τα σχόλιά μου, δεν εμφανίζονται.
Υπάρχει κάποιο θέμα;
joshua έγραψε:Εγώ κόντρα στο ρεύμα χωρίς όμως να έχω παρακολουθήσει τα όσα έγιναν στο σύνολο τους το λαθος που καταλογίζω στον immerovic είναι πως τέτοιου είδους θέματα δεν προσφέρονται για διαλογο σε ένα φόρουμ αλλά μόνο δια ζώσης. Θα μπορουσα ευκολα να βρω σημεία επαφής και συμφωνίας σε αρκετά από όσα είπε αλλα τα ποστ σε ένα φόρουμ αυτού του είδους είναι σχεδόν βέβαιο πως θα οδηγήσουν σε συγκρούσεις χωρίς τέλος. Επρεπε να είχαν παρέμβει οι μοντς από τα πρώτα ποστ. Βρίσκω άδικο το οριστικό μπαν. Μια κουβέντα μετά από λίγο καιρό με τους σφυγμός κατεβασμένους θα ήταν προτιμοτερη.
DamoN έγραψε:@VFB αδερφέ φαν φακτ τόσο καιρό σ σπάω τα αα και διαφωνώ σε ότι λες γιατί νόμιζα ότι είσαι χάρτινος .![]()
Σορυ
Είχες πει ότι ο Βιντα εκανε τα κερατάκια πανηγυρισμό γιατί πρώτος το έκανε ο Σβαμπ και επειδή το είχα διαβάσει μόνο από χάρτινους , σου την λέω από εκείνη την μέρα όντας τελείως προκατειλημμένος γιατί νόμιζα είσαι αλλόθρησκος ( μέχρι και για την σλαβια Πράγας έχουμε ψιλό μαλώσει )
VfB v2 έγραψε:DamoN έγραψε:@VFB αδερφέ φαν φακτ τόσο καιρό σ σπάω τα αα και διαφωνώ σε ότι λες γιατί νόμιζα ότι είσαι χάρτινος .![]()
Σορυ
Είχες πει ότι ο Βιντα εκανε τα κερατάκια πανηγυρισμό γιατί πρώτος το έκανε ο Σβαμπ και επειδή το είχα διαβάσει μόνο από χάρτινους , σου την λέω από εκείνη την μέρα όντας τελείως προκατειλημμένος γιατί νόμιζα είσαι αλλόθρησκος ( μέχρι και για την σλαβια Πράγας έχουμε ψιλό μαλώσει )
Ισως το ποιο επικό σχόλιο που διάβασα αυτές τις ημέρες. Εσυ δηλαδή πείστικες εχθές οτι δεν ειμαι χανούμι; Στις 19.05 πάνω στην τρέλα του πρωταθήματος που σπάμμαρα το νήμα του αγωνά με πόστς "Νιάου είσαι τάνα" με γραμματοσειρά 200 σε άφησαν ασυγκίνητο δηλαδή;![]()
Πάλι καλά δηλαδή που δεν ανέπτυξα κάποιο σύμπλεγμα με τόσο ψυχολογικό μπούλινγκ.
VfB v2 έγραψε:Μιας και μπαινοβγαίνει αρκετός "κόσμος" στο φόρουμ θα ήθελα να πάρω την άδεια των διαχειριστών έτσι ώστε να έχω την δυνατότητα να διαφημίσω ενα πολύ καλό κανάλι οικονομικών που ανακάλυψα πρόσφατα. Η ομάδα που το τρέχει είναι εξαιρετικά ικανή και παράγουν σοβαρό έργο. Χωρίς να υπερβάλλω μπορείς να δεις διαφορά ήδη απο τον πρώτο μήνα
Πρωτού πάρω όμως μια γρήγορη αρνητική απάντηση, μιας και οποιαδήποτε διαφήμιση δεν επιτρέπεται απο τους κανονισμούς του φόρουμ, θα ήθελα πρώτα το βίντεο να τσεκαριστεί. Επιμένω και είμαι 110% σίγουρος πως εαν κάποιος διαχειριστής το δει πρώτα θα αλλάξει σίγουρα γνώμη.
Equalizer έγραψε:Φιλε το φόρουμ θα υποστεί αλλαγές το συντομότερο δυνατόν
Ελπίζαμε να έχουν ήδη ολοκληρωθεί αλλά δυστυχώς όχι ακόμη
Υπομονή και θα μπουν όλα σε σειρα
joshua έγραψε:Εγώ κόντρα στο ρεύμα χωρίς όμως να έχω παρακολουθήσει τα όσα έγιναν στο σύνολο τους το λαθος που καταλογίζω στον immerovic είναι πως τέτοιου είδους θέματα δεν προσφέρονται για διαλογο σε ένα φόρουμ αλλά μόνο δια ζώσης. Θα μπορουσα ευκολα να βρω σημεία επαφής και συμφωνίας σε αρκετά από όσα είπε αλλα τα ποστ σε ένα φόρουμ αυτού του είδους είναι σχεδόν βέβαιο πως θα οδηγήσουν σε συγκρούσεις χωρίς τέλος. Επρεπε να είχαν παρέμβει οι μοντς από τα πρώτα ποστ. Βρίσκω άδικο το οριστικό μπαν. Μια κουβέντα μετά από λίγο καιρό με τους σφυγμός κατεβασμένους θα ήταν προτιμοτερη.
Επιστροφή στο Προτάσεις και Σχόλια για το Forum
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης