stelyk έγραψε:και ο μπρεμερ κακιστος σημερα εκτος απο 5 ασσ.
18'' ειμαστε πισω 2π. και εχουμε μπαλα... οπως με κουλα θα γινει
ΔΕΔΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
ΚΑΙ ΞΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
78-77 ΤΕΛΙΚΟ
... ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΕ 'ΝΑ ΠΕΤΑΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΠΑΟΚΑΡΑ Σ' ΑΓΑΠΩ!!!
«Να μην ξεχάσετε ποτέ ότι ο ΠΑΟΚ είναι μάχη και θυσία. Πάντοτε στη ζωή, θα είμαι ΠΑΟΚ. Και στο θάνατο και στη ζωή». PABLO GABRIEL GARCIA PEREZ 20/03/2013
... ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΕ 'ΝΑ ΠΕΤΑΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΠΑΟΚΑΡΑ Σ' ΑΓΑΠΩ!!!
«Να μην ξεχάσετε ποτέ ότι ο ΠΑΟΚ είναι μάχη και θυσία. Πάντοτε στη ζωή, θα είμαι ΠΑΟΚ. Και στο θάνατο και στη ζωή». PABLO GABRIEL GARCIA PEREZ 20/03/2013
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez) Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον "Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...» (ΘΥΡΑ 4) Ανεξάρτητη Μακεδονία και Κρήτη λοιμοκτονία στο "κράτος" της χαβούζας
Ειναι λυπηρο το φαινομενο να βλεπεις αδειο το ΠΑΛΑΤΙ σου....την ωρα που αγωνιζεται η ομαδα που τα τελευταια χρονια .....ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΠΑΟΚ!!!!!
Εαν ολοι οσοι εκραξαν τη διοικηση για το θεμα του προπονητη και για το καραγκιοζιλικη του "ενος λεπτου" σιγης,ερχοταν στο γηπεδο,η ομαδα θα ειχε τριπλασιο μπατζετ.
Μπανε,κοουτς.παικτες....σας ευχαριστω για τις στιγμες που μου χαριζετε σε καθε ματς!!!!
ΜΠΡΑΒΟ σε όλα τα παιδιά, ΜΠΡΑΒΟ στον προπονητή! Τέτοιες χαρές μόνο ο ΠΑΟΚ μπορεί να μας δίνει και γίνονται ακόμα μεγαλύτερες όταν έρχονται με ανατροπές! Μπορεί να μας βγαίνει η ψυχή μέχρι το τέλος αλλά δεν πειράζει! Πλέον πάει να γίνει συνήθεια να τα παίρνουμε έτσι τα ματς...