Eagle1980 έγραψε:ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜΕΡ Με λιγα λογια δασκαλε ολοι συνενοχοι ανεξαρτητως μπαντας βαζαν το καρφακι τους στην χωρα...και εμεις τα προβατα μπεεε!!!
Amsterdamer_87 έγραψε:Eagle1980 έγραψε:ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜΕΡ Με λιγα λογια δασκαλε ολοι συνενοχοι ανεξαρτητως μπαντας βαζαν το καρφακι τους στην χωρα...και εμεις τα προβατα μπεεε!!!
Ε ναι ρε φιλε..εννοειται
Το 2012 βγαλαν και τις μασκες και ειχαμε ΣαμαροΒεζιζελο..τα "συνεταιρακια"..
Τον Τσιπρα (δεν τον παω) αλλα ειναι παπαρια να τον κατηγορουν οτι πουλησε την Μακεδονια,αυτος τουλαχιστον καταφερε εναν προσδιορισμο απ το Μακεδονια "σκετο"
tzelas έγραψε:Συγνώμη αλλά αυτή η γλυκανάλατη ανακοίνωση νομίζω είναι πολύ κατώτερη των περιστάσεων μετά από όσα τραβήξαμε 14 μήνες. Κολομβία εις βάρος της ομάδας μας το έχουν κάνει και εμείς τους λέμε ότι προκαλούν γέλιο; Περισσότερο νομίζω ανακουφίζει τον αυγενάκη ότι εκφραστήκαμε έτσι παρά τον κάνει να διστάζει. Ότι χειρότερο η κατάληξη της: "Την επόμενη φορά, φροντίστε να μην καρφωθείτε τόσο γιατί θα έρθει η ώρα που το γέλιο που προκαλείτε σήμερα θα μετατραπεί σε οργή." Ποιό γέλιο προκαλούν ρε αδέλφια, έιμαι ήδη τόσο εξοργισμένος από χθες που δεν αντέχω επόμενη φορά.
Δεν ξέρω ποιά θα έπρεπε να ήταν η σωστή αντίδραση μας, αλλά θεωρώ ότι θα έπρεπε αντί τα άσφαιρα κατά του εχθρού αυγενάκη που κάνει καλά την δουλειά του για τους πελάτες του θα έπρεπε και εμείς να ξεκινήσουμε ξεμπροστιάζοντας τους τόσους δήθεν "φίλους" μας που δεν κάνουν καλά την δική τους δουλειά εκεί μέσα και θα την ψηφίζουν αυτή την κατάπτυστη τροπολογία εις βάρος μας.
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Μπράβο!
Νομίζω αυτοί οι σύνδεσμοι πουλούσαν και μπλουζάκια των οποίων τα έσοδα πάνε στην ΑΜΚ.. Αν όχι άλλοι ΣΦ, δεν θυμάμαι τώρα.
Επιστροφή στο Συνδεσμίτικα Νέα
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες