ONLY PAOK PARTIZAN,EVEN FRIENDSHIP WITH CSKA MOSKOW IS NOT AT LEVEL LIKE WITH PAOK AND IT HAVE TO STAY LIKE THAT...
PAOK-PARTIZAN / 4EVER-2GETHER!!!!

4ever 2gether έγραψε:JUST TO TELL U, I DONT HAVE ANYTHING AGAINST LEVSKI BECAUSE I DONT CARE,FRIENDSHIP OF US GROBARI WITH CSKA SOFIA IS AT THE LEVEL OF ONE GROUP AND NOTHING MORE,MOSTLY INDIVIDUALY,OK ARMY CONNECTION IS THE ONLY THING WE HAVE THE SAME,NOW PARTIZAN IS NOT ARMY CLUB ANY MORE FOR YEARS,COLOURS OF CSKA, I m SICK TO SEE IT HEHEH...
ONLY PAOK PARTIZAN,EVEN FRIENDSHIP WITH CSKA MOSKOW IS NOT AT LEVEL LIKE WITH PAOK AND IT HAVE TO STAY LIKE THAT...
PAOK-PARTIZAN / 4EVER-2GETHER!!!!
![]()
![]()
Lakistuta έγραψε:
Why don't you guys of Lefski change your teams colours and make it blackwhite
ioanmits έγραψε:Brati zdravei! Ne sum govoril bulgarski za 14 godini!! Mnogo mi bese priatno 4e prez tozi chat pomnix trite hubavi godini sum zivial vuf Sofia (1992-1994 Kak e Sofia sega? Ima li oste hubavi gadze?
Zivi sdravi brati
paokbulgaria έγραψε:ioanmits έγραψε:Brati zdravei! Ne sum govoril bulgarski za 14 godini!! Mnogo mi bese priatno 4e prez tozi chat pomnix trite hubavi godini sum zivial vuf Sofia (1992-1994 Kak e Sofia sega? Ima li oste hubavi gadze?
Zivi sdravi brati
Sofia si e dobre,a za gadjetata znaesh che niama po-hubavi ot balgarkite nikade po sveta,no tuka pri mene v blagoevgrad sa nai-krasivite
Lakistuta έγραψε:?
English pleasemy bulgarian are not so good
(i'm joking)![]()
paokberlin έγραψε:paokbulgaria έγραψε:ioanmits έγραψε:Brati zdravei! Ne sum govoril bulgarski za 14 godini!! Mnogo mi bese priatno 4e prez tozi chat pomnix trite hubavi godini sum zivial vuf Sofia (1992-1994 Kak e Sofia sega? Ima li oste hubavi gadze?
Zivi sdravi brati
Sofia si e dobre,a za gadjetata znaesh che niama po-hubavi ot balgarkite nikade po sveta,no tuka pri mene v blagoevgrad sa nai-krasivite
Niama po hubavi no i niama po pokleti.
Mnogo dobre si znam. Vikat me "Sv. Iliq my4enik bylgarski".
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης