Απευθύνομαι στην AdminTeam και στο «περί δικαίου» αίσθημά τους.Σκοπός αυτού του μηνύματος δεν είναι ούτε η προσωπική αντιπαράθεση, ούτε φυσικά και η νουθεσία στο πως πρέπει να κάνουν την δουλειά τους οι mod AdminTeam.Σκοπός μου είναι να κάνω σαφές οτι αισθάνομαι αδικημένος και εμπαιζόμενος με την στάση και την αντιμετώπιση των mod σε προηγούμενο αίτημά μου το οποίο δεν έγινε δεκτό. Για του λόγου του αληθές παραθέτω τα συγκεκριμένα αποσπάσματα από προγενέστερα σχόλια που αφορούν στο θέμα αυτό.
Αν έχω δίκιο, παρακαλώ να μου αποδωθεί. Θα ήταν ωφέλιμο και δίκαιο να αποφευχθεί στο μέλλον από την πλευρά των mod, έτσι αβασάνιστα,
να συμπεριφέρονται σε μένα ή σε οποιονδήποτε άλλον με δύο μέτρα και με δύο σταθμά, όπως ορθώς προέβλεψα σε προγενέστερο σχόλιό μου, το οποίο παραθέτω.Δυστυχώς οι mod με την στάση τους με δικαίωσαν απόλυτα. Δεν ανέχομαι από κανέναν να μου συμπεριφέρεται σαν να είμαι παρίσακτος ή «παιδί ενός κατώτερου Θεού», απαιτώ να υπάρχει ισινομία και δικαιοσύνη στο μέτρο του εφικτού, πάντως όχι έτσι αβασάνστα όπως έγινε στην προκειμένη περίπτωση, ελπίζω να έγινα σαφής.
Και όλα αυτά διότι ενώ μεταφέρανε τα δικά μας σχόλια από το νήμα του συγκεκριμένου συνδέσμου (σεβαστή η απόφαση, αλλά να τηρείται απαρέγκλητα και όχι κατά το δοκούν, αδικώντας μια μερίδα μελών) παρατηρώ εδώ και μέρες, πάνω από 100 σχόλια, επαναλαμβάνω πάνω από 100 εκατό σχόλια, από την στιγμή που ελήφθει η απόφαση μεταφοράς των δικών μας σχολίων, να συνεχίζουν αδιάκοπα την ανάρτησή τους στο απαγορευμένο νήμα (καλώς κατ΄εμένα, αλλά ενάντια στην απόφαση των mods), χωρίς ούτε να μεταφερθούν (όπως τα δικά μας μέχρι στις 21 Μαρ), αλλά ούτε και τους έγινε παρατήρηση. Δηλαδή έχουμε μέλη δύο ταχυτήτων και η ισονομία παει περίπατο.
Ευχαριστώ.
(Για του λόγου του αληθή εδώ:)
novito έγραψε:(στις 21 Μαρ 2011, 23:42) Καλώς ή κακώς όλα τα σχόλια κινήθηκαν γύρω απ το δίπολο των ανακοινώσεων που θέλησαν κάποιοι να δημιουργήσουν. Επομένως όλα τα σχόλια αναφέρονται σε όλες τις ανακοινώσεις άμεσα ή έμμεσα.
Από κει και πέρα, αυτή ήταν η καλύτερη δυνατή λύση, μιας και τα μέλη δεν είχαν τη σύνεση να ποστάρουν εκεί που πρέπει...
paok87 έγραψε: (στις 22 Μαρ 2011, 19:59)
....
Από κει και πέρα:
- Στο νήμα "Ανακοινώσεις συνδέσμων και συζήτηση επί αυτών" θα γίνεται η συζήτηση περί των ανακοινώσεων των συνδέσμων. Επειδή η συζήτηση καλώς ή κακώς επεκτείνεται πολύ εύκολα σε διάφορα θέματα, κρίθηκε σκόπιμο να διεξάγεται σε ξεχωριστό νήμα από αυτό του εκάστοτε συνδέσμου που εξέδωσε την ανακοίνωση.
- Στα νήματα των συνδέσμων θα αναρτώνται ΜΟΝΟ οι ανακοινώσεις τους (για αρχειακούς λόγους και για σύντομο σχολιασμό), η διεξαγωγή εκδηλώσεων και τα προϊόντα που κατά καιρούς διαθέτουν.
Mod Team
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. έγραψε: (στις 22 Μαρ 2011, 00:25)
...Τότε και ΟΛΑ τα προηγούμενα σχόλια, των συγκεκριμένων νημάτων, πρέπει επίσης να μετακινηθούν, διαφορετικά δημιουργείται προηγούμενο, καθώς και αντιμετώπιση δύο ταχυτήτων, κάτι που είναι άδικο...