Μπράβο στην ομαδάρα μας και στους λίγους πίστους φίλους!
Τώρα ένα forum που ανακάλυψα έχει άπειρους αγώνες από σχεδόν όλα τα πρωταθλήματα αλλά και αγώνες της ΠΑΟΚΑΡΑΣ σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο!
http://forum.rojadirecta.es/
desperando έγραψε:γεια σου ρε ΠΑΟΚΑΡΑ μου, τρελενομαι που βλεπω πλεον οτι αλλαζουμε επιπεδο (αγωνιστικα) στο μπασκετ.
παιζουμε σαν την γατα με το ποντικι ομαδες ευρωλιγκας αλλα δυστυχως ο κοσμος εμφανιζεται μονο αν ειναι για κραξιμο και γιουχα. αν σημερα ηταν στο παλατακι οσοι με ελαφρα την καρδια ειπαν προδοτη τον σουλη επειτα απο μερικα δημοσιευματα των αρδ σημερα το παλατακι θα ηταν γεματο.
βεβαια ο λαος του ΠΑΟΚ σημερα δεν μπορουσε γιατι επρεπε να παει απο νωρις να πιασι θεση σε κανα καφε για να δει τον σκατογαυρο.
ακομα και το τοπικ για τα σχολια για αλλες ομαδες εχει περισσοτερα ποστ απο το τοπικ του ευρωπαικου μπασκετικου θριαμβου.
μπραβο μας
BigBaby έγραψε:Ειμαι νεος στην παρεα σας.....παλιος στο Παλατακι μας ομως!!!
Μπασκετοσκυλο μεχρι εκει που δεν παει....πολυ μεγαλη νικη σημερα απεναντι σε μια ομαδα Ευρωλιγκας.
Μπορει να ειναι ετσι σε καθε παιχνιδι το Παλατακι μας?? 2.000 κοσμος και υποδειγματικη συμπεριφορα (εκτος ενος πυρσου).
Σαλουστρος το πουλεν μου....ο παικτης του προπονητη...πολυ γρηγορα ποδια....αμυντικος για ειδικες αποστολες και ταπεινος. Μεγαλη μαγκια που εχουμε 3 χρονια συμβολαιο μαζι του....
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης