Προτάσεις και ιδέες για το forum
Προτάσεις και ιδέες για το forum
Δεν υπήρχε ομοειδές νήμα.
Έχω μια πρόταση και τη γράφω για να τη δουν όλοι: από εδώ και πέρα όποιο νήμα φτάνει στις 50-60 σελίδες να κλειδώνεται, να γράφεται στον τίτλο του ή στην πρώτη δημοσίευσή του ποιο χρονικό διάστημα αυτό καλύπτει (πχ 5/10-7/11) και, αν χρειάζεται, να ανοίγει νέο νήμα. Είναι λίγη παραπάνω δουλειά για τους συντονιστές αλλά νομίζω ότι θα βοηθηθεί κατά πολύ έτσι ο αρχειακός ρόλος του forum. Θα είναι πιο εύκολο να βρούμε τι λέγαμε "τότε".
Εναλλακτικά, αυτό μπορεί να εφαρμοστεί σε συγκεκριμένα νήματα και όχι σε όλα πχ στο ποδόσφαιρο που είναι και τα πιο τερατώδη ή στα ΜΜΕ για να μην ξεχνάμε...
Έχω μια πρόταση και τη γράφω για να τη δουν όλοι: από εδώ και πέρα όποιο νήμα φτάνει στις 50-60 σελίδες να κλειδώνεται, να γράφεται στον τίτλο του ή στην πρώτη δημοσίευσή του ποιο χρονικό διάστημα αυτό καλύπτει (πχ 5/10-7/11) και, αν χρειάζεται, να ανοίγει νέο νήμα. Είναι λίγη παραπάνω δουλειά για τους συντονιστές αλλά νομίζω ότι θα βοηθηθεί κατά πολύ έτσι ο αρχειακός ρόλος του forum. Θα είναι πιο εύκολο να βρούμε τι λέγαμε "τότε".
Εναλλακτικά, αυτό μπορεί να εφαρμοστεί σε συγκεκριμένα νήματα και όχι σε όλα πχ στο ποδόσφαιρο που είναι και τα πιο τερατώδη ή στα ΜΜΕ για να μην ξεχνάμε...
Re: Προτάσεις και ιδέες για το forum
Έγω έχω να κάνω μία άλλη πρόταση.
Να ανοίξετε ξανά το ότι να ναι επιτέλους....
Τζάμπα μελάνι (
) ξοδεύουμε από χθες... Για κάτι τόσο απλό...
Να ανοίξετε ξανά το ότι να ναι επιτέλους....
Τζάμπα μελάνι (

Συμφωνώ με την πρόταση του Pegasus.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Πρόταση: Ανεξαρτητοποίηση των ΡΕΤΡΟ θεμάτων / Παλαιμάχων / Γενικότερης ΠΑΟΚτσήδικης Ιστορίας & Πολιτισμού, από την ενότητα Multimedia σε ξεχωριστή Θεματική Ρετρό Ενότητα στην αρχική σελίδα του φόρουμ.
Στόχος: Ευκολότερη πρόσβαση, καλύτερη ταξινόμηση και αύξηση της επισκεψιμότητας σε νήματα, που ήδη αποτελούν ΚΟΣΜΗΜΑ για το φόρουμ.
Περιμένω απόψεις (από όλους και ιδιαίτερα από τα άτομα που ασχολούνται ενεργά με τα συγκεκριμένα νήματα) .
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Επίσης, θα ήταν πολύ χρήσιμο να καταθέσετε τη γνώμη σας, για γενικότερα θέματα οργάνωσης των νημάτων στο φόρουμ, προκειμένου αυτό να καταστεί ακόμα πιο λειτουργικό για τους χρήστες του.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Τέλος να υπενθυμίσω στα νέα μέλη, που ίσως να μην είναι τόσο εξοικειωμένα με το μέγεθος του φόρουμ, την πολύ χρήσιμη Προβολή Ενεργών Θεμάτων, για τη μετάβαση στα επίκαιρα κάθε φορά νήματα. Συνιστώ τη χρήση του υπερσυνδέσμου ως σελιδοδείκτη στο φυλλομετρητή σας.
Πρόταση: Ανεξαρτητοποίηση των ΡΕΤΡΟ θεμάτων / Παλαιμάχων / Γενικότερης ΠΑΟΚτσήδικης Ιστορίας & Πολιτισμού, από την ενότητα Multimedia σε ξεχωριστή Θεματική Ρετρό Ενότητα στην αρχική σελίδα του φόρουμ.
Στόχος: Ευκολότερη πρόσβαση, καλύτερη ταξινόμηση και αύξηση της επισκεψιμότητας σε νήματα, που ήδη αποτελούν ΚΟΣΜΗΜΑ για το φόρουμ.
Περιμένω απόψεις (από όλους και ιδιαίτερα από τα άτομα που ασχολούνται ενεργά με τα συγκεκριμένα νήματα) .
Επίσης, θα ήταν πολύ χρήσιμο να καταθέσετε τη γνώμη σας, για γενικότερα θέματα οργάνωσης των νημάτων στο φόρουμ, προκειμένου αυτό να καταστεί ακόμα πιο λειτουργικό για τους χρήστες του.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Τέλος να υπενθυμίσω στα νέα μέλη, που ίσως να μην είναι τόσο εξοικειωμένα με το μέγεθος του φόρουμ, την πολύ χρήσιμη Προβολή Ενεργών Θεμάτων, για τη μετάβαση στα επίκαιρα κάθε φορά νήματα. Συνιστώ τη χρήση του υπερσυνδέσμου ως σελιδοδείκτη στο φυλλομετρητή σας.
Pegasus έγραψε:Δεν υπήρχε ομοειδές νήμα.
Για τη πρόταση του Πήγασου δε ψήνομαι και τόσο, μιας και δε βρίσκω την "παραπάνω λύση" που μπορεί να δώσει. Όχι ότι είναι κάτι τρομερό να γίνει, αλλά φοβάμαι πως στο τέλος θα χαθούμε με τόσα τόπικ. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν συνολικά 1342, με περίπου 200+ να είναι τα αρκετά ενεργά (122 είναι μόνο όσα δώθηκαν απαντήσεις αυτή τη βδομάδα!). Για σκεφτείτε πως θα αυξηθεί αυτός ο αριθμός με τον συγκεκριμένο διαχωρισμό. Ενδεικτικά μόνο για τα 58, στα οποία υπήρξε απάντηση τις τελευταίες 24 ώρες, θα είχαμε επιπλέον 57 κλειδωμένα και κάπου καταχωνιασμένα τόπικ....
paok87 έγραψε:Πρόταση: Ανεξαρτητοποίηση των ΡΕΤΡΟ θεμάτων / Παλαιμάχων / Γενικότερης ΠΑΟΚτσήδικης Ιστορίας & Πολιτισμού, από την ενότητα Multimedia σε ξεχωριστή Θεματική Ρετρό Ενότητα στην αρχική σελίδα του φόρουμ.
Σ αυτό θα συμφωνήσω με χίλια, καθώς στη κατάσταση που βρίσκονται τώρα πάνε χαμένα. Ιδέες ήδη έχουν πέσει, αλλά περιμένουμε κι άλλες γνώμες, ειδικά από μέλη που έχουν προσφέρει απίστευτα στα συγκεκριμένα θέματα.
paok87 έγραψε:Συνιστώ τη χρήση του υπερσυνδέσμου ως σελιδοδείκτη στο φυλλομετρητή σας.
Βάλτε το σελιδοδείκτη ρε παιδιά, γιατί 3 χρόνια τώρα μας έχει πρήξει με τη συγκεκριμένη πρόταση....

Υπάρχει περίπτωση, και το λέω επειδή δε πολυξέρω από αυτά, να μπει ως άμεση επιλογή κάπου μέσα στο φόρουμ σε εμφανή θέση, ένας σύνδεσμος, ώστε να μπαίνει κάποιος απευθείας στο chat ή είναι κάτι διαφορετικό; Το chat λειτουργεί συνέχεια; Έτσι νομίζω θα αυξηθεί και η κίνηση εκεί μέσα.
υγ. Ο κύριος λόγος είναι για να μην ψάχνω το λινκ που δίνουν τα παιδιά συνεχεια.Βαριέμαι

υγ. Ο κύριος λόγος είναι για να μην ψάχνω το λινκ που δίνουν τα παιδιά συνεχεια.Βαριέμαι

- xrhstos_volos4
Φιλε αν εννοεις αυτο που εγω καταλαβα, υπαρχει στην κεντρικη η επιλογη chat που ειναι ακριβως διπλα απο την επιλογη της αρχικης....Αν εννοεις κατι αλλο, σορρυ παρεξηγηση... 

Απλά ρωτούσα για το αν γίνεται στο φόρουμ.
Εγώ πιο πολύ μπαίνω φόρουμ παρά κεντρική για αυτό.
Εγώ πιο πολύ μπαίνω φόρουμ παρά κεντρική για αυτό.
Καλημέρα σε όλους, αν και είμαι πολύ πρόσφατο μέλος έχω και εγώ μια πρόταση.
Σε όλα τα νήματα έχω δει κάτω από πολλά ποστ ένα άλλο ποστ με την ένδειξη +11111(το νούμερο είναι τυχαίο) και τίποτα άλλο. Παρόλο που θεωρώ πολύ σημαντικό το να εκφράζει κάποιος ότι συμφωνεί με μια τοποθέτηση, θεωρώ ότι μακροπρόθεσμα το να υπάρχουν πολλά τέτοια ποστ δημιουργεί μεγάλα και ογκώδη τοπικ, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνει την αναζήτηση συγκεκριμένων ποστ. Προτείνω λοιπόν αν είναι εφικτό να μπει και στο φόρουμ μια επιλογή + όπως και στην αρχική σελίδα για να εκφράζουμε έτσι την επιδοκιμασία μας όταν δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι παραπάνω. Παράλληλα θα μπορούσε να μπει και μια επιλογή προβολής των ποστ με τα περισσότερα + ώστε να μην "χάνονται" μέσα στον όγκο των συζητήσεων κάποιες πραγματικά καλές τοποθετήσεις.
Σε όλα τα νήματα έχω δει κάτω από πολλά ποστ ένα άλλο ποστ με την ένδειξη +11111(το νούμερο είναι τυχαίο) και τίποτα άλλο. Παρόλο που θεωρώ πολύ σημαντικό το να εκφράζει κάποιος ότι συμφωνεί με μια τοποθέτηση, θεωρώ ότι μακροπρόθεσμα το να υπάρχουν πολλά τέτοια ποστ δημιουργεί μεγάλα και ογκώδη τοπικ, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνει την αναζήτηση συγκεκριμένων ποστ. Προτείνω λοιπόν αν είναι εφικτό να μπει και στο φόρουμ μια επιλογή + όπως και στην αρχική σελίδα για να εκφράζουμε έτσι την επιδοκιμασία μας όταν δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι παραπάνω. Παράλληλα θα μπορούσε να μπει και μια επιλογή προβολής των ποστ με τα περισσότερα + ώστε να μην "χάνονται" μέσα στον όγκο των συζητήσεων κάποιες πραγματικά καλές τοποθετήσεις.
- Aureliano Buendia
α) Συμφωνώ απόλυτα με την ανεξαρτητοποίηση της ενότητας Retro.
Γενικά πιστεύω πως η συγκεκριμένη ενότητα πρέπει να διαφυλαχθεί ως κόρη οφθαλμού και ότι ως τώρα δεν έλαβε την προσοχή που της αρμόζει.
β)Η πρόταση του panta δεν μου ακούγεται διόλου κακή.
Γενικά πιστεύω πως η συγκεκριμένη ενότητα πρέπει να διαφυλαχθεί ως κόρη οφθαλμού και ότι ως τώρα δεν έλαβε την προσοχή που της αρμόζει.
β)Η πρόταση του panta δεν μου ακούγεται διόλου κακή.
συμφωνω και εγω με την ανεξαρτητοποιηση της ενοτητας ρετρο(κοσμημα για το σαιτ) οπως επισης και η ιδεα του παντα με ακουγεται καλη... 

Αρκετά καλή η ιδέα του panta, έχει ξανασυζητηθεί, αλλά δε ξέρω πόσο μπορεί να προχωρήσει. Στην κεντρική έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο κάποιοι να παίζουν με τις συγκεκριμένες ψήφους, απλώς για να περνάει η ώρα. Άσε που ακούσαμε κιόλας, ότι τις αλλοιώνουμε.... 
Δεν είναι κακό... Ούτε τόσο δύσκολο....

teod1980 έγραψε:Υπάρχει περίπτωση, και το λέω επειδή δε πολυξέρω από αυτά, να μπει ως άμεση επιλογή κάπου μέσα στο φόρουμ σε εμφανή θέση, ένας σύνδεσμος, ώστε να μπαίνει κάποιος απευθείας στο chat ή είναι κάτι διαφορετικό; Το chat λειτουργεί συνέχεια; Έτσι νομίζω θα αυξηθεί και η κίνηση εκεί μέσα.
υγ. Ο κύριος λόγος είναι για να μην ψάχνω το λινκ που δίνουν τα παιδιά συνεχεια.Βαριέμαι![]()
Δεν είναι κακό... Ούτε τόσο δύσκολο....
τωρα ειδα και την προταση του θοδωρα και νομιζω ειναι αρκετα απλοικη και μπορει να αποδειχθει και πρακτικη....πιστευω οτι το τσατ του ΠΑΟΚμανια αρχιζει γινεται ενεργο κομματι σιγα σιγα και χαιρομαι για αυτο... 

Δημιουργήθηκε νέο τόπικ, το οποίο θα περιέχει όλα τα τεύχη της νέας προσπάθειας της Θύρας 4 για ηλεκτρονική εφημερίδα. Στο τόπικ, πέρα απ τα link για online διάβασμα της εφημερίδας, θα υπάρχει και η δυνατότητα σε όσους δεν έχουν το ανάλογο πρόγραμμα (και το οποίο μπορούνε να βρούνε δωρεάν εδώ), να διαβάσουν κάθε φύλλο της εφημερίδας με ένα απλό κλικ. Το τόπικ θα παραμένει κλειδωμένο για να μη χάσει το λειτουργικό του χαρακτήρα. Οποιοδήποτε σχόλιο μπορεί να γίνει εδώ.