5.Fernando Lopes dos Santos Varela
-
- Mr Ξερόλας 2019
Re: 5.Fernando Lopes dos Santos Varela
Για μενα το λαθος ειναι αποκλειστικα του Σβαμπ,αν κανει φαουλ εκει τελειωνουν ολα.
Οφ τοπικ αλλα αν έχουμε εκτός καντουρι λόγω τραυματισμών και Σβαμπ λόγω καρτών θα σφίξουμε πολύ άσχημα.theo-drama έγραψε:Για μενα το λαθος ειναι αποκλειστικα του Σβαμπ,αν κανει φαουλ εκει τελειωνουν ολα.
Ίσως να τους έχουν δώσει γραμμή να μην κάνουν φαουλ για καρτες και βλέποντας 3 στοπερ να πιάνουν έναν ιρανο τον άφησαν
Sent from my iPhone using Tapatalk
Φυσικά κι πρέπει να κάνει φάουλ ο Σβαμπ, ωστόσο αυτό δεν αναιρεί ούτε στο ελάχιστο την κακιστη αντίδραση του βαρελα στο γκολ.theo-drama έγραψε:Για μενα το λαθος ειναι αποκλειστικα του Σβαμπ,αν κανει φαουλ εκει τελειωνουν ολα.
μπορεί κάποιος που έχει παίξει μπάλα, να εξηγήσει για ποιο λόγο όλες οι κεφαλιές του βαρέλα πηγαίνουν εκτός εστίας και κυρίως ψηλά;
έχει καταντήσει να βγει η ορολογία "κεφαλιά βαρέλα"
Είναι οι κεφαλιές του αμυντικού. Πρέπει να φεύγουν ψηλά και μακριά για να μην δώσεις εύκολο σουτ στο ριμπάουντ.
Αντίθετα, οι επιθετικοί μαθαίνουν είτε να τις κάνουν προς τα κάτω ώστε να σκάσει στο έδαφος, είτε να τις παίρνουν ξυστά (όχι γεμάτα) για να βρίσκουν εστία από δύσκολες γωνίες.
Βέβαια, αυτά τα μαθαίναμε σπόροι. Σε επαγγελματικό επίπεδο πρέπει ο επιθετικός να κάνει κεφαλιά-διώξιμο, και ο αμυντικός να σκοράρει.
Αντίθετα, οι επιθετικοί μαθαίνουν είτε να τις κάνουν προς τα κάτω ώστε να σκάσει στο έδαφος, είτε να τις παίρνουν ξυστά (όχι γεμάτα) για να βρίσκουν εστία από δύσκολες γωνίες.
Βέβαια, αυτά τα μαθαίναμε σπόροι. Σε επαγγελματικό επίπεδο πρέπει ο επιθετικός να κάνει κεφαλιά-διώξιμο, και ο αμυντικός να σκοράρει.
φταίει η τοποθέτηση του σώματος? του κεφαλιού?
είναι τόσο συχνό φαινόμενο που μου δημιουργούνται απορίες
μπορεί να δουλευτεί στην ηλικία του ή πλέον είναι αυτοματοποιημένο?
είναι τόσο συχνό φαινόμενο που μου δημιουργούνται απορίες
μπορεί να δουλευτεί στην ηλικία του ή πλέον είναι αυτοματοποιημένο?
Αδερφέ δεν ξέρω σίγουρα. Νομίζω πως είναι θέμα ψυχραιμίας και συγκέντρωσης. Στην τρέλα του να βγει πρώτος στην μπάλα δεν σκέφτεται την τεχνική και τον στόχο. Αλλά όπως είπα, δεν είμαι σίγουρος.
Επιτηδες το κανει.
Μετα το ακυρωμενο γκολ με αεκ, δεν θελει να ξαναβαλει γκολ με το κεφαλι.
Περα απο την πλακα, απο περσι ενω εχει πολυ καλες τοποθετησεις στην αντιπαλη περιοχη και παιρνει συχνα πυκνα τις κεφαλιε,ς οι περισσοτερες ειναι εκτος, αρκετα εκτος μαλιστα, εστιας.
Λογικο ειναι εν μερει, οντας αμυντικος να μην το εχει με τον στοχο, αλλα ειναι κατι που δουλευεται στην προπονηση.
Δεν ξερω βεβαια κατα ποσο δουλευουν ολον αυτον τον καιρο οι αμυντικοι μας, στα επιθετικα μας στημενα.
Μετα το ακυρωμενο γκολ με αεκ, δεν θελει να ξαναβαλει γκολ με το κεφαλι.
Περα απο την πλακα, απο περσι ενω εχει πολυ καλες τοποθετησεις στην αντιπαλη περιοχη και παιρνει συχνα πυκνα τις κεφαλιε,ς οι περισσοτερες ειναι εκτος, αρκετα εκτος μαλιστα, εστιας.
Λογικο ειναι εν μερει, οντας αμυντικος να μην το εχει με τον στοχο, αλλα ειναι κατι που δουλευεται στην προπονηση.
Δεν ξερω βεβαια κατα ποσο δουλευουν ολον αυτον τον καιρο οι αμυντικοι μας, στα επιθετικα μας στημενα.
-
ΚΑΛΟ.danirifle έγραψε:μπορεί κάποιος που έχει παίξει μπάλα, να εξηγήσει για ποιο λόγο όλες οι κεφαλιές του βαρέλα πηγαίνουν εκτός εστίας και κυρίως ψηλά;
Το κακο βεβαια με τον ΒΑΡΕΛΑ ,ΔΕΝ ειναι οτι δεν σκοραρει,δεν ειναι αυτος ο ρολος του στην ομαδα ,αλλα το οτι εχει γινει η ΧΑΡΑ του ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΦΟΡ.
O Βαρελα εχει γινει η χαρα του αντιπαλου φορ;
Ο Βαρελα, που φετος ειναι ο πιο σταθερος απο τους αμυντικους μας;
Οκ, διαφωνουμε.
Ο Βαρελα, που φετος ειναι ο πιο σταθερος απο τους αμυντικους μας;
Οκ, διαφωνουμε.
Εμείς οι αδαείς έχουμε εντοπίσει(;) ότι ο Βαρέλα δεν είναι καλός στις κεφαλιές, επιθετικά. Γιατί τα στημένα της ομάδας στοχεύουν πάνω του τότε; Αυτό είναι το κρίσιμο ερώτημα.
- ΑποστόληςΑ
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Διότι αν παρατηρήσει κάποιος προσεκτικά πως βάζει το σώμα του ο Βαρέλα όταν πάει να πάρει κεφαλιά, είναι με πρόθεση"αμυντική", πιο πολύ δηλαδή να πηδήξει κάθετα, και όχι με ορμή σε σχέση με τους επιθετικογενεις παίκτες της ομάδος.
Εγώ πάλι πιστεύω ότι είναι και αυτό που αναφέρατε πιο πάνω, ότι είναι αμυντικές κεφαλιές αλλά και το ότι πλέον έχει χάσει λίγο από το άλμα του. Με αποτέλεσμα να πηδαει για κεφάλια και για να την φτάσει να σηκώνει το κεφάλι. Έτσι δεν την βρίσκει με το κούτελο ή με τα μπροστά κόκαλα της κεφαλής στα άκρα του μετώπου.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk