Παιδια εγω εχω αρκετους φιλους επανω που προμηθευουν μπλουζακια και αλλα ειδη της Παρτιζαν και του ΠΑΟΚ....Θα γινουν ολα...σε αυτο δουλευουμε γιατι ειναι δυσκολος ο συντονισμος...κι εμενα μου ζητανε πολλοι να τους κανονισω και να φερω αλλα δεν ειναι ευκολο ...για αυτο εκανα αυτο το topic...
Μια παρακληση μονο...σε αυτο το τοπικ να μη γραφουμε γενικα για ΠΑΟΚ και ΠΑΡΤΙΖΑΝ αλλα μονο οσο αφορα μπλουζακια κασκολ κα...
Για θεματα οπαδων υπαρχει αλλο τοπικ πιο κατω...Αυτο για να μην χασουμε την μπαλα...
Τωρα...οσο αφορα υλικο...εγω λεω να περιμενουμε λιγο καιρο ωστε σε αυτο το σημειο να περασουμε οτι ειδη εχουμε υποψην (και οποιος εχει δει κατι ας το προσθεσει εδω με φωτο)...και μετα απο λιγο καιρο θα συνεννοηθω με τα ππαιδια και να κανουμε μια παραγγελια μεγαλη...Για αυτο θα χρειαστει και η βοηθεια των admin...σκεφτομαι μηπως καποια στιγμη καναμε κατι σαν ψηφοφορια..δηλαδη να μπουνε πτοιοντα και να"ψηφιζουμε" τι θελουμε ονομαστικα...οπως και να εχει επειδη τωρα ξεκιναει αυτο...θελει λιγο να το ψαξουμε..
Παντως το κασκολ αυτο που εβαλε ο 4ever ειναι πολυ καλο (ΠΑΟΚ & ΠΑΡΤΙΖΑΝ και FOREVER TOGETHER -λογω του συνδεσμου που το εκανε),δυο οψεων...απο οτι μου ειχε πει ο 4ever τους κοστισε περιπου 4€ το ενα,για να ξερετε...
PS1 Να αναφερω οτι για μπλουζακια κα,υπαρχουν ηδη συνδεσμοι του ΠΑΟΚ που κανουν κι αυτοι (οπως και συνδεσμοι της Παρτιζαν)..απο οσο ξερω ο ΣΦ Καβαλας εχει κανει,σιγουρα ο ΣΦ Κορδελιου (γαματες μπλουζες,παρηγγειλα κι εγω μια:)),και αλλοι.
PS2 Anthoula εννοειται πως θα παρεις πρωτη,και δωρεαν αφου στο υποσχεθηκε ο 4ever για δωρο
PS Fazer εχεις δικιο,δεν το ξεχναω