31.Γιώργος Τζαβέλλας
- teo4giannitsa
Re: 31.Γιώργος Τζαβέλλας
αυτα τα ωραια σφιχταγκαλιασματα δειγμα μεγιστης τεστοστερονης κλπ...Aureliano Buendia έγραψε:Και έξω να πήγαινε, μετά από ένα εξάμηνο θα πήγαινε σε αεκ ή παναθηναϊκό.
Ας πάει όπου γουστάρει κι ας παίξει καλά, ας φορτωθούν άλλοι τις βλαχομαγκιές του.
Ανυπομονώ να δω σχόλια διάφορων χρηστών που αποθέωναν τα καραγκιοζιλίκια του Τζαβέλα ως τάχα μου αντρίκια συμπεριφορά, που θα βρίζουν τα ίδια ακριβώς που αγαπούσα, σε κάποιο επερχόμενο ματς με αεκ ή παο, με τον Τζαβέλα στους αντιπάλους.
παρακαλω την παε να βλαει ρητρα ο παιχτης να μεινει ελευθερος μονο για ομαδα του ποκ...
Μακάρι να πάει σε κούλα ή βάζελο. Ακόμη καλύτερα να πήγαινε στην ΕΟ. Δεν κατάλαβα τι τον πείραξε τον Ιβάν να πάει σε ανταγωνιστή. Όπου και να πάει θα θέλει να παίζει βασικός, έτσι γιατί είναι μάγκας, προπονητής δεν πρόκειται να ορθοποδήσει, και τα αποδυτήρια ρδελομπού. Μακάρι να πήγαινε γαύρο, αλλά εκεί δεν τον θέλουνε για αυτά που είχανε γίνει. Στο βάζελο θα έβγαζε πολλά γούστα ο κλαρινογαμπρός, γιατί η ομάδα είναι ήδη ανακατεμένη. Η χαρά της Τατιάνας..χμ του Τζαβέλλα ήθελα να πω.. 6 προπονητές/έτος θα αλλάζουνε!!
Επιτέλους έφυγε το μεγαλύτερο αγωνιστικό καρκίνωμα της ομάδας των τελευταίων 10 ετών. Ο χειρότερος χαρακτήρας ever και από τους κορυφαίους στη black list μου. Σαν "ποδοσφαιριστής" κατέχει τη no1 θέση στη black list μου actually.
Επιτέλους έφυγε το μεγαλύτερο αγωνιστικό καρκίνωμα της ομάδας των τελευταίων 10 ετών. Ο χειρότερος χαρακτήρας ever και από τους κορυφαίους στη black list μου. Σαν "ποδοσφαιριστής" κατέχει τη no1 θέση στη black list μου actually.
Απιστευτο τι χολη βγαζετε ολοι σε παιχτη που φοραει ακομα τον Δικεφαλο στο στηθος και ειναι και εμβιπι 

- ΑποστόληςΑ
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Όταν τα λέγαμε τρώγαμε μπαν γιατί θιγαμε τον mvp(τ'@@ μου κουνιουνται) "αρχηγό"....vs40 έγραψε:Μακάρι να πάει σε κούλα ή βάζελο. Ακόμη καλύτερα να πήγαινε στην ΕΟ. Δεν κατάλαβα τι τον πείραξε τον Ιβάν να πάει σε ανταγωνιστή. Όπου και να πάει θα θέλει να παίζει βασικός, έτσι γιατί είναι μάγκας, προπονητής δεν πρόκειται να ορθοποδήσει, και τα αποδυτήρια ρδελομπού. Μακάρι να πήγαινε γαύρο, αλλά εκεί δεν τον θέλουνε για αυτά που είχανε γίνει. Στο βάζελο θα έβγαζε πολλά γούστα ο κλαρινογαμπρός, γιατί η ομάδα είναι ήδη ανακατεμένη. Η χαρά της Τατιάνας..χμ του Τζαβέλλα ήθελα να πω.. 6 προπονητές/έτος θα αλλάζουνε!!
Ειναι και ενας απο μας :ugeek:stelyk έγραψε:Απιστευτο τι χολη βγαζετε ολοι σε παιχτη που φοραει ακομα τον Δικεφαλο στο στηθος και ειναι και εμβιπι
stelyk έγραψε:Απιστευτο τι χολη βγαζετε ολοι σε παιχτη που φοραει ακομα τον Δικεφαλο στο στηθος και ειναι και εμβιπι

- Aureliano Buendia
Sera4 έγραψε:Ειναι και ενας απο μας :ugeek:stelyk έγραψε:Απιστευτο τι χολη βγαζετε ολοι σε παιχτη που φοραει ακομα τον Δικεφαλο στο στηθος και ειναι και εμβιπι

Αυτο που το βαζεις το ξεχασα, ασε που αμα φερει την παρεα του θα μας βγαλουν και τσουλου χωρις αγχος.Sera4 έγραψε:Ειναι και ενας απο μας :ugeek:stelyk έγραψε:Απιστευτο τι χολη βγαζετε ολοι σε παιχτη που φοραει ακομα τον Δικεφαλο στο στηθος και ειναι και εμβιπι
ΑποστόληςΑ έγραψε:Σιγά μην του δώσει ο Μελισανίδης 500 χιλιάρικα καθαρά.
Τι να δώσει??? Αχαχαχα

Από την αποθέωση στην αποκαθήλωση.
Και όταν είχα πει ότι είμαστε ο πιο άμπαλος λαός, πέσανε να με φάνε.
Δηλαδή φίλε, η αμπαλοσύνη έχει να κάνει με τα πισώπλατα μαχαιρώματα του όποιου κ@ριόλη??? Μάλιστα...Ακάλυπτος έγραψε:Από την αποθέωση στην αποκαθήλωση.