταιρία από Πειραιά μεριά!
ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ έγραψε:Bradonjic, X''στραβός, Γκορντετζιανι, Βρακάς θα μπορούσαν να ενισχύσουν σημαντικά τον ΠανσερραΪκό.
john4serres έγραψε:Με πολλές αλλαγές κόντρα στον Μακεδονικό
Τσιόπτσης, Λυπηρίδης, Κιτσάκης, Καστίδης, Ζίλο, Τσοπούρογλου, Γιαξής, Σινανάι, Δαρέλας, Ρούμιαντσεβ, Βασιλειάδης, Γρόσδης, Σπυράκος, Χατζηστραβός, Κουλούρης, Τασιούρας, Σπυρίδης, Πανίδης.
john4serres έγραψε:Με πολλές αλλαγές κόντρα στον Μακεδονικό
Τσιόπτσης, Λυπηρίδης, Κιτσάκης, Καστίδης, Ζίλο, Τσοπούρογλου, Γιαξής, Σινανάι, Δαρέλας, Ρούμιαντσεβ, Βασιλειάδης, Γρόσδης, Σπυράκος, Χατζηστραβός, Κουλούρης, Τασιούρας, Σπυρίδης, Πανίδης.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης