Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Δημοσίευσηαπό kataramenos5 » Πέμ 23 Ιαν 2025, 19:59

Χωρικός έγραψε:Και δεν αναφέρεις το κορυφαίο παράδειγμα Κατ. Κατέστρεψε τον μέγιστο, τον καλύτερο όλων, το φαινόμενο νο2 , τον τιτάνιο τον τεράστιο Σάκη Παπάζογλου!!! Ανοιχτή πληγή είναι ο άτιμος!
Το γραψα, εψαξα μονο 2 σεζον πισω .Αμα γυριζα μεχρι την εποχη του Σακη μαματα.
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕΕΕ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Πέμ 23 Ιαν 2025, 20:56

Με τέτοια δημοφιλία που έχω (παντού) σκέπτομαι σοβαρά να κατέβω για βουλευτής και να σώσω τη χώρα...
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευσηαπό TransferMania » Κυρ 26 Ιαν 2025, 22:36

Μια που ειπε ο μπρακαρουτσος "πανε στα προβληματα", ηρθα κι εγω να δω τι ακριβως ειναι στα προβληματα τοσο σημαντικο.

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
navigator11 έγραψε:
obanebane έγραψε:Απλά θα σε έχω από κοντά όπως παλιά, άντε να δεις τον παπαρα τώρα.

Ρίξτε λίγο φως και προς τα εμάς ρεεεεε!!

Ε πάνε μερικές σελίδες πίσω στο Προβλήματα...

Μπρακαρουτσος πρεπει να παιξεις σε ταινια τον Τζειμς Μποντ. Αδικεισαι εδω.
Τωρα στα σοβαρα, ειναι αστεια ολα αυτα. Μεγαλοι ανθρωποι υποτιθεται ειστε και κανετε σαν μωρα. Ειμαι αυτος που ειμαι, γραφτηκα να πω 5 σχολια, να ανταλλαξω μερικες αποψεις και βρεθηκατε 2-3 που κανετε σαν απατημενες κυριες με περιοδο.
Βρειτε κανα χομπι, κανα ταβλι ξερω γω κανει καλο.
Εγω εδω θα ειμαι, θα γραφω τις αποψεις μου ως ενας ακομη απλος οπαδος. Τωρα εσεις οι 2-3 τι ζορια εχετε μεταξυ σας, βρειτε τα μπρακαρουτσος
TransferMania

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Κυρ 26 Ιαν 2025, 22:41

Εικόνα

Ξέρεις από ποιο επεισόδιο είναι;
ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο ανδρών. Στήριξη σε κάθε ομάδα που φορά το Δικέφαλο.

ΑΣ εκσυγχρονίσου να παίρνουμε εισιτήρια από το ιντερνέτ και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ασχοληθείτε με τον αθλητισμό των ΑμεΑ και τα e-sports!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευσηαπό TransferMania » Κυρ 26 Ιαν 2025, 22:43

Ειπα κι εγω να μιλησω σοβαρα αλλα το ζηταει ο οργανισμος το τρολαρισμα :lol: :lol: :lol:
μπρακαρουστος for president
TransferMania

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Κυρ 26 Ιαν 2025, 22:45

Ε σοβαρά μιλάω. Χρησιμοποίησες Άγγλο ήρωα, χρησιμοποιώ κι εγώ Άγγλο ήρωα.

Στο συγκεκριμένο επεισόδιο ο Sherlock αντιμετωπίζει το εξής πρόβλημα: Υπάρχει ένας τυπάς που λέει ότι είναι κάποιος, αλλά στην πραγματικότητα είναι κάποιος εντελώς άλλος άνθρωπος. Κρύβει την πραγματική του ταυτότητα, παρ'όλο που ο Sherlock τον γνωρίζει 100%. Ε ο άλλος το τραβάει κάποια στιγμή πολύ και ο Sherlock του λέει "Stop it, stop it now!".
ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο ανδρών. Στήριξη σε κάθε ομάδα που φορά το Δικέφαλο.

ΑΣ εκσυγχρονίσου να παίρνουμε εισιτήρια από το ιντερνέτ και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ασχοληθείτε με τον αθλητισμό των ΑμεΑ και τα e-sports!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευσηαπό Patron » Κυρ 26 Ιαν 2025, 22:46

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Εικόνα

Το 14
Patron

Δημοσίευσηαπό TransferMania » Κυρ 26 Ιαν 2025, 22:48

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ε σοβαρά μιλάω. Χρησιμοποίησες Άγγλο ήρωα, χρησιμοποιώ κι εγώ Άγγλο ήρωα.

Στο συγκεκριμένο επεισόδιο ο Sherlock αντιμετωπίζει το εξής πρόβλημα: Υπάρχει ένας τυπάς που λέει ότι είναι κάποιος, αλλά στην πραγματικότητα είναι κάποιος εντελώς άλλος άνθρωπος. Κρύβει την πραγματική του ταυτότητα, παρ'όλο που ο Sherlock τον γνωρίζει 100%. Ε ο άλλος το τραβάει κάποια στιγμή πολύ και ο Sherlock του λέει "Stop it, stop it now!".

Γαματο for real! Εισαι τυπαρα τελικα, σε παρεξηγησα με τα τοσα αστεια σου. Εγω ειμαι πισω απο ενα νικνειμ οπως κι εσυ βεβαια, δεν ξερω αν γνωριζεστε μεταξυ σας εσεις που ειστε χρονια εδω αλλα θα ειχε πλακα να βρισκομασταν γηπεδο να πουμε καμια μαλακια ολοι μαζι.
Εγω με τετοια προθεση μπηκα εδω, να κανω κανα χαβα με ΠΑΟΚΙΑ.
TransferMania

Δημοσίευσηαπό TransferMania » Κυρ 26 Ιαν 2025, 22:48

Patron έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Εικόνα

Το 14

Εχει 14 ταινιες το Τζειμς Μποντ? :shock:
TransferMania

Δημοσίευσηαπό Χωρικός » Κυρ 26 Ιαν 2025, 22:51

ρε σεις...καντε κάτι , αλήθεια τώρα, όχι ξανα. Δεν εχετε βαρεθεί να γίνεται ανω κατω το φορουμ για ...δεκατη τεταρτη φορά; Ειχαμε παιχνίδι σήμερα, παλι μ αυτά ασχολούμαστε. χρόνια τώρα!!!τον άλλον μήνα θα επαναληφθεί και η ζωή συνεχιζεται!
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευσηαπό TransferMania » Κυρ 26 Ιαν 2025, 23:05

Μονοι σας πλακωνεστε φιλε μου, δεν εχω ιδεα τι ψυχολογικα εχετε 2-3 εδω και ουτε με ενδιαφερει. Ανω κατω δεν εγινε κατι εξαιτιας μου, 2-3 ορμησαν και με προσεβαλλαν και απαντησα. Εγω αν δεις τα σχολια μου ειναι καθαρα αγωνιστικα.
Τι online bullying ειναι αυτο? Πως το επιτρεπετε εδω μεσα? ΠΑΟΚτσηδικο φορουμ ειναι, δεν εχει χωρο για bullying.
TransferMania

Δημοσίευσηαπό Eagle1980 » Κυρ 26 Ιαν 2025, 23:07

TransferMania έγραψε:Μονοι σας πλακωνεστε φιλε μου, δεν εχω ιδεα τι ψυχολογικα εχετε 2-3 εδω και ουτε με ενδιαφερει. Ανω κατω δεν εγινε κατι εξαιτιας μου, 2-3 ορμησαν και με προσεβαλλαν και απαντησα. Εγω αν δεις τα σχολια μου ειναι καθαρα αγωνιστικα.
Τι online bullying ειναι αυτο? Πως το επιτρεπετε εδω μεσα? ΠΑΟΚτσηδικο φορουμ ειναι, δεν εχει χωρο για bullying.

...
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευσηαπό Equalizer » Κυρ 26 Ιαν 2025, 23:10

Τι έγινε πάλι;
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευσηαπό Blackgr4 » Κυρ 26 Ιαν 2025, 23:12

TransferMania έγραψε:Μονοι σας πλακωνεστε φιλε μου, δεν εχω ιδεα τι ψυχολογικα εχετε 2-3 εδω και ουτε με ενδιαφερει. Ανω κατω δεν εγινε κατι εξαιτιας μου, 2-3 ορμησαν και με προσεβαλλαν και απαντησα. Εγω αν δεις τα σχολια μου ειναι καθαρα αγωνιστικα.

Σε πρόσβαλαν; Σου είπαν δηλαδή πως έχεις ψυχολογικά, κάνεις σαν γυναίκα με περίοδο και άλλα παρόμοια;
Μία φορά θα στο πω και πρόσεξε καλά την επόμενη απάντηση σου. ΜΗΝ ξαναγράψεις τίποτα παρόμοιο. Ποτέ.
Και όχι δεν θέλω να μου πεις τι έκαναν πρώτα οι άλλοι λες και δεν διαβάζω.

Προς όλους: Φτάνει. Δεν έχει νόημα. Τόσο απλά.
In my mind the power i find ~1926~
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευσηαπό TransferMania » Κυρ 26 Ιαν 2025, 23:13

Φιλε equalizer σε παρακαλω παρε θεση, δες τι εχει γινει και τρωω ανελεητο bullying απο 2-3 συγκεκριμενους. Εχω γραφτει εδω για να μεταφερω καποιες πληροφοριες που ειχα οι οποιες βγηκαν σωστες και ξαφνικα ενας μπρακαρουτσος και ενας μπανεμπανε ορμησαν με προσβολλες γιατι νομιζουν ειμαι αλλος ή δεν ξερω κι εγω τι εχουν στο κεφαλι τους.
TransferMania

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Προτάσεις και Σχόλια για το Forum

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες