Ξάνθη-Π.Α.Ο.Κ 1-2,MVP, Σχόλια & Παραλειπόμενα
- sourmenetes
- Moderator
Re: Ξάνθη-Π.Α.Ο.Κ 1-2,MVP, Σχόλια & Παραλειπόμενα
Δυστυχως η ομαδα τρωει πολυ ξυλο μεσα στο γηπεδο και οι παικτες δεν προστατευονται..
Υπαρχει υλικο για να γινει το απαραιτητο ροτεισον αλλα μην περιμενετε 5-6 αλλαγες μαζεμενες.
Περα απο την γκολαρα του πριγιο,highlight της βραδιας ειναι το τσιμπημα του μπισεσβαρ στο πρωτο ημιχρονο στον ματος.πρεπει λιγο η εικονα του
ΠΑΟΚ των 20+ ευκαιριων να φυγει απο το μυαλο μας γιατι η ομαδα πρεπει να κανει μια συντηρηση δυναμεων.
Ευκαιρια να παρουν χρονο ουαρντα,χαρισης στο επομενο ματς και ο κλαους να παρει χρονο γιατι πολυ πιθανον να ειναι το βασικο σεντερ φορ με Σαλκε.
Υπαρχει υλικο για να γινει το απαραιτητο ροτεισον αλλα μην περιμενετε 5-6 αλλαγες μαζεμενες.
Περα απο την γκολαρα του πριγιο,highlight της βραδιας ειναι το τσιμπημα του μπισεσβαρ στο πρωτο ημιχρονο στον ματος.πρεπει λιγο η εικονα του
ΠΑΟΚ των 20+ ευκαιριων να φυγει απο το μυαλο μας γιατι η ομαδα πρεπει να κανει μια συντηρηση δυναμεων.
Ευκαιρια να παρουν χρονο ουαρντα,χαρισης στο επομενο ματς και ο κλαους να παρει χρονο γιατι πολυ πιθανον να ειναι το βασικο σεντερ φορ με Σαλκε.
- Dimitris_L4
Μεγαλο μπραβο σε ολους..μβπ μυστακιδης απο κοντα σακχοβ με απιστευτα τρεξιματα αλλα και πριγιο ο οποιος εβαλε απιθανο γκολ..
Περαστικά στον αδερφο...
Μεσα στο λεωφορειο εσβησαν τουρτα στον κρεσπο..αυτη ειναι οικογενεια..μπραβο σας..
Παναγιωτη η νικη ειναι αφιερωμενη για σενα..το πανηγυρισες απο εκει ψηλα είμαι σιγουρος...
Περαστικά στον αδερφο...
Μεσα στο λεωφορειο εσβησαν τουρτα στον κρεσπο..αυτη ειναι οικογενεια..μπραβο σας..
Παναγιωτη η νικη ειναι αφιερωμενη για σενα..το πανηγυρισες απο εκει ψηλα είμαι σιγουρος...
Dimitris_L4 έγραψε: Παναγιωτη η νικη ειναι αφιερωμενη για σενα..το πανηγυρισες απο εκει ψηλα είμαι σιγουρος...
Σημαντικη νικη, η ομαδα φαινεται κουρασμενη.. Υπερβαλον ζηλος απο Ενρικε και χαζη κοκκινη,που θα τον αφησει εκτος απ το παιχνιδι της Κυριακης.
Υ.Γ Ελπιζω ο Κανιας να μην εχει παθει κατι σοβαρο, με το που βγηκε φανηκε η δουλεια που κανει!
Υ.Γ Ελπιζω ο Κανιας να μην εχει παθει κατι σοβαρο, με το που βγηκε φανηκε η δουλεια που κανει!
το πέναλτυ που γίνεται στον Μύστα το κάνουμε γαργάρα;
Δε είδα πάλι τον αγώνα και περιμένω το καπάκι. Μπράβο στην ομαδα για το αποτέλεσμα και τις γκολάρες! Ήταν τελείωμα αλλά Ιμπραϊμοβιτς η γκολάρα του Πρίγιο!
Χρειαζόμαστε επιγόντως ολικό ροτέισον. Ας θυσιαστεί ένα ματσάκι. Τεράστιος ο κίνδυνος να έχουμε τραυματισμούς πλέον. 5-3-2 να θωρακίσουμε τα μετόπισθεν και γιατί όχι ένα γλυκό 0-1.
Μπρίκιτς
Κίτσιου - Βαρέλα(Μαλεζάς 60) - Χατζηισαϊας- Κρέσπο - Δεληγιαννίδης
Χαρίσης - Σάκχωφ - Τσίμιροτ (70 Κάτσε)
Πρίγιοβιτς - Κουλούρης (Μπίσεσβαρ 80 αν χρειαστεί)
Ευκαιρία να πάρει 90λεπτο ο Πρίγιοβιτς. Ευκαιρία για τα μπακ και γιατί όχι το Χατζηισαϊα.
Ευκαιρία να ξεκουραστούν οι Μάτος, Λέοβατς, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης. Ίσως να παίξει λιγάκι και ο Ουάρντα, που θα μπορούσε να ξεκουράσει το Σάκχωφ προς το τέλος (αντί Μπίσεσβαρ).
Μπράβο ξανά για το απίστευτο σερί που συνεχίζεται. Το κύπελλο φέτος θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Περισσότερο από κάθε διεκδηκιτή μας.
Χρειαζόμαστε επιγόντως ολικό ροτέισον. Ας θυσιαστεί ένα ματσάκι. Τεράστιος ο κίνδυνος να έχουμε τραυματισμούς πλέον. 5-3-2 να θωρακίσουμε τα μετόπισθεν και γιατί όχι ένα γλυκό 0-1.
Μπρίκιτς
Κίτσιου - Βαρέλα(Μαλεζάς 60) - Χατζηισαϊας- Κρέσπο - Δεληγιαννίδης
Χαρίσης - Σάκχωφ - Τσίμιροτ (70 Κάτσε)
Πρίγιοβιτς - Κουλούρης (Μπίσεσβαρ 80 αν χρειαστεί)
Ευκαιρία να πάρει 90λεπτο ο Πρίγιοβιτς. Ευκαιρία για τα μπακ και γιατί όχι το Χατζηισαϊα.
Ευκαιρία να ξεκουραστούν οι Μάτος, Λέοβατς, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης. Ίσως να παίξει λιγάκι και ο Ουάρντα, που θα μπορούσε να ξεκουράσει το Σάκχωφ προς το τέλος (αντί Μπίσεσβαρ).
Μπράβο ξανά για το απίστευτο σερί που συνεχίζεται. Το κύπελλο φέτος θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Περισσότερο από κάθε διεκδηκιτή μας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Παρ 10 Φεβ 2017, 02:17, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
+1Dimitris_L4 έγραψε:Μεγαλο μπραβο σε ολους..μβπ μυστακιδης απο κοντα σακχοβ με απιστευτα τρεξιματα αλλα και πριγιο ο οποιος εβαλε απιθανο γκολ..
Περαστικά στον αδερφο...
-
- Mr Ξερόλας 2019
Παντως οι Λεοβατς-Κανιας-Σακχοφ-Μυστακιδης και Μπισερβαρ(εχουν συνεχομενους 5-7 αγωνες περιπου σε διαστημα 20 ημερων απο 19/1 εως 9/2) θελουν σιγουρα ξεκουραση,για να ειναι φρεσκοι με τη Σαλκε.sourmenetes έγραψε:Δυστυχως η ομαδα τρωει πολυ ξυλο μεσα στο γηπεδο και οι παικτες δεν προστατευονται..
Καποιοι απο αυτους μπορουν να παρουν λιγα λεπτα,με την Ξανθη.
Στα του αγωνα καλυτεροι μβπ Μυστακιδης και επειτα Βαρελα,Μπισερβαρ.
Ανεβασαμε και τα ποσοστα μας ευστοχιας,χωρις πολλες τελικες με προπονηση σχετικα.
- john4serres
Μπράβο στην ομαδάρα μπράβο και στο λαό.
ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ ο πανηγυρισμός του Μυστακίδη,φοβερό το νέο σύνθημα.
Το πόσο πολύ έχει ανεβεί το επίπεδο της ομάδας φέτος φάνηκε στο σημείο στο οποίο ο μέχρι πέρυσι βασικός Κάτσε μπαίνει στον αγώνα λόγω τραυματισμού του Κάνιας και απουσίας Τσίμιροτ-Χαρίση.
Μη σταματάς Δικέφαλεεε, μη σταματάς μη σταματάς Δικέφαλε......
Υ.Γ. Για ακόμη έναν αγώνα mvp o...............τζαβέλας.
ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ ο πανηγυρισμός του Μυστακίδη,φοβερό το νέο σύνθημα.
Το πόσο πολύ έχει ανεβεί το επίπεδο της ομάδας φέτος φάνηκε στο σημείο στο οποίο ο μέχρι πέρυσι βασικός Κάτσε μπαίνει στον αγώνα λόγω τραυματισμού του Κάνιας και απουσίας Τσίμιροτ-Χαρίση.
Μη σταματάς Δικέφαλεεε, μη σταματάς μη σταματάς Δικέφαλε......
Υ.Γ. Για ακόμη έναν αγώνα mvp o...............τζαβέλας.
- Μπαρκαρούτσος
Υπάρχει το νέο σύνθημα κάπου; Ο ρυθμός βασικά θέλω να μάθω πώς είναι..
+ 1926...simba έγραψε:Dimitris_L4 έγραψε: Παναγιωτη η νικη ειναι αφιερωμενη για σενα..το πανηγυρισες απο εκει ψηλα είμαι σιγουρος...

Κατσούρη ζεις για πάντα Π.Α.Ο.Κ.τσής!!!!

Υ.Γ. Μέχρι και οι τρίχες της πλάτης μου σηκώθηκαν παίδες εχθές, όταν αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης, τα τρελαμένα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια της κερκίδας άρχισαν να φωνάζουν καλώντας:
Π.Α.Ο.Κ., έέλαα, στοοον λαααόό σοοουυυ!!!!

Υ.Γ. 2...Το ποδοσφαιρικό κριτήριο του λαού του Π.Α.Ο.Κ. ήταν, είναι και θα παραμείνει αλάνθαστο ες αεί...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 10 Φεβ 2017, 10:33, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Στην σελίδα 4 νομίζω.RoMaN έγραψε:Υπάρχει το νέο σύνθημα κάπου; Ο ρυθμός βασικά θέλω να μάθω πώς είναι..
- zarathustra79
Είναι από τα καβουράκια του τσιτσάνη, όπως τα 'σήκωσε το το γ***μένο', 'τι ωραία θα τεντώνει μεσ' την τούμπα το σεντόνι' κλπ κλπ.
- Μπαρκαρούτσος
Ευχαριστώ!
Βλέπετε, δεν διαβάζω πολύ φόρουμ και δεν ξέρω να κινούμαι καλά εδώ μέσα...
Βλέπετε, δεν διαβάζω πολύ φόρουμ και δεν ξέρω να κινούμαι καλά εδώ μέσα...