24.Στέλιος Ποζατζίδης
- Dinos_Liverpool
24.Στέλιος Ποζατζίδης
Στο πρόσωπο του Στέλιου, όλοι ελπίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ θα βρει το φουλ μπακ-χαφ του μέλλοντος. Υπέροχος αριστερός οπισθοφύλακας, με καλή τεχνική κατάρτιση, που δεν διστάζει να προωθείται και να δοκιμάζει το δυνατό του αριστερό σουτ. Και αυτός στον Απόλλωνα της Καλαμαριάς, συμπληρώνει για φέτος το κουαρτέτο της "παροικίας" του ΠΑΟΚ στην ομάδα του Πόντου. Πέλκας, Πόπο, Τσανδάρης και Ποζατζίδης συνεχίζουν την παράδοση που ξεκίνησαν πρόπερσι οι Μωυσιάδης, Καραντασιάδης και Σκέμπης όπου αγωνίστηκαν και αυτοί ως δανεικοί.
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Στέλιος Ποζατζίδης
αν θες πραγματικα να κανεις καριερα καλυτερα να σκεφτεις την μετατόπιση σου στο κεντρο της αμυνας.
εχθες ησουν κατι παραπανω απο καλος με γρηγορες και δυναμικες επεμβασεις
desperando έγραψε:αν θες πραγματικα να κανεις καριερα καλυτερα να σκεφτεις την μετατόπιση σου στο κεντρο της αμυνας.
Γιατί ρε Desperando δεν τον πιστεύεις για αρ. μπακ ?
Εμένα πάντως μΕ έχει πείσει εδώ και 3 χρόνια !
- desperando
- Επικοινωνία:
- desperando
- Επικοινωνία:
μπραβο για σημερα,αλλα εγω αν ημουν στη θεση σου στο ξαναλεω οτι θα μετατοπιζομουν στο κεντρο της αμυνας.
τα στοιχεια που εχεις τα χρυσοπληρωνουν σε αυτη τη θεση και μπορεις να κανεις καριερα σε παρα πολυ μεγαλη ομαδα.
εχεις πολυ καλο κορμη,εισαι αλματοδεις,πολυ καλη τεχνικη γιαστοπερ που μπορει να βγαζει ανετα την μπαλα απο την περιοχη,αριστεροποδαρος και παρα πολυ γρηγορος για την θεση.
τομονο που σου λειπει ειναι η εμπειρια και το να μαθεις την θεση,αλλα φαινεσαι εξυπνο και οξυδερκη παλικαρι και δεν πιστευω οτι θα συναντησεις προβληματα
τα στοιχεια που εχεις τα χρυσοπληρωνουν σε αυτη τη θεση και μπορεις να κανεις καριερα σε παρα πολυ μεγαλη ομαδα.
εχεις πολυ καλο κορμη,εισαι αλματοδεις,πολυ καλη τεχνικη γιαστοπερ που μπορει να βγαζει ανετα την μπαλα απο την περιοχη,αριστεροποδαρος και παρα πολυ γρηγορος για την θεση.
τομονο που σου λειπει ειναι η εμπειρια και το να μαθεις την θεση,αλλα φαινεσαι εξυπνο και οξυδερκη παλικαρι και δεν πιστευω οτι θα συναντησεις προβληματα
δε τον είχα για τόσο γρήγορο
ντέσπε για σέντερ μπακ νομίζω πρέπει να δυναμώσει αρκετά
δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να πάρει τη μπάλα από φορ, μόνο βάζοντας σώμα
Είναι καλός αθλητής μια χαραα για αριστερά. Δεν έχει τόσο ποιότητα αλλά δεν είναι και τόσο απαραίτητη αν εχειτετοια ανεβασματα
- desperando
- Επικοινωνία:
danirifle έγραψε:δε τον είχα για τόσο γρήγορο
η σωματοδομη του ειναι τετοια που μπορει να δυναμωσει πολυ χωρις να χασει σε εκρηξη και ταχυτητα.
εξαλλου ειναι ακομα μικρος.
για πλαγιο μπακ η τεχνικη του ειναι μετρια,αλλα εχοντας μια ομαδα σεντερ μπακ με την ταχυτητα του την βοηθαει να ανεβει πολλα μετρα μεσα στο γηπεδο και πολλα αλλα συν
- john4serres
Καλό θα ηταν να μείνει , σήμερα πάντως έκανε πολύ καλό παιχνιδι.
Sent from my Xperia Neo using Tapatalk
Sent from my Xperia Neo using Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Είναι φανερό ότι φέτος είσαι βελτιωμένος. Μπράβο! Αν συνεχίσεις έτσι θα φτάσεις και τον Κατσικά...
- pisakaipoupoula
Το παιδί έχει κάποια τρομερά στοιχεία, κυρίως είναι γρήγορος, τσαμπουκάς κ πάει πάνω στη μπάλα σκυλίσια, δεν τον περνάς αλώβητος...ήταν ένας απ τους 3 που είχα ξεχωρίσει απ τα φιλικά της ολλανδίας...αλλά για να παίξει φουλ μπακ θέλει πάρα πολύ δουλειά κ προσόντα που ίσως δεν τα έχει, σ όλες του τις σέντρες είναι λες και σημαδεύσει τις μπεκάτσες, ακόμα και στα στημένα..
Ίσως όπως λέει ο ντεσπε αν μάθει τη θέση του στόπερ ή του 6αριού θα μπορούσε να κάνει καριέρα
Ίσως όπως λέει ο ντεσπε αν μάθει τη θέση του στόπερ ή του 6αριού θα μπορούσε να κάνει καριέρα
απο σπυροπουλο ειναι καλυτερος ...ποναει την φανελα και κοστιζει 10.000 αντι 300.000...αλλα μαλλον θα περιμενει 1 χρονο... δεν πειραζει... συνεχισε ετσι ..αν κ δεν σε ειχα για μεγαλα πραγματα ,δειχνεις οτι το θρασσος και η ψυχη ειναι η διαφορα απο το παιδικο ποδοσφαιρο στο αντρικο...
Στέλιος Ποζατζίδης
Και εγω πονάω την φανέλα αλλα αν μπω να παίξω
:):):) ασε τα πονάει την φανέλα ,αν δεν συνδυάζονται με το ταλέντο δεν μετράνε,μακάρι να μπορέσει να μεινει στην ομαδα λογω του ταλέντου του....