Ο. Α.Ρ.Η.Σ. - ΠΑΟΚ 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Πασχαλάκης
68
44%
Sastre
26
17%
Ingason
2
1%
Μιχαηλίδης
18
12%
Vieirinha
4
3%
Τσιγγάρας
11
7%
Soares
13
8%
Biseswar
10
6%
Zivkovic
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Jaba
1
1%
Akpom
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Augusto
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
El Kaddouri
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Colak
1
1%
Sidcley
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Kurtic
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 154

Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Ο. Α.Ρ.Η.Σ. - ΠΑΟΚ 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Equalizer »

Γουατ;

Τι λες ρε Τζόσουα;

Πολύ το έχετε μπερδέψει το θέμα μου φαίνεται.

Ξεχάσαμε κιόλας να νιώθουμε και άσχημα που η ομάδα μας έχει κατοχη μπάλας και πάει να παίξει ορθολογικά.

Να είναι περήφανοι οι αντίπαλοι λοιπόν που κάθονται κλεισμένοι με λεωφορεία μέσα στην περιοχή τους και ψάχνουν μια μπαλιά ανα 70 λεπτά στην πλάτη της άμυνας μας.

Ρε δεν είμαστε καλά πλεον
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Σιγα ρε rain τα λεωφορεια που στηνουν οι αντιπαλοι και εμεις τους σφυροκοπουμε...Σε επηρεασαν οι δηλωσεις του Λουτσεσκου μαλλον...55-45 κατοχη ο ενας με τη μπαλα κατω και μηδεν ευκαιρειες και ο αλλος με μεγαλες μπαλες στη πλατη της αμυνας τρεις κλασικες,σιγα τη τεραστια διαφορα στη τακτικη προσεγγιση...Ακους εκει λεωφορεια...Ειδες λεωφορειο χτες εσυ και μενεις και εκπληκτος με το τι εγραψα εγω...Οταν εμεις καναμε τεραστιες νικες με αντιστοιχη τακτικη φανταζομαι εδω μεσα εγραφες πω πω τι χαλι ειναι αυτο...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Το ότι η ομάδα είναι αήττητη εδώ και καιρό σε αυτό το πρωτάθλημα με αυτές τις ομάδες δεν σημαίνει ότι παίζει και τόσο καλά όσο ορίζει το σερί της. Συγνώμη που θα το πω, αλλά βαριέμαι να τη βλέπω. Οκ, νικάει και μπράβο της, αλλά παίζει ποδόσφαιρο μηδενικής έντασης (οκ, έχει κάποια πεντάλεπτα, όχι παραπάνω), παράλληλο μέχρι αηδίας, safe as fuck το οποιο οκ, το καταλαβαίνω και συνταγή που κερδίζει δεν αλλάζει, αλλά έτσι δεν θα πάμε μακριά.

Ο Σοάρες μου άρεζ.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Η ομαδα εχει τεραστιο επιθετικο προβλημα. Ακπομ ουδεν σχολιο, μπισεσβαρ παλι σε φαση τρυκιμια στον εγκεφαλο, ακομα και ο ζιφκοβιτς ειχε κακες και ανεξηγητες επιλογες. Παρεπιπτοντως μου κανει εντυπωση το κραξιμο που τρωει ο ζαμπα. Εγω εχω κανει τρομερη κολοτουμπα γιατι θεωρουσα οτι δεν προκειτε να παιξει και ειναι πρωην ποδοσοφαιριστης. Αντιθετα οχι μονο εχει μπει κατευθειαν, αλλα εχει και ενεργεις και κινησεις που οι αλλοι παικτες μας δε τις βλεπουν ουτε στα ονειρα τους. Εχει αναδειξει για μενα το ποσο τραγικη ελληψη ποιοτητας εχουμε επιθετικα.

Δεν ξερω τι θα κανει ο Ραζβαν αλλα κατι πρεπει να κανουμε, δε μπορουμε να συνεχισουμε ετσι.

Αμυντικα μου κανει εντυπωση ποσα σχολια εχω διαβασει που εκφραζουν ικανοποιηση για την εμφανιση. Πως ειναι δυνατων ρε παιδια να εχει κανει τουλαχιστον τρις μεγαλες ευκαιριες ο ρουλης που μας εσωσε πασχα και τυχη και να εχουμε παιξει καλα? Ακομα και ο Σαστρε εκανε 2-3 χαζες ζεμπεκιες αμυντικα στην αρχη του ματς (και πηρε το ματι μου τον Ραζβαν να του τα λεει).
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Με την εξαντλητική χρησιμοποίηση Akpom και Andrija έχουμε χάσει επιθετικά. Αυτό συμβαίνει εδώ και καιρό, αλλά δεν φάνηκε τόσο πολύ γιατί πήραμε βοήθειες και από την άμυνα (Sastre, Ingason από δύο γκολ, Crespo), ενώ κερδίσαμε την ΑΕΧ με πολύ καλές, ατομικές όμως, ενέργειες των Curtic και Mitrita.
Κι αυτό με ανησυχεί εν' όψει Μίντιλαντ.
icue

Δημοσίευση από icue »

Μια φαση εκανε ο αρης καλη ενα σουτ που εβγαλε ο Πασχαλακης. Η διπλη φαση στην αρχη ηταν οφσαιντ. Μετραει σαν φαση μεν, αλλα αν εμπαινε γκολ δεν θα μετρουσε ποτε.

Εγω το προβλημα δεν το εντοπιζω ουτε στην αμυνα, ουτε στην οργανωμενη επιθεση. Αλλα στα στημενα. Ειναι απαραδεκτο το τελευταιο 20λεπτο να τους εχουμε 11 παικτες στην περιοχη τους, να εχουμε φαουλ, κορνερ και να μην μπορουμε να βγαλουμε μια καλη φαση.

Αυτο το πραγμα με τον Ζιφκοβιτς να βαραει τα κορνερ σχεδον παντα, μου θυμιζει την εμμονη οταν ηταν ο Πελκας. Κορνερ πανω στον τερματοφυλακα 9 στις 10, αλλα οσο ηταν μεσα δεν τα βαρουσε κανεις αλλος.

Οταν ο βασικος σου αντιπαλος στο πρωταθλημα εχει το 1/3 απο τα γκολ του απο στημενα ειναι μεγαλο μειονεκτημα εσυ να μην τα εκμεταλλευεσαι.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Τον αγώνα σαν αγώνα θα τον ξεχάσουμε σε 1 μήνα.

Αυτά που θα θυμάμαι για πάντα, είναι:

[youtube]aRXKLpQxuDo[/youtube]

Spoiler alert: στη σιγή φώναζαν.

[youtube]lwr1BmYl60w[/youtube]

Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΛΚΗ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕ ΑΛΛΟ ΘΥΜΑ, ΙΣΩΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΝ.

Επίσης, κρατάω το κλάμα του Mancini που δείχνει το ερυθροκίτρινο ποιόν των σκουληκιών.

ΘΕΛΩ ΤΟ GIF
Εγώ θυμάμαι ένα ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός που ήμουν στην 4Α, ήρθαν οι παίκτες του γαυρου να καταθέσουν στεφάνια και τους χειροκροτησαμε. Δεν ακούστηκε κιχ.

Οι κομπλεξικοί πουθενάδες της Χαριλαου ούτε ένα λεπτό δεν σεβάστηκαν. Μακάρι διάλυση και εξαφάνιση ρε μπάσταρδα. Πίσω στα χωράφια και εκτός έδρας με τρακτέρ.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Δεν είδα ούτε δευτερόλεπτο χτες από το ματς

Από τις φάσεις που είδα το Χ ήταν και το πιο δίκαιο αποτέλεσμα και νομίζω ότι αυτόν που χάλασε περισσότερο ήταν τα ληκια

Όσο για το +11 από τον γαύρο, και μέσα έξω να τους πάρουμε στα πλέι οφ αυτοί δεν πρόκειται να χάσουν πουθενα άλλου
Την χειρότερη ομάδα της 5ετιας έχουν και το σύστημα είναι τόσο σάπιο που φαίνονται υπερομάδα

Πάμε τώρα για τον αγώνα της Πέμπτης

Στάλθηκε από το M2103K19G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

O Ζιφκοβιτς πραγματικα ενω εχει καλη σεντρα δεν εχει καθολου καλα κορνερ...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Mitsospaoki4 έγραψε:Όσο για το +11 από τον γαύρο, και μέσα έξω να τους πάρουμε στα πλέι οφ αυτοί δεν πρόκειται να χάσουν πουθενα άλλου
Την χειρότερη ομάδα της 5ετιας έχουν και το σύστημα είναι τόσο σάπιο που φαίνονται υπερομάδα
Δεν είναι το σύστημα.

Τους βγήκε και ο Βατσλίκ.
Ενώ η άμυνα του γαύρου ήταν χάλια, αυτός τους κρατάει ακόμα αήττητους και στο +11.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Το σύστημα είναι όταν κάνουν γάργαρα πέναλτι αντιπάλων ή βρίσκεται ένας Σαλιακας να κάνει τσαφ κλπ..

Επίσης τον Βαλτσικ τον θεωρώ κατώτερο του Σα, καλύτερος από τους δικούς μας αλλά μέχρι εκεί.

Κάνει τα βασικά που πρέπει να κάνει ένα τέρμα και εμάς μας φαίνεται οαου :p

Στάλθηκε από το M2103K19G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

CCCP έγραψε:O Ζιφκοβιτς πραγματικα ενω εχει καλη σεντρα δεν εχει καθολου καλα κορνερ...
χθες δεν ειχε ουτε σεντρα. ειδικα απο αριστερα
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Ο Μπίσεσβαρ είναι στα τελευταία παιχνίδια εκτός "θέματος".
Ο δε Αουγκούστο τρομερά αργός στη σκέψη για να μοιράσει πάσες.
Κάνει το ίδιο λάθος με ελεύθερο τον Σάστρε δυο φορές και την δεύτερη φορά πουλάει τη μπάλα, κάνει φάουλ και παίρνει και κάρτα.
Δεν τον γουστάρω εκεί που παίζει.
Αργός τω σώματι και τω πνεύματι.
Ο Τσόλακ ΔΕΝ κάνει. Ταχύτητα μηδέν, τέχνη πάει κι έρχεται.
Η άμυνα του ΟΑΡΗΣ μας προσκαλούσε, αλλά εμείς, γιοκ.
:cry:
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Τα κέρδη του χθεσινού αποτελέσματος θα φανούν μεσοπρόθεσμα. Το σκουλίκι κατά πάσα θα χρειάζεται νίκη τελευταία αγωνιστική και ο μπουχαλάκης θα καιροφυλακτεί πίσω από το δοκάρι. Ποπ κορν παρακαλώ μπορώ να έχω?
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Παρατήρησα το ξύλο που έφαγε ο Ακπομ χθες αλλά και από τα στόπερ των Δανών την Πέμπτη. Θυμάται κανείς να αντέχει τόσο επίμονο κλωτσίδι άλλος παίκτης μας στο παρελθόν; Είναι και δανεικός ο άνθρωπος!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”