Abel Fernando Moreira Ferreira
Re: Abel Fernando Moreira Ferreira
Νοιώθει ο Άμπελ.....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν δεν ήταν βλήμα ο κουρμπελης να γκρεμίσει τον Κρέσπο στο 96 θα φεύγαμε με το κεφάλι κάτω. Καλό είναι που έχει πάθος και τρέλα αλλά να είμαστε και λίγο σοβαροί. Τι τους μάζεψε να τους πει δηλαδή? Μπράβο για την εμφάνιση?
Σημερα Αμπελ τα εκανες λιγο μανταρα.Εκτος της ψυχολογικης προετοιμασιας για το παιχνιδι, που οπως φανηκε απετυχε παταγωδως, με την ομαδα να κατεβαινει με μια νοοτροπια που ουτε απεναντι σε λιμα δεν δικαιολογειται ,ηρθαν και οι αλλαγες να τα κανουν ακομα χειροτερα.Σωστη η αλλαγη Βιερινια, αλλα ο περιπατητης Καντουρι προερχομενος απο τραυματισμο να μπει να κανει ακριβως τι ? Επιπλεον αποφασιζεις να κανεις τριτη αλλαγη στο 60 αφηνωντας την ομαδα με ενα μονο χαφ, τον κορυφαιο μεχρι τοτε Μισιτς τον οποιο και εξαφανισες για να περπαταει μπροστα του ο Μαροκινος και η ομαδα να ειναι πιο αργη στο αμυντικο τρανζισιον και απο σλοου μοσιον με αποτελεσμα σε κοντρα να ερθει το δευτερο γκολ του βαζελου.Τεσπα μετα απο καιρο μπορω να δικαιολογησω μια κακη βραδια αλλα πεταξαμε 2 βαθμους τσαμπα και βερεσε.
Μπες μωρή γαμιόλα sick bastard να μας πεις για το φλώρο Πορτογάλο κοστουμαρισμένο νεκροθάφτη που έχουμε στο πάγκο.
Όταν φέρνουμε το ματς στα ίσια η πίεση διαρκεί 5 λεπτά και μετά πέφτει ξανά η ομάδα. Έχει γίνει σε όλα τα ματς που βρεθήκαμε πίσω. Πρόβλημα.
Τον βάζελο και τον κάθε βάζελο, δεν τον αφήνεις σε χλωρό κλαρί και να σου έχει κατοχή μέσα στην Τούμπα. Αλλαγή μπορείς να κάνεις και στο 25, όταν βλέπεις ότι ο άλλος σέρνεται.
Το είχε κάνει ο λουτσεσκου κάποτε. Κουίζ
Σε ποιον;;;
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το είχε κάνει ο λουτσεσκου κάποτε. Κουίζ
Σε ποιον;;;
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σήμερα ήσουν αδιάβαστος. Ο Δώνης σε διάβασε πολύ καλά και βραχυκυκλώθηκες και εσύ και η ομάδα.

-
τα ιδια και τα ιδια ,σε γλεντησε ο σλοβακος σε γλεντησε και ο δωνης, ιδιο αστειο γκολ ρε φιλε και ακομα να μαθεις τα αυτονοητα , ουτε καν να αμυνθεις δεν ξερεις ...
Συμφωνω. Τραγικη αποτυχια η επιλογη να μπει ο τραγικος ελ Καντουρι. Επισης διαφωνω με την εξοδο του Στοχjoshua έγραψε:Σημερα Αμπελ τα εκανες λιγο μανταρα.Εκτος της ψυχολογικης προετοιμασιας για το παιχνιδι, που οπως φανηκε απετυχε παταγωδως, με την ομαδα να κατεβαινει με μια νοοτροπια που ουτε απεναντι σε λιμα δεν δικαιολογειται ,ηρθαν και οι αλλαγες να τα κανουν ακομα χειροτερα.Σωστη η αλλαγη Βιερινια, αλλα ο περιπατητης Καντουρι προερχομενος απο τραυματισμο να μπει να κανει ακριβως τι ? Επιπλεον αποφασιζεις να κανεις τριτη αλλαγη στο 60 αφηνωντας την ομαδα με ενα μονο χαφ, τον κορυφαιο μεχρι τοτε Μισιτς τον οποιο και εξαφανισες για να περπαταει μπροστα του ο Μαροκινος και η ομαδα να ειναι πιο αργη στο αμυντικο τρανζισιον και απο σλοου μοσιον με αποτελεσμα σε κοντρα να ερθει το δευτερο γκολ του βαζελου.Τεσπα μετα απο καιρο μπορω να δικαιολογησω μια κακη βραδια αλλα πεταξαμε 2 βαθμους τσαμπα και βερεσε.
Φυσικα η γενικη ευθηνη, οπως και για τα περισσοτερα φετος, για το οτι υπαρχει ακομα στο ροστερ ο Καντουρι ειναι της δοιηκησης...
Just saying, ο στοχ καλώς βγήκε γιατί είχε κάρτα και το να καλύπτει το οβερλαπ του Γιαννούλη θα οδηγούσε σε πιθανή δεύτερη.
Τώρα ποιος έπρεπε να μπει δε ξέρω.
Τώρα ποιος έπρεπε να μπει δε ξέρω.
Το πρόβλημα δεν ήταν μόνο η ΚΑΚΙΣΤΗ προσέγγιση τακτικά και η ανύπαρκτη προετοιμασία ψυχολογικά.
Ήταν και το ο,τι δεν άλλαξε τίποτα ενώ τον ΚΛΕΙΔΩΣΕ ο αντίπαλος για πλάκα απ την αρχή του αγώνα.
Μέχρι το 60 δεν κάναμε τίποτα.
Όσα άλλαξαν μετά ήταν λόγω ατομικής ποιότητας και φόβου των αντιπάλων.
Ήταν και το ο,τι δεν άλλαξε τίποτα ενώ τον ΚΛΕΙΔΩΣΕ ο αντίπαλος για πλάκα απ την αρχή του αγώνα.
Μέχρι το 60 δεν κάναμε τίποτα.
Όσα άλλαξαν μετά ήταν λόγω ατομικής ποιότητας και φόβου των αντιπάλων.
ακούω πολύ το "νιώθει ο άμπελ", από κάτι κινήσεις ψευτοοπαδικές
εγώ βλέπω από τις δηλώσεις του, ότι δε νιώθει καθόλου
εγώ βλέπω από τις δηλώσεις του, ότι δε νιώθει καθόλου
Το θεμα ειναι οτι ο Στοχ με τη μπαλα στα ποδια εκανε και τιποτα σωστο και εδεινε και καμια γλυκια μπαλια.
Ο Μπισεσβαρ τα γνωστα εδω και μηνες. Δεν ειναι οτι ειναι κακος στα πατηματα του η οτι σερνεται αλλα οι εμπνευσεις του με τη μπαλα ειναι συχνα ΤΡΑΓΙΚΕΣ.
Ο Μπισεσβαρ τα γνωστα εδω και μηνες. Δεν ειναι οτι ειναι κακος στα πατηματα του η οτι σερνεται αλλα οι εμπνευσεις του με τη μπαλα ειναι συχνα ΤΡΑΓΙΚΕΣ.