Να ρθει με το καλο πισω ο Γιαννακης, και του χρονου το μουντομπασκετ ειναι χεσπανια..
Επιβαλλεται να γινει το ιδιο με το 4 στην πορτογαλλια με τους πορτογαλλους.
kataramenos5 έγραψε:Οι μεγαλύτεροι looser αυτού του πλανήτη το σηκώσανε.Ο θεός είναι στις καλές του ,οπότε όλα γινονται .
palok έγραψε:kataramenos5 έγραψε:Οι μεγαλύτεροι looser αυτού του πλανήτη το σηκώσανε.Ο θεός είναι στις καλές του ,οπότε όλα γινονται .
είμαι εντελώς στην άλλη άκρη του φεγγαριού από την άποψή σου. Δεν πιστεύω με τίποτα σε loosers γενικά. Νομίζω οτι τα πάντα στον αθλητισμό εξηγούνται με την κοινή λογική. Τώρα εμείς βγάλαμε looser τον Parker των 3 NBA championships. πού σαι ρε διαμαντίδη και σπανούλη και παπαλουκά να πάτε να παίξετε βασικοί Point guards στους Lakers και στους Spurs 105 παιχνίδια το χρόνο? να παίζετε τετάρτη στο los angeles και πέμπτη βράδυ καπάκι στο phoenix και την κυριακή ξέρω γω στον Golden state???
Hats off ρε μεγάλε Tony, επιτέλους!!!!!!
PS: φαντάζομαι και το 82 και το 86 που μας απέκλεισαν οι κωλόφαρδοι σε back-to-back ημιτελικό μας έλεγες loosers ε?και τι έγινε μετά από 12 χρόνια με το παγκόσμιο και καπάκι ευρωπαικό?
![]()
Επιστροφή στο Εθνική Ομάδα μπάσκετ
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες