Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Δημοσίευσηαπό gpap5 » Σάβ 28 Δεκ 2024, 15:19

τα σχόλιά μου, δεν εμφανίζονται.
Υπάρχει κάποιο θέμα;
gpap5

Δημοσίευσηαπό Blackgr4 » Σάβ 28 Δεκ 2024, 15:46

joshua έγραψε:Εγώ κόντρα στο ρεύμα χωρίς όμως να έχω παρακολουθήσει τα όσα έγιναν στο σύνολο τους το λαθος που καταλογίζω στον immerovic είναι πως τέτοιου είδους θέματα δεν προσφέρονται για διαλογο σε ένα φόρουμ αλλά μόνο δια ζώσης. Θα μπορουσα ευκολα να βρω σημεία επαφής και συμφωνίας σε αρκετά από όσα είπε αλλα τα ποστ σε ένα φόρουμ αυτού του είδους είναι σχεδόν βέβαιο πως θα οδηγήσουν σε συγκρούσεις χωρίς τέλος. Επρεπε να είχαν παρέμβει οι μοντς από τα πρώτα ποστ. Βρίσκω άδικο το οριστικό μπαν. Μια κουβέντα μετά από λίγο καιρό με τους σφυγμός κατεβασμένους θα ήταν προτιμοτερη.

Και οι mods άνθρωποι είναι και αυτές τις μέρες προσπαθούν να τις περάσουν ευχάριστα με τις οικογένειες και τους δικούς τους ανθρώπους.
Δεν γίνεται να είμαστε πάνω από το forum όλη μέρα τις μέρες των Χριστουγέννων, επειδή μπορεί κάποιος να του κ@υλώσει να γράψει για το 2020 και την υπόθεση της φερόμενης πολυϊδιοκτησίας.

Εγώ έτυχε να έχω ελεύθερο χρόνο χθες και ασχολήθηκα αρκετά με τον συγκεκριμένο.
Αν έβλεπα τα ποστ του ανήμερα των Χριστουγέννων θα έτρωγε απευθείας το ban χωρίς προειδοποίηση.
Όταν τα είδα χθες, του έδωσα λίγο χρόνο να καταλάβει το γιατί είναι λάθος να παίρνεις θεωρίες και να τις παρουσιάζεις ως γεγονότα. Ειδικά σε ποινικώς κολάσιμα ζητήματα, ακόμα πιο ειδικά όταν είναι κατά του ΠΑΟΚ και του ιδιοκτήτη του.
Με τις τελευταίες απαντήσεις του έδειξε πως δεν κατάλαβε τίποτα, άσε που το πήγε στο προσωπικό και στις μαγκιές.

Ας είναι καλά το παλικάρι, να γράφει όσες παπ@ριές κατά του ΠΑΟΚ θέλει, αλλά όχι εδώ μέσα.
Πολύ το κουράσαμε, πάμε παρακάτω.
In my mind the power i find ~1926~
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευσηαπό joshua » Σάβ 28 Δεκ 2024, 15:57

Διαφωνώ γιατί η θεώρηση σου είναι μονόπλευρη αλλα ενώ κάποτε χαιρόμουν να μιλάω μαζί σου πλέον δεν το διασκεδάζω ιδιαίτερα. Πάμε παρακάτω οπως λες ξορκισαμε το κακό.
Time to get it, before you let it get to you
Here he comes now, stick to your guns and let him through
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευσηαπό VfB v2 » Σάβ 28 Δεκ 2024, 16:59

Ο συγκεκριμένος χρήστης δεν νομίζω πως άφησε γενικά περιθώρια στους συνομιλητές του ώστε να μην ειναι μονόπλευροι. Εκτός εαν εσύ θεωρείς οτι σε θέματα όπως αυτό της πολυϊδιοκτησίας η οπως αυτό του Λουτσέσκου με τον λαιμό χωράνε διαφορετικές ερμηνίες.
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευσηαπό VfB v2 » Σάβ 28 Δεκ 2024, 19:29

DamoN έγραψε:@VFB αδερφέ φαν φακτ τόσο καιρό σ σπάω τα αα και διαφωνώ σε ότι λες γιατί νόμιζα ότι είσαι χάρτινος . :D
Σορυ
Είχες πει ότι ο Βιντα εκανε τα κερατάκια πανηγυρισμό γιατί πρώτος το έκανε ο Σβαμπ και επειδή το είχα διαβάσει μόνο από χάρτινους , σου την λέω από εκείνη την μέρα όντας τελείως προκατειλημμένος γιατί νόμιζα είσαι αλλόθρησκος ( μέχρι και για την σλαβια Πράγας έχουμε ψιλό μαλώσει )

Ισως το ποιο επικό σχόλιο που διάβασα αυτές τις ημέρες. Εσυ δηλαδή πείστικες εχθές οτι δεν ειμαι χανούμι; Στις 19.05 πάνω στην τρέλα του πρωταθήματος που σπάμμαρα το νήμα του αγωνά με πόστς "Νιάου είσαι τάνα" με γραμματοσειρά 200 σε άφησαν ασυγκίνητο δηλαδή; :lol:
Πάλι καλά δηλαδή που δεν ανέπτυξα κάποιο σύμπλεγμα με τόσο ψυχολογικό μπούλινγκ. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευσηαπό VfB v2 » Κυρ 29 Δεκ 2024, 03:10

Μιας και μπαινοβγαίνει αρκετός "κόσμος" στο φόρουμ θα ήθελα να πάρω την άδεια των διαχειριστών έτσι ώστε να έχω την δυνατότητα να διαφημίσω ενα πολύ καλό κανάλι οικονομικών που ανακάλυψα πρόσφατα. Η ομάδα που το τρέχει είναι εξαιρετικά ικανή και παράγουν σοβαρό έργο. Χωρίς να υπερβάλλω μπορείς να δεις διαφορά ήδη απο τον πρώτο μήνα

Πρωτού πάρω όμως μια γρήγορη αρνητική απάντηση, μιας και οποιαδήποτε διαφήμιση δεν επιτρέπεται απο τους κανονισμούς του φόρουμ, θα ήθελα πρώτα το βίντεο να τσεκαριστεί. Επιμένω και είμαι 110% σίγουρος πως εαν κάποιος διαχειριστής το δει πρώτα θα αλλάξει σίγουρα γνώμη.
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευσηαπό DamoN » Κυρ 29 Δεκ 2024, 07:10

VfB v2 έγραψε:
DamoN έγραψε:@VFB αδερφέ φαν φακτ τόσο καιρό σ σπάω τα αα και διαφωνώ σε ότι λες γιατί νόμιζα ότι είσαι χάρτινος . :D
Σορυ
Είχες πει ότι ο Βιντα εκανε τα κερατάκια πανηγυρισμό γιατί πρώτος το έκανε ο Σβαμπ και επειδή το είχα διαβάσει μόνο από χάρτινους , σου την λέω από εκείνη την μέρα όντας τελείως προκατειλημμένος γιατί νόμιζα είσαι αλλόθρησκος ( μέχρι και για την σλαβια Πράγας έχουμε ψιλό μαλώσει )

Ισως το ποιο επικό σχόλιο που διάβασα αυτές τις ημέρες. Εσυ δηλαδή πείστικες εχθές οτι δεν ειμαι χανούμι; Στις 19.05 πάνω στην τρέλα του πρωταθήματος που σπάμμαρα το νήμα του αγωνά με πόστς "Νιάου είσαι τάνα" με γραμματοσειρά 200 σε άφησαν ασυγκίνητο δηλαδή; :lol:
Πάλι καλά δηλαδή που δεν ανέπτυξα κάποιο σύμπλεγμα με τόσο ψυχολογικό μπούλινγκ. :mrgreen:

Γήπεδο ήμουν ρε αδερφέ δεν έμπαινα παοκμανια. Που ν ξέρω τι εκανες
DamoN

Δημοσίευσηαπό Μαυρο Χιονι » Κυρ 29 Δεκ 2024, 13:58

VfB v2 έγραψε:Μιας και μπαινοβγαίνει αρκετός "κόσμος" στο φόρουμ θα ήθελα να πάρω την άδεια των διαχειριστών έτσι ώστε να έχω την δυνατότητα να διαφημίσω ενα πολύ καλό κανάλι οικονομικών που ανακάλυψα πρόσφατα. Η ομάδα που το τρέχει είναι εξαιρετικά ικανή και παράγουν σοβαρό έργο. Χωρίς να υπερβάλλω μπορείς να δεις διαφορά ήδη απο τον πρώτο μήνα

Πρωτού πάρω όμως μια γρήγορη αρνητική απάντηση, μιας και οποιαδήποτε διαφήμιση δεν επιτρέπεται απο τους κανονισμούς του φόρουμ, θα ήθελα πρώτα το βίντεο να τσεκαριστεί. Επιμένω και είμαι 110% σίγουρος πως εαν κάποιος διαχειριστής το δει πρώτα θα αλλάξει σίγουρα γνώμη.

Όχι. Κατηγορηματικά.
Όσοι πάμε, τόσοι γυρίζουμε!

Κανόνες Λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευσηαπό VfB v2 » Κυρ 29 Δεκ 2024, 14:01

Σεβαστό. Το είδες όμως το βίντεο; Μονο αυτό πες μου. :lol:

Αφού έχουμε ένα "ευρή" κοινό εδώ στο φόρουμ ρε συ. Γιατι να μην το αξιοποιήσουμε; :lol:
Τελευταία επεξεργασία από VfB v2 και Κυρ 29 Δεκ 2024, 22:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Κυρ 29 Δεκ 2024, 17:54

Όταν είδα και την υπογραφή σου κτλ, νόμιζα ότι σε χάκαραν.
ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο ανδρών. Στήριξη σε κάθε ομάδα που φορά το Δικέφαλο.

ΑΣ εκσυγχρονίσου να παίρνουμε εισιτήρια από το ιντερνέτ και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ασχοληθείτε με τον αθλητισμό των ΑμεΑ και τα e-sports!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευσηαπό VfB v2 » Κυρ 29 Δεκ 2024, 18:18

Εαν νομίζουν τα χανουμάκια οτι είναι έξυπνα έγω είμαι ποιο έξυπνος. Προφανώς και δεν υπάρχει κανένα κανάλι οικονομικών και καμία διαφήμιση. Clickbait ήταν όλη η ιστορία για να τρολάρω τα κιτρινόμαυρα οριγκάμι που ψαχουλεύουν εδω μέσα.

Φυσικά δεν μου άφησε περιθώρια το χιονι. Ασε που ξενέρωσα κιολας.
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Δευτ 30 Δεκ 2024, 05:56

Equalizer έγραψε:Φιλε το φόρουμ θα υποστεί αλλαγές το συντομότερο δυνατόν

Ελπίζαμε να έχουν ήδη ολοκληρωθεί αλλά δυστυχώς όχι ακόμη

Υπομονή και θα μπουν όλα σε σειρα

Θα χαθούν παλιά posts και topics; Θα μηδενίσει το φόρουμ;
ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο ανδρών. Στήριξη σε κάθε ομάδα που φορά το Δικέφαλο.

ΑΣ εκσυγχρονίσου να παίρνουμε εισιτήρια από το ιντερνέτ και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ασχοληθείτε με τον αθλητισμό των ΑμεΑ και τα e-sports!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευσηαπό Odi » Τρί 31 Δεκ 2024, 08:16

Θα σβήσουμε τους τόνους θλίψης από τα τοπικ του μπάσκετ.
Μόνο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Odi
Moderator

Δημοσίευσηαπό cellophan » Τρί 31 Δεκ 2024, 14:25

joshua έγραψε:Εγώ κόντρα στο ρεύμα χωρίς όμως να έχω παρακολουθήσει τα όσα έγιναν στο σύνολο τους το λαθος που καταλογίζω στον immerovic είναι πως τέτοιου είδους θέματα δεν προσφέρονται για διαλογο σε ένα φόρουμ αλλά μόνο δια ζώσης. Θα μπορουσα ευκολα να βρω σημεία επαφής και συμφωνίας σε αρκετά από όσα είπε αλλα τα ποστ σε ένα φόρουμ αυτού του είδους είναι σχεδόν βέβαιο πως θα οδηγήσουν σε συγκρούσεις χωρίς τέλος. Επρεπε να είχαν παρέμβει οι μοντς από τα πρώτα ποστ. Βρίσκω άδικο το οριστικό μπαν. Μια κουβέντα μετά από λίγο καιρό με τους σφυγμός κατεβασμένους θα ήταν προτιμοτερη.

Προσυπογράφω το σχόλιο του Josh, 100%. Και για την αποκατάσταση της αλήθειας, όχι ο συγκεκριμένος δε χρειάστηκε ποτέ ChatGTP εδώ και χρόνια, για να γράψει δομημένα την όποια άποψη του και σε πολύ πιο δύσκολα και αμφιλεγόμενα θέματα, συμφωνούσες ή διαφωνούσες μαζί του.
Δεν το ξέρω το παλικάρι, δεν έχουμε ανταλλάξει αβροφροσύνες, ούτε θυμάμαι να έχουμε απευθύνει τον λόγο ο ένας στον άλλο. Αλλά από τη διαφωνία ως την απόλυτη απαξία, υπάρχει μία απόσταση.
Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία πάνω από όλα.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευσηαπό VfB v2 » Τρί 31 Δεκ 2024, 15:21

Συμφωνώ. Ούτε μια αντικειμενική σηζητηση δεν μπορείς να κάνεις πλέον εδώ μέσα. Ούτε την επιχειρηματολογία του δεν προλάβαμε να διαβάσουμε για το πως και γιατί πιάστηκε ο πόντιος με την γίδα στην πλάτη. Εχει γεμίσει το φόρουμ ανορθόγραφους.
Τελευταία επεξεργασία από VfB v2 και Τρί 31 Δεκ 2024, 15:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
VfB v2

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Προτάσεις και Σχόλια για το Forum

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης