Πέρα από μόδα, φλώρεμα υπάρχουν και οι ηλικιωμένοι, οι "φίλαθλοι που ήρθαν μόνο να δουν μπαλίτσα" και ίσως κι άλλες πάστες. Στην 7 έγιναν τουλάχιστον 2-3 φορές μικρές μανούρες με κόσμο που τσακωνόταν με τους μπροστινούς που ήτανε όρθιοι. Εμένα το ζέσταμα της κερκίδας με προβλημάτισε, γιατί ναι μεν ήταν ωραίο μέχρι το 20-30, αλλά τα συνθηματα είχαν πολύ μικρή διάρκεια (1-2 λεπτά).K_geo έγραψε: 10 και τελος με τα νουμερα. Παλαιότερα υπάρχαν 10-20 τσακάλια και στα ψηλά, όχι απλά πανω απο τις θύρες αλλά πιο ψηλά που όταν έβλεπαν ότι οι πάνω "¨πέφτουν" άρχιζαν και ο νοών νοείτο.
Έχω καταλήξει ότι η κάθε κερκίδα ζεσταίνεται με τρεις τρόπους:
1. Οργανωτής + τύμπανο
2. Καλή μπάλα και προσπάθεια από την ομάδα
3. Κόντρα διαιτησία
Και πάμε ξανά στο παράδειγμα της 7, που με τόσα διαρκείας μπορεί να σβήνει ό,τι φιλοξενούμενο υπάρχει στην 8:
Έστω ότι δεν έχεις το 2 κ 3:
Βάλε μου 1 οργανωτή και 100 ινδιάνους σπασμένους σε 3 ομάδες από το τελευταίο σκαλί πάνω μέχρι το παράπροτελευταίο στο κυλικείο και σε έχω την 7 κερκιδάρα να ακούς dolby surround 5.1 με την 4. Δεν μπορεί, 100 άτομα θα υπάρχουν σε κάθε θύρα που θέλουν να φωνάξουν αλλά χάνονται στη βουβαμάρα
Να σου δίνει ο οργανωτής σύνθημα στο 30' να ξεκινήσεις να φωνάζεις και μέχρι να κλείσει το ημίχρονο να φωνάζεις συνθήματα. Ας ξεκινούσε ρε με ενα τέταρτο σε κάθε ματς. Ένα τέταρτο οργανωμένη κερκίδα σε κάθε ημίχρονο με απίστευτο παλμό και ξαφνικά.