5.Fernando Lopes dos Santos Varela
- PAOK_Antarctica
-
Re: 5.Fernando Lopes dos Santos Varela
Δεν ξερω αν εφταιγε μονο αυτος για τις φασεις στην πλατη της αμυνας, αλλα η φαση του γκολ εγινε 2-3 φορες καρμπον.
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Ετσι οπως το είδα εγω αυτος έφταιγε κυρίως.
Χθές ήταν πάρα πολύ κακος στις τοποθετησεις του με αποτελεσμα να μην μπορει να αντιδρασει σε σωστο χρόνο.Και πολλες φορες δεν εκανε καν κινηση να τους ανακοψει.Πολυ αργη σκέψη.
Ελπίζω να επανελθει στα γνωστα του στανταρ και να ήταν μια απλως κακή παρενθεση το χθεσινό.
Ισως με τον Βολο πρεπει να παιξει ο Κρεσπο στην θεση του, για να ξελαμπικαρει και αν οχι, να εχουμε ετοιμη εναλλακτική.
Χθές ήταν πάρα πολύ κακος στις τοποθετησεις του με αποτελεσμα να μην μπορει να αντιδρασει σε σωστο χρόνο.Και πολλες φορες δεν εκανε καν κινηση να τους ανακοψει.Πολυ αργη σκέψη.
Ελπίζω να επανελθει στα γνωστα του στανταρ και να ήταν μια απλως κακή παρενθεση το χθεσινό.
Ισως με τον Βολο πρεπει να παιξει ο Κρεσπο στην θεση του, για να ξελαμπικαρει και αν οχι, να εχουμε ετοιμη εναλλακτική.
Στα @@ σου όλα μάλλον.
Η αντίδρασή σου στον κώλο ήταν επιπέδου Χασιώτη κατσαμπή... Αλλού έτρεχε ο επιθετικός αλλού πήγαινες εσύ.
Πραγματικά ντρέπομαι για λογαριασμό σου
Η αντίδρασή σου στον κώλο ήταν επιπέδου Χασιώτη κατσαμπή... Αλλού έτρεχε ο επιθετικός αλλού πήγαινες εσύ.
Πραγματικά ντρέπομαι για λογαριασμό σου
- ΑποστόληςΑ
- bersekeros
Η άποψή μου είναι ότι στη φάση του γκολ όλη η αμυντική λειτουργία ήταν ανύπαρκτη... και λάθος, απλά έσκασε το πρόβλημα στον Βαρέλα που ήταν μέρος του λάθους αλλά όχι το μοναδικό/ Δεν το λέω για να προστατέψω τον παίκτη αλλά για να κατανοήσουμε τί ακριβώς έχει συμβεί
Εννοείτε ότι ο Σβαμπ δεν έπρεπε να σκεφτεί την κάρτα αλλά ...
Εγώ έχω απαιτήσεις από Βαρέλα γιατί έχει το μεγαλύτερο συμβόλαιο στόπερ στην Superleague και παίζουμε με 3 στοπερ.
Παίζει να πέρνει και τα 4πλάσια από τον Ανσαριφαρ.
Το μόνο ελαφρυντικό είναι ότι δεν ξέρω αν είναι εντολή Αμπλε να οπισθοχωρούν και τα 3 στοπερ μεχρι τι γραμμή της περιοχής και να μην μαρκάρει κανένας.
Και τους αφήνουμε να σουτάρουν (βλέπε ΟΦΗ) και να κάνουν ενα-δυο και πάντα στον κενό χώρο υποφέρουμε γιατι ο Βαρέλα δεν έχει έκρηξη στα λίγα μέτρα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Εγώ έχω απαιτήσεις από Βαρέλα γιατί έχει το μεγαλύτερο συμβόλαιο στόπερ στην Superleague και παίζουμε με 3 στοπερ.
Παίζει να πέρνει και τα 4πλάσια από τον Ανσαριφαρ.
Το μόνο ελαφρυντικό είναι ότι δεν ξέρω αν είναι εντολή Αμπλε να οπισθοχωρούν και τα 3 στοπερ μεχρι τι γραμμή της περιοχής και να μην μαρκάρει κανένας.
Και τους αφήνουμε να σουτάρουν (βλέπε ΟΦΗ) και να κάνουν ενα-δυο και πάντα στον κενό χώρο υποφέρουμε γιατι ο Βαρέλα δεν έχει έκρηξη στα λίγα μέτρα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ρε φερναντο πως ειναι δυνατον να φευγεις αριστερα ενω ο ιρανος κινειται δεξια?
κακη αντιδραση αλλα τεσπα μια φαση φαγαμε παμε παρακατω
κακη αντιδραση αλλα τεσπα μια φαση φαγαμε παμε παρακατω
-
ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ.
Τα ιδια λαθη εκανε παντα,ακομη και την χρονια του ΑΗΤΤΗΤΟΥ ΝΤΑΜΠΛ,
Η μονη διαφορα με τοτε ητανε, οτι οι αντιπαλοι απο 3-4 μετρα σουταραν αουτ,εσπαγαν τα δοκαρια η σημαδευαν τον ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ.
Αυτη ειναι η αληθεια ,ολα τα αλλα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε.
Το κακο ειναι οτι εχει αλλο ενα χρονο συμβολαιο.
Τα ιδια λαθη εκανε παντα,ακομη και την χρονια του ΑΗΤΤΗΤΟΥ ΝΤΑΜΠΛ,
Η μονη διαφορα με τοτε ητανε, οτι οι αντιπαλοι απο 3-4 μετρα σουταραν αουτ,εσπαγαν τα δοκαρια η σημαδευαν τον ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ.
Αυτη ειναι η αληθεια ,ολα τα αλλα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε.
Το κακο ειναι οτι εχει αλλο ενα χρονο συμβολαιο.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Η φάση έπρεπε να κοπεί από την αρχή της . Φάουλ στον κριστιτς και τελειώνει μια και καλή. Αλλά έλα που γαμηθηκε ο Δίας και ο Φερνάντο στο τέλος!
- ΑποστόληςΑ
Ο Fernando είναι άλλος ένας παίκτης μας που αμείβεται περισσότερο απ' όσο προσφέρει.
Ανεπανάληπτη αμυντική αντίδραση στο γκολ, για το επίπεδό σου. Δυστυχώς μας στοίχισε το τρίποντο.