Γιώργος Καλαφατάκης

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Α1 και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
palok

Re: Γιώργος Καλαφατάκης

Δημοσίευση από palok »

sport 24:

Μετά τη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ ο Γιώργος Καλαφατάκης φαίνεται πως μετακομίζει στην Κύπρο και τον Κεραυνό Στροβόλου.

Ο Έλληνας τεχνικός βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την κυπριακή ομάδα και μέσα στις επόμενες ημέρες πιθανότατα θα ολοκληρωθεί η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Άντε πάει και αυτός.
φτου και από την αρχή...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Με τις υγείες μας..... 8)
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Εμένα πάλι, γιατί μου προκαλεί εντύπωση αυτή η εξέλιξη? Γιατί βιάζεται να κλείσει από τώρα ομάδα και μάλιστα στην Κύπρο? Γιατί δεν περιμένει να δει τι θα γίνει με τον ΠΑΟΚ? Ακόμα δεν ξέρουμε ποια θα είναι η επόμενη διοίκηση. Μετά την τόσο καλή πορεία που είχε με την ομάδα μας, δεν βρέθηκε καμία καλύτερη πρόταση?
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Είναι κι αυτό ένα ερώτημα. Εκτός κι αν έχει πληροφορίες που εμείς δεν ξέρουμε, οι οποίες λένε πως ότι και να γίνει στα διοικητικά, εκείνος δεν πρόκειται να μείνει προπονητής...
Ή να ξεπέρασε τα όρια της αντοχής του και να τα βρόντηξε. Στο κάτω-κάτω πολύ υπομονή έκανε. Θέλησε να κάνει κάτι καινούργιο, με λιγότερο άγχος και λιγότερη πίεση...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Προσωπικά πιστεύω ότι ο Καλάφας δε θα κλείσει πουθενά αν δε μιλήσει με τον πρόεδρο που θα βγει από τη διοίκηση του πρωτοδικείου..

Αυτονόητη υποχρέωση που νομίζω ότι τη γνωρίζει κι ο ίδιος, παρότι βγάζει μια πικρία για την έλλειψη ενδιαφέροντος από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ προς το μέρος του!
Άβαταρ μέλους
kostasff

Μετά την καταπληκτική περσινή πορεία, δεν βρήκε ομάδα από Ελλάδα και "ξέπεσε" στην Κύπρο? Εγώ σαν μοχλό πίεσης το βλέπω αυτό.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

kώστα μάλλον έχεις δίκιο...

από sport-fm:
Πολλές φήμες έχουν κυκλοφορήσει τον τελευταίο καιρό για την πιθανότητα να αποχωρήσει ο Γιώργος Καλαφατάκης από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, ώστε να αναλάβει τον Κεραυνό Στροβόλου. Όμως, ο ίδιος ο Χανιώτης τεχνικός του «Δικεφάλου» μίλησε στο Eurobasket.com και διέψευσε τις σχετικές φήμες, τονίζοντας πως προτεραιότητά του είναι να παραμείνει στον ΠΑΟΚ.

«Είμαι προπονητής του ΠΑΟΚ και αυτό είναι κάτι που θα ισχύει, μέχρι και το τέλος Μαΐου. Από εκεί και πέρα, θα περιμένω τη νέα διοίκηση, προκειμένου να συζητήσουμε για την επόμενη σεζόν. Αυτήν τη στιγμή, ο ΠΑΟΚ αποτελεί την προτεραιότητά μου», τόνισε ο Έλληνας τεχνικός.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Μάλιστα. Αυτό είναι πιο λογικό...

Για να δούμε λοιπόν τη συνέχεια...
Άβαταρ μέλους
kostasff

Διάβασα ότι παίζει για Πανιώνιο.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

είναι απαράδεχτο να μην πληρώνουμε τα 54000 € δεδουλευμένα στον Καλαφατάκη. είναι ξηγημένο παληκάρι, έφαγε μεγάλα ζόρια τη χρονιά που μας πέρασε και πιστεύω ότι η τωρινή διοίκηση του ξηγιέται σκάρτα.
άσε που ποτέ δεν κατάλαβα γιατί να μην τον έχουμε στα πλάνα μας για προπονητή την νέα σεζόν.

τέτοιες συμπεριφορές, κύριοι της ΚΑΕ, εκθέτουν ανεπανόρθωτα το σωματείο. να τσακιστείτε να τα βρείτε και να πληρώσετε τον άνθρωπο. δεν είναι δικαιολογία ότι η συμφωνία έγινε επί δροσου. ο Καλαφατάκης δούλεψε για τον ΠΑΟΚ και πρέπει να πληρωθεί.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

+4
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Πολύ σωστά! Ντροπή ρε παιδιά....

Gash, ποιός;
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Αχ ρε Dimsik περασμένα μεγαλεία για κλάματα και για διηγήσεις.
Άβαταρ μέλους
kostasff

Σίγουρα η χρονιά που πέρασε ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη γι' αυτόν. Προσωπικά όμως δεν καίγομαι για να μείνει. Δεν ξέρω γιατί. Απλά δεν με ενθουσιάζει η ιδέα. Χωρίς να θέλω να μειώσω την προσπάθειά του, θα υπενθυμίσω πως οι ομάδες δένονται και ντοπάρονται από τα προβλήματα. Μην μου πείτε ότι το κύπελλο του '98 που κατέκτησε ο προβληματικός (όλοι απλήρωτοι) Άρης, το πήρε ο Μαγκώτσιος? Αλήθεια που χάθηκε αυτός. Έκανε κάποιες αρπαχτές στην Κύπρο και μετά?
Υ.Γ. gash04 με απογοητεύεις με την υπογραφή σου. Αυτό το αστείο είναι από τότε που ο Παρθενώνας ήταν ακόμα οικόπεδο. Σε θέλω πιο δημιουργικό
:) :) :)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα 2008-2009”