Την επόμενη φορά θα ρωτήσουμε τον μέγιστο παοκαρχη αν συναινείgoran 64 έγραψε:Αναρρώνει...Ή σε μπαρ ή σε γάμο, όπως έλεγε η γελοιογραφία του Αρκά, που έφαγε σβου, δικτατορικώς....
8. Amr Warda
Re: 74. Amr Warda
αυτος είναι ή τώρα, ή ποτέ. 27 ετών πια (!) στην πιο γόνιμη (θεωρητικά) ηλικία αθλητικά, σε μια θέση που δεσπόζει η απογοητευτική παρουσία του μπίσεσβαρ.. ή τώρα, ή ποτέ αμρ ....
- denyparxeisalio
tzelas έγραψε:Με την λέξη γόνιμη στην ίδια πρόταση δε μπορεί να ακούσει τα υπόλοιπα.

- PAOK_Antarctica
- john4serres
Συμπληρώνει 5 έτη στην Ελλάδα.
Θα πάρει ελληνικό διαβατήριο για να μην πιάνει θέση ξένου;
Θα πάρει ελληνικό διαβατήριο για να μην πιάνει θέση ξένου;
Το είχα ψάξει για πλάκα αρκετά το θέμα. Με τις συνεχείς αλλαγές που γίνονται στον Κώδικα απόκτησης ελληνικής ιθαγένειας η κατάσταση μου φαίνεται περίπλοκη. Από τα έντυπα του ΥΠΕΣ φαίνεται ότι όσοι τύγχαναν άδειας επί μακρόν διαμένοντος (απαιτείται για αυτό πενταετής συνεχόμενη παραμονή), μπορούσαν να αιτηθούν και την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας με πολιτογράφηση όταν πληρούσαν και τις λοιπές προϋποθέσεις (χρήση γλώσσας, βασικά στοιχεία μέθεξης στην ελληνική,παιδεία και πολιτισμό κλπ). Όμως με βάση το νόμο (3284/2004) και όπως αυτός έχει εξελιχθεί μπαίνει και προϋπόθεση 7ετούς παραμονής. Πραγματικά δεν ξέρω πόσο ακολουθούνται οι νόμοι και πως "δουλεύουν"στην πράξη οι Επιτροπές πολιτογράφησης.
Δεν γαμεύεται κιόλας ο κοβιντιανός.
- rade paprica
Το γελοίο καμάκι μετράει;seaman έγραψε:Το είχα ψάξει για πλάκα αρκετά το θέμα. Με τις συνεχείς αλλαγές που γίνονται στον Κώδικα απόκτησης ελληνικής ιθαγένειας η κατάσταση μου φαίνεται περίπλοκη. Από τα έντυπα του ΥΠΕΣ φαίνεται ότι όσοι τύγχαναν άδειας επί μακρόν διαμένοντος (απαιτείται για αυτό πενταετής συνεχόμενη παραμονή), μπορούσαν να αιτηθούν και την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας με πολιτογράφηση όταν πληρούσαν και τις λοιπές προϋποθέσεις (χρήση γλώσσας, βασικά στοιχεία μέθεξης στην ελληνική,παιδεία και πολιτισμό κλπ). Όμως με βάση το νόμο (3284/2004) και όπως αυτός έχει εξελιχθεί μπαίνει και προϋπόθεση 7ετούς παραμονής. Πραγματικά δεν ξέρω πόσο ακολουθούνται οι νόμοι και πως "δουλεύουν"στην πράξη οι Επιτροπές πολιτογράφησης.
Ποια θα τον πάρει ρε φίλε;
Μόνο καμιά χοντρούλα που έμεινε στο ράφι και ακούει μουσική να τραγουδάνε το 'μελαχρινάκι'!
Ας σηκωθεί να φύγει λήγει το συμβόλαιο του 1 έτσι 1 γιουβέτσι δανεικός στον Κούγια τον χλεμπονιαρη πήγε στον Ατρόμητο το μυαλό του πετάει δεν μας έδειξε την αλήθεια να τη λέμε πώς είναι και ο Παιχταράς να αξίζει να ελευθερώσομε θέση ξένου να πάρει τη θέση του!
"άποψη μου όλα αυτά"
Μόνο καμιά χοντρούλα που έμεινε στο ράφι και ακούει μουσική να τραγουδάνε το 'μελαχρινάκι'!
Ας σηκωθεί να φύγει λήγει το συμβόλαιο του 1 έτσι 1 γιουβέτσι δανεικός στον Κούγια τον χλεμπονιαρη πήγε στον Ατρόμητο το μυαλό του πετάει δεν μας έδειξε την αλήθεια να τη λέμε πώς είναι και ο Παιχταράς να αξίζει να ελευθερώσομε θέση ξένου να πάρει τη θέση του!
"άποψη μου όλα αυτά"
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Διαψεύδεται από την ανόρθωση το ενδιαφέρον για τον Ουάρντα.
Διαψεύδεται από την ανόρθωση το ενδιαφέρον για τον Ουάρντα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gergeo4 την Τετ 19 Αύγ 2020, 16:28, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Πήρε και το νούμερο '11' δεν ισχύει το 74 ας ξανά-αναστηθεί σε εμάς και ας μη πάει πουθενά