32. Phil Goss
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Re: Phil Goss
Έκλαψα,πόσο τραγικοί ρε φίλε! αρδ
Καλωσήρθες παιχταρά εύχομαι να πετύχεις στην ΠΑΟΚαρα και να αγαπήσεις την ομάδα.
Καλωσήρθες παιχταρά εύχομαι να πετύχεις στην ΠΑΟΚαρα και να αγαπήσεις την ομάδα.
-
Τεσσάρι αμερικανοςDimitrisS έγραψε:Θα κανω εδω την ερωτηση/φλασια που μου ηρθε.
Ποιος ηταν ο τελευταιος αμερικανος που εμεινε στην ομαδα δυο (ή και περισσοτερες) συνεχομενες χρονιες στην ομαδα;
Μιλαω για ολοκληρες σεζον δλδ να ηρθε απο την αρχη της σεζον.
Θυμαται/ξερει κανεις;
Υ.Γ Ο Phil πηρε το Νο.32.
- kataramenos5
DimitrisS έγραψε:Θα κανω εδω την ερωτηση/φλασια που μου ηρθε.
Ποιος ηταν ο τελευταιος αμερικανος που εμεινε στην ομαδα δυο (ή και περισσοτερες) συνεχομενες χρονιες στην ομαδα;
Μιλαω για ολοκληρες σεζον δλδ να ηρθε απο την αρχη της σεζον.
Θυμαται/ξερει κανεις;
Υ.Γ Ο Phil πηρε το Νο.32.
Ωραια ερωτηση!..Η απαντηση με τη βοηθεια του γκουγκλ και της βικι φυσικα, ειναι ο...Μπαρλοου! τις σεζον 91-92,92-93.Εκτος αν μου ξεφυγε καποιος αλλος...Απο τοτε εχει να παιξει αμερικανος δυο συνεχομενες ολοκληρες σεζον.Γκρεγκορυ και Κλαντον οτι πιο κοντινο αλλα ηρθαν στα μισα/τελη της μιας και επαιξαν μια ολοκληρη μετα.
- painkiller4
Re: 32. Phil Goss
Ο Barlow μπορεί να ολοκλήρωσε όχι μόνο 2 αλλά 3 σερί χρονιές από το 91 ως το 93 εντούτοις όμως δεν ξεκίνησε από την αρχή της περιόδου αφού όταν πρωτοήρθε αντικατέστησε τον Ιρβιν Τόμας που έπαιξε ένα και μοναδικό παιχνίδι με την αεκ σε ένα επεισοδιακό ντέρμπι το πρώτο εκείνης της σεζόν.
Αν θέλουμε να πούμε για παίκτη που ήρθε εξαρχής και συμπλήρωσε 2 τουλάχιστον σερί χρονιές αυτός είναι ο πρώτος μας ξένος Μπιλυ Βαρνερ τις σεζόν 84-85 και 85-86 που έπαιξε μόνο για την Ευρώπη αφού δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής ξένοι παίκτες τότε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μετέπειτα 2 σερί χρονιές ολοκλήρωσε και ο παικταράς Ντιλεινι Ραντ, τις περιόδους 86-87 και 87-88.
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν θέλουμε να πούμε για παίκτη που ήρθε εξαρχής και συμπλήρωσε 2 τουλάχιστον σερί χρονιές αυτός είναι ο πρώτος μας ξένος Μπιλυ Βαρνερ τις σεζόν 84-85 και 85-86 που έπαιξε μόνο για την Ευρώπη αφού δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής ξένοι παίκτες τότε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μετέπειτα 2 σερί χρονιές ολοκλήρωσε και ο παικταράς Ντιλεινι Ραντ, τις περιόδους 86-87 και 87-88.
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν θυμαμαι αν ο Στιγγερς ηρθε απ την αρχη της χρονιας....γιατι 2 σερι χρονιες επαιξε.
- john4serres
- Μπαρκαρούτσος
Δεν ηρθε απο την αρχη της χρονιας ο Στιγγερς, ηρθε Μαρτιο.BigBaby έγραψε:Δεν θυμαμαι αν ο Στιγγερς ηρθε απ την αρχη της χρονιας....γιατι 2 σερι χρονιες επαιξε.
Ολα οδηγουν στο....κοντινο 91' με τον Κεν.
- Μπαρκαρούτσος
- ΑποστόληςΑ
- Μπαρκαρούτσος
- KalamarGiannis
για να τα πούμε για τον Γκος...
μικρός το δέμας...ασφαλώς με καλή τεχνική. Δείχνει ότι μπορεί να σκοράρει.
Βέβαια, με τον Αμερικάνικο τρόπο. παίρνουμε μπάλα, μπουμπουνίζουμε. ξεκίνησε πολύ αγχωμένος να σκοράρει, έχασε τα 3 πρώτα σουτ, βιαζόταν και θα έλεγα ότι δεν πήρε έξυπνες προσπάθειες για να ζεσταθεί, αλλά πιεσμένες.
Έχει τη σιγουριά του καλού σκόρερ, στις καλές του στιγμές θα είναι πολυβόλο και στις κακές καταστροφικός.
Μακάρι να βλέπει γήπεδο και συμπαίκτες, εμένα μου θύμισε ατομιστές σαν τον Ροθλ Μαρσαλ και τον Ντιοντε Κριστμας.
Σε σχέση με τον Μακ Φάντεν που ήρθε με 35αρα και γύρισε ματς στην παράταση, τι παραπάνω μπορεί να έχει;; ίσως καλύτερη οργάνωση, ίσως καλύτερη άμυνα, ίσως σταθερότητα. Θα δείξει. Η αρχή δεν ήταν και η καλύτερη...
μικρός το δέμας...ασφαλώς με καλή τεχνική. Δείχνει ότι μπορεί να σκοράρει.
Βέβαια, με τον Αμερικάνικο τρόπο. παίρνουμε μπάλα, μπουμπουνίζουμε. ξεκίνησε πολύ αγχωμένος να σκοράρει, έχασε τα 3 πρώτα σουτ, βιαζόταν και θα έλεγα ότι δεν πήρε έξυπνες προσπάθειες για να ζεσταθεί, αλλά πιεσμένες.
Έχει τη σιγουριά του καλού σκόρερ, στις καλές του στιγμές θα είναι πολυβόλο και στις κακές καταστροφικός.
Μακάρι να βλέπει γήπεδο και συμπαίκτες, εμένα μου θύμισε ατομιστές σαν τον Ροθλ Μαρσαλ και τον Ντιοντε Κριστμας.
Σε σχέση με τον Μακ Φάντεν που ήρθε με 35αρα και γύρισε ματς στην παράταση, τι παραπάνω μπορεί να έχει;; ίσως καλύτερη οργάνωση, ίσως καλύτερη άμυνα, ίσως σταθερότητα. Θα δείξει. Η αρχή δεν ήταν και η καλύτερη...
- Μπαρκαρούτσος
O McFaden αρκετά άναρχος.. Ο Goss με την εμπειρία του δεν θα έχει αυτήν την άγνοια κινδύνου. Έχει και μια πλαστικότητα παραπάνω στις κινήσεις του... Μακάρι να αποδειχθεί "γνήσιος" Αμερικανός. Με αμερικανίσιες κινήσεις και τρόπο σκέψης!
- kataramenos5
Δειτε και τα στατιστικα του ΜακΦ στο πρωτο παιχνιδι του με Κυμη και κλαψτε
http://www.esake.gr/el/action/Esakeplay ... p=42C43378
http://www.esake.gr/el/action/Esakeplay ... p=42C43378