Προσωπικό μήνυμα
- paokmaniak
Re: Προσωπικό μήνυμα
Θα υπάρξουν ανακατατάξεις σύντομα και θα ενημερωθείτε παίδες επαρκώς για τέτοια ζητήματα.
- paokmaniak
Yπηρχε καποιος τεχνικος λογος που καταργηθηκαν η για καποιο αλλο λογο? Επίσης αν θες να επικοινωνησεις με αλλο μελος πως γινεται? Ουτε email εχει κανεις τοπικ? 

Ο αρχηγός των ultras τη Παρτιζάν ξηλώνει το περιβραχιόνιο του Σκέποβιτς (vid)
Δεν καταλαβαίνω τον λόγο της είδησης. Γνωρίζεται καλά το πρόβλημα με τον Σαλπι. Μέχρι και σήμερα υπάρχουν άτομα που δεν τον θέλουν. Θέλετε να περάσετε κάποιο μήνυμα;
Η απογοήτευση μου δεν περιγράφεται.
Βγήκε το παλικάρι και έγραψε ποιοι είναι οι αρχηγοί μιας κερκίδας. Δείχνοντας και ονομάζοντας τον Σαλπι. Το μήνυμα ελήφθη.
Τραγικό δεν το περίμενα από αυτό το σαιτ. Είμαι από το 2008 μαζί σας. Θέλω να πιστεύω ότι ήταν απλά μια κακή στιγμή.
Φιλικά πάντα.
Να είστε καλά, ο Θεός να σας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε την συζήτηση εδώ γιατί ότι συμβαίνει στον ΠΑΟΚ μας.
Δεν καταλαβαίνω τον λόγο της είδησης. Γνωρίζεται καλά το πρόβλημα με τον Σαλπι. Μέχρι και σήμερα υπάρχουν άτομα που δεν τον θέλουν. Θέλετε να περάσετε κάποιο μήνυμα;
Η απογοήτευση μου δεν περιγράφεται.
Βγήκε το παλικάρι και έγραψε ποιοι είναι οι αρχηγοί μιας κερκίδας. Δείχνοντας και ονομάζοντας τον Σαλπι. Το μήνυμα ελήφθη.
Τραγικό δεν το περίμενα από αυτό το σαιτ. Είμαι από το 2008 μαζί σας. Θέλω να πιστεύω ότι ήταν απλά μια κακή στιγμή.
Φιλικά πάντα.
Να είστε καλά, ο Θεός να σας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε την συζήτηση εδώ γιατί ότι συμβαίνει στον ΠΑΟΚ μας.
???????????????????????????????????????????????????????????????
Ρε παιδιά... χαλαρώστε λίγο πια. Αμαν με το παραμικρό την καταστροφή.
Είναι στην κατηγορία ΜΜΕ, δεν το γράψαμε εμείς κι επειδή βγήκε ΕΝΑΣ και πέταξε μια μπούρδα θα το φορτωθούμε; Δεν είμαστε καλά.
Ρε παιδιά... χαλαρώστε λίγο πια. Αμαν με το παραμικρό την καταστροφή.
Είναι στην κατηγορία ΜΜΕ, δεν το γράψαμε εμείς κι επειδή βγήκε ΕΝΑΣ και πέταξε μια μπούρδα θα το φορτωθούμε; Δεν είμαστε καλά.
Δεν γνωρίζω γιατί ο τόνος σου είναι τόσο επιθετικός.
Να είσαι καλά.
Το κλείνω εδώ.
Να είσαι καλά.
Το κλείνω εδώ.
Realcon συγγνώμη μα νομίζω οτι πρώτα η δική σου στάση ήταν επιθετική προς το site. Έκανες μια λανθασμένη εκτίμηση και παρουσίασες δημοσίως ως δεδομένο πως λυπάσαι για τη στάση του site επειδή δημοσιεύτηκε στη στήλη των ΜΜΕ κάτι με το οποίο διαφωνούσες. Πως έπρεπε να το εκλάβω δηλαδή; Ως διαλλακτική στάση;
Θέλω να πιστεύω ότι ήταν μια κακή στιγμή.
Ο Θεός να σας δίνει δύναμη και κουράγιο.
Καλή συνέχεια σε αυτό που κάνετε.
Ο Θεός να σας δίνει δύναμη και κουράγιο.
Καλή συνέχεια σε αυτό που κάνετε.