Εγώ δεν πιστεύω ότι η νέα γενιά μπορεί να κάνει κάτι αντάξιο όσων κληροδοτήθηκαν στους σημερινούς 20-30 ετών.
Η επόμενη δεκαετία δεν θα έχει καμιά σχέση με τις προηγούμενες και θα είναι χειρότερη από την τρέχουσα.
Ζαντός έγραψε:Εγώ δεν πιστεύω ότι η νέα γενιά μπορεί να κάνει κάτι αντάξιο όσων κληροδοτήθηκαν στους σημερινούς 20-30 ετών.
Η επόμενη δεκαετία δεν θα έχει καμιά σχέση με τις προηγούμενες και θα είναι χειρότερη από την τρέχουσα.
goran 64 έγραψε:Ζαντός έγραψε:Εγώ δεν πιστεύω ότι η νέα γενιά μπορεί να κάνει κάτι αντάξιο όσων κληροδοτήθηκαν στους σημερινούς 20-30 ετών.
Η προσωπική μου άποψη, κοιτάζοντας ιστορικά το ζήτημα (και) απ το παράδειγμα του kat, είναι κάθετα αντίθετη...
Τα πάντα μπορεί να κάνει η νέα γενιά και μάλιστα πολύ καλύτερα απ τις παλαιότερες κι αυτό ισχύει διαχρονικά...
Με προϋποθέσεις να βάλει κάτω τον κώλο της για να παιδευτεί και να κάνει πίσω τον εγωισμό της σεβόμενη αρχές...
Πράγματα εξ ίσου δύσκολα και τα δύο για τους σημερινούς μαλθακούς-ιντερνετικούς "παντογνώστες" νέους μας, οι οποίοι κυριολεκτικά "χάνονται" μέσα στον ορυμαγδό της πληροφόρησης, δίχως κριτική σκέψη να δουν την ουσία!!!!
Το μέλλον το είχε, το έχει και θα το έχει πάντα στα χέρια της η κάθε νέα γενιά και είναι πάντα αυτό που αξίζει...
Υ.Γ. Φυσικά δεν θέλω να τσουβαλιάσω τους πάντες, αφού, σε κάθε κανόνα, πάντα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις...
GoMaRoS έγραψε:Τρομοκρατημένη θα κοιτάς
όταν σε γ@μάει ο Βορράς
τώρα το κεφάλι σου χτυπάς
ντροπή της προσφυγιάς
Taseos έγραψε:Ενα συνθημα χωρις ναρκωτικα χυσια και γαμησια δεν μπορουμε;τι κακο ειναι αυτο το πραμα
Επιστροφή στο ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες