Εθνική Ελλάδος μπάσκετ - Σχόλια, νέα και γενική συζήτηση
- john4serres
- Μπαρκαρούτσος
- Μπαρκαρούτσος
Re: Εθνική Ελλάδος μπάσκετ - Σχόλια, νέα και γενική συζήτηση
Στην εθνική γίνονται πραγματάκια.
Αφήνεται να εννοηθεί ότι ο Αγραβανάκος θέτει εαυτόν εκτός εθνικής ομάδας για προσωπικούς λόγους και αποκλείεται από την αποστολή της ομάδας.
Λίγο αργότερα, ο Αγραβανάκος ανεβάζει αυτό:

Ένα μπουρδέ.....
Αφήνεται να εννοηθεί ότι ο Αγραβανάκος θέτει εαυτόν εκτός εθνικής ομάδας για προσωπικούς λόγους και αποκλείεται από την αποστολή της ομάδας.
Λίγο αργότερα, ο Αγραβανάκος ανεβάζει αυτό:

Ένα μπουρδέ.....
- Μπαρκαρούτσος
Χωρίς Γιάννη Αντετοκούνμπο η εθνική.
Η δήλωσή του στο Ινσταγκράμ του:
Όλοι γνωρίζουν το πάθος και την αγάπη μου για την Εθνική Ομάδα. Μετα την ολοκλήρωση της σεζόν του NBA, πίεζα συνεχώς το κορμί μου στα όρια του, προκειμένου να είμαι στην κατάσταση που ηθελα για παίξω στο Παγκόσμιο. Δυστυχώς, μετά από μήνες δουλειας αλλά και πολλές συζητήσεις με το ιατρικό team, είναι πλέον ξεκάθαρο ότι δεν έχω επανέλθει σε βαθμό που να μπορώ να αγωνιστώ στο Παγκόσμιο.Αυτό ξεκάθαρα δεν ήταν επιλογη μου και πλέον πρέπει να συνεχισω την δουλειά ώστε να επιστρέψω στο επίπεδο που αγωνίζομαι όλα αυτά τα χρόνια. Η απογοήτευση είναι τεράστια διότι η απόφαση του ιατρικού επιτελείου δεν μου αφήνει περιθώρια επιλογής. Σε περίπτωση, που συνέχιζα να πιέζω τον εαυτό μου να επιστρέψει, θα έβαζα τον εαυτό μου και την υγεία μου σε ρίσκο. Ο προσωπικώς μου στόχος αλλά και της Εθνικής μας ομάδας, είναι η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 και θα είναι τεραστια τιμή για μένα να εκπροσωπήσω τη χώρα μου στους αγώνες του.
Η δήλωσή του στο Ινσταγκράμ του:
Όλοι γνωρίζουν το πάθος και την αγάπη μου για την Εθνική Ομάδα. Μετα την ολοκλήρωση της σεζόν του NBA, πίεζα συνεχώς το κορμί μου στα όρια του, προκειμένου να είμαι στην κατάσταση που ηθελα για παίξω στο Παγκόσμιο. Δυστυχώς, μετά από μήνες δουλειας αλλά και πολλές συζητήσεις με το ιατρικό team, είναι πλέον ξεκάθαρο ότι δεν έχω επανέλθει σε βαθμό που να μπορώ να αγωνιστώ στο Παγκόσμιο.Αυτό ξεκάθαρα δεν ήταν επιλογη μου και πλέον πρέπει να συνεχισω την δουλειά ώστε να επιστρέψω στο επίπεδο που αγωνίζομαι όλα αυτά τα χρόνια. Η απογοήτευση είναι τεράστια διότι η απόφαση του ιατρικού επιτελείου δεν μου αφήνει περιθώρια επιλογής. Σε περίπτωση, που συνέχιζα να πιέζω τον εαυτό μου να επιστρέψει, θα έβαζα τον εαυτό μου και την υγεία μου σε ρίσκο. Ο προσωπικώς μου στόχος αλλά και της Εθνικής μας ομάδας, είναι η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 και θα είναι τεραστια τιμή για μένα να εκπροσωπήσω τη χώρα μου στους αγώνες του.
- john4serres
- Μπαρκαρούτσος
Live replay του ιστορικού αγώνα:
[youtube]d-4FkRiza6c[/youtube]
[youtube]d-4FkRiza6c[/youtube]
- john4serres
Ξεκίνησε το MundoBasket, απίστευτη ατυχία για τον Ντίνο Μήτογλου, που υπέστη κάταγμα στο μικρό του δάκτυλο στο αριστερό του χέρι.
- Montrealiotis
Τι αγώνας αυτός με την Αμερική… ξανά συγκινήθηκα…
Που είναι εκείνα τα ωραία χρόνια που έβλεπες την επίσημη αγαπημένη και την χαιρόσουν. Ποσό σκατα τα έχουν κάνει οι εδώ, αλλά και ο κυρίως υπεύθυνος για μένα, η Ευρωλίγκα.
Που είναι εκείνα τα ωραία χρόνια που έβλεπες την επίσημη αγαπημένη και την χαιρόσουν. Ποσό σκατα τα έχουν κάνει οι εδώ, αλλά και ο κυρίως υπεύθυνος για μένα, η Ευρωλίγκα.
Ναι επισημη αγαπημένη του Βασιλακοπουλου κ του Σκουντη
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ
Αποκλεισμό άμεσο ευχομαι, αν κ ούτε ασχολούμαι
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ
Αποκλεισμό άμεσο ευχομαι, αν κ ούτε ασχολούμαι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Patron την Παρ 25 Αύγ 2023, 11:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- john4serres
- john4serres
- Μπαρκαρούτσος
- Μπαρκαρούτσος
- BlackMagicPAOK
Ελλάδα - Ιορδανία 92-71 στην πρεμιέρα του Παγκόσμιου Κυπέλλου.
Μας έβαλε δύσκολα η Jordan!
Για 30 λεπτά δηλαδή δεν μπορούσαμε να πάρουμε μια καλή διαφορά.
Σημαντική η απουσία του Μήτογλου, έχουμε μείνει με 2 σέντερ, Παπαγιάννης, Χατζηδάκης (καλός ήταν σήμερα) και στο "4" παίζουν κατά διαστήματα Παπανικολάου και Παπαπέτρου,
Εθνική χωρίς κάποιον σούπερ σταρ και με όπλο την άμυνα!
Μας έβαλε δύσκολα η Jordan!
Για 30 λεπτά δηλαδή δεν μπορούσαμε να πάρουμε μια καλή διαφορά.
Σημαντική η απουσία του Μήτογλου, έχουμε μείνει με 2 σέντερ, Παπαγιάννης, Χατζηδάκης (καλός ήταν σήμερα) και στο "4" παίζουν κατά διαστήματα Παπανικολάου και Παπαπέτρου,
Εθνική χωρίς κάποιον σούπερ σταρ και με όπλο την άμυνα!
- Mitsospaoki4
- Moderator
Μακάρι να βγω αμπαλος, αλλά δύσκολα αυτή η εθνική θα πάει καλά σε αυτό το μουντομπάσκετ..
Ας νικήσουμε τους Νεοζηλανδούς να περάσουμε τον όμιλο και βλέπουμε..
Ας νικήσουμε τους Νεοζηλανδούς να περάσουμε τον όμιλο και βλέπουμε..