savic έγραψε:Χθες έγραψα ότι πρέπει να είμαστε τουλάχιστον 10.000 για να φανεί παλμός και δύναμη(Σελίδα 3). Σήμερα που φάνηκε η δυναμική αντίδραση της ΠΑΕ στο σάπιο κατεστημένο λέω ότι πρέπει να είμαστε τουλάχιστον 20.000 λαού. Όχι άλλο επανάσταση από τον καναπέ. Θα πάμε να ενισχύσουμε τον αγώνα ενάντια στην σαπίλα. Όσοι βρίσκονται Θεσσαλονίκη δεν το συζητάμε να πάμε. Και φυσικά Όσοι βρίσκονται σε κοντινούς νομούς όπως για παράδειγμα Σέρρες,Πέλλα,Ημαθία,Πιερία,Κιλκίς, Χαλκιδική,Καβαλα, Κοζανη κτλ κτλ να πηγαίνουν 10-10 όλοι μαζί με φίλους ξεσηκωθείτε τώρα που ο αγώνας είναι σε εξέλιξη.
ΚΑΜΑΡΑ 30/1 ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΝΔ
Re: ΚΑΜΑΡΑ 30/1 ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΝΔ
Ξανά........
-
Εγω ρε γαμωτο πάλι δουλεύω...μακάρι να έχει πολυ κόσμο και να υπάρξει μια έντονη αλλά κόσμια διαμαρτυρία. 

Να κοιταξουμε τον εαυτο μας στον καθρεπτη και να ριξουμε μια μουτζα μεγαλοπρεπεστατη επειδη καποιοι εξ υμων ψηφισαν νου-δου γιατι αραγες??? για να φυγει ο κακος και να ερθει ο καλος , ε τωρα ασ λουστουμε αυτη την επιλογη και αλλη φορα πριν παμε στη καλπη να το σκεφτουμε πολυ καλα . Αυτοι ηταν παντα , οι ιδιοι και τωρα ακομα χειροτεροι γιατι στεγνα ερχονται και σου λενε ¨ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ" και το κρατος αντι να βοηθα τον αδυναμο ξεπληρωνει τα γραμματια στον ακατανομαστο. Εχει τεραστια υποχρεωση ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ στον αλλο... ΤΕΡΑΣΤΙΑ για τις υπηρεσιες του προεκλογικα ( τι ελεγε ο ακατανομαστος στα μπουζουκια πριν τΙΣ εκλογες?? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ)..... Εφημεριδες καναλια ιντερνετ να πεσει ο χαζοτσιπρας . ααα και να μην ξεχασω και το παπα που πουλησε η νουδουλα για τις πρεσπες και μετα κοκοκο. ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΡΟΙΔΑ...ΑΑΑ ..ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΝΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ?? ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕς ΤΗΣ ΝΔ τ Ης ΠΟΛΗΣ?? .....σημερα ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΜΝΟ ΣΗΜΕΡΑ ! ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ!!!!
Αλλαξαν οι καιροι,ο κοσμος ειναι μπερδεμενος και θα ειναι αποτυχια λενε οι περισσοτεροι.
Ελατε εσεις και βλεπουμε που θα παει.Εχουμε πολεμο!
Π.Α.Ο.Κ. ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ!
Ελατε εσεις και βλεπουμε που θα παει.Εχουμε πολεμο!
Π.Α.Ο.Κ. ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ!
- john4serres
- kataramenos5
Οποιος μπορει πρεπει να κατεβει καμαρα. Εστω για ενα καφε. Το θεμα ειναι να φαινεται λαος. Τα υπολοιπα τα συζηταμε μετα
- PAOK_Antarctica
kataramenos5 έγραψε:Οποιος μπορει πρεπει να κατεβει καμαρα. Εστω για ενα καφε. Το θεμα ειναι να φαινεται λαος. Τα υπολοιπα τα συζηταμε μετα
Λόγω εργασίας δεν μπορώ να κατέβω.. Θα το ήθελα πολύ... Σε εποχές με Μπατατούδη, Γούμενο κτλ δεν έχασα πορεία και κατάληψη...
Όσοι μπορούν να ξεκινήσουν τώρα για Καμάρα...
Το θεατρικό έργο που έστησαν με την ΕΕΑ δεν τους βγήκε και καρφώνουν ο ένας τον άλλον...

Όσοι μπορούν να ξεκινήσουν τώρα για Καμάρα...

Το θεατρικό έργο που έστησαν με την ΕΕΑ δεν τους βγήκε και καρφώνουν ο ένας τον άλλον...

Δεν το περίμενα να έχει τόσο κόσμο.Ικανοποιητικη η συμμετοχή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sekeris την Πέμ 30 Ιαν 2020, 19:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Σε μισή ώρα φτάνουμε από Λάρισα! Όλοι καμάρα ρεεεε... Εσείς από Θεσσαλονίκη που δεν κατεβαίνετε είστε οι ίδιοι που βάζατε βουλευτές για εισιτήρια τελικών, φιέστα και εμείς μέναμε απ' έξω; Τελικά μάλλον ισχύει και για πολλούς δικούς μας το ΠΑΟΚ στα εύκολα..
- Μπαρκαρούτσος
- PAOK_Antarctica
Για πάνω από 10.000 άτομα αυτήν τη στιγμή λένε.
Πάρα πολύ καλά είναι.
Πάρα πολύ καλά είναι.
Νομίζω ότι σε σχέση με το 18 ήταν πολυ πιο δυναμικό..Δυστυχώς είμαι μακριά και δεν μπορούσα να ρθω, οι φωτό και τα βιντεάκια δίνουν παλμο.. Το καλύτερο θα ήταν να γίνει μετά απο ματς στη τουμπα, καπάκι πορεία..εκεί να δεις κόσμο
Η ψυχή μου ήταν εκεί δυστυχώς δεν μπορούσα να έρθω....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk