Π.Α.Ο.Κ.!!!ΟΧΙ Παοκ ουτε παοκ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Π.Α.Ο.Κ.!!!ΟΧΙ Παοκ ουτε παοκ

Δημοσίευση από goran 64 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Μα να μην έχει κι ένα εικονίδιο για το "like" :P :P :P ... Ο παλιός είναι αλλιώς όμως φίλε μου (πλέον) Othin ;) ;) ;) ...Τελικά ΡΕ ( :oops: ) συ δεν μου απάντησες: Είσαι φιλόλογος η απλά Googlάρεις άπειρες ώρες; :) :D :P :lol: :lol: :lol:

Πάντως ότι και να ισχύει, δεν περίμενα να βρω το δάσκαλο μου στο πρώτο ποστ που σου απηύθυνα :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

:pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Τελικά μ αυτά και μ αυτά καταφέραμε να "αναστήσουμε" ένα ξεχασμένο τόπικ επί σχεδόν επτάμισι χρόνια και που είχε όλα κι όλα 24 ποστς, μαθαίνοντας πολλές απόψεις και εμπλουτίζοντας τις εγκυκλοπαιδικές μας γνώσεις 8-) ...Κακό δεν το λες αυτό αρκεί να μην τα καταφέρουμε να τσακωθούμε κιόλας (μας έχω εύκολα ικανούς :oops: ;) :) :D :P :lol: ) 8-) ...Ρε τι σου κάνει η ρημάδα η διακοπή :) :D :P :lol: ...Π.Α.Ο.Κ. όμως είμαστε όλοι...αφού... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

:pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

:pano: :opaokara: :nairepaok:
Υποκλίνομαι Οthin
Άβαταρ μέλους
nickzark

Δημοσίευση από nickzark »

:lol: :lol: :lol: :lol: Π.Α.Ο.Κ. εισαι :opaokara: :nairepaok: :pano:
Άβαταρ μέλους
DarkBishop

Δημοσίευση από DarkBishop »

Ναι και αν γράψουμε Άρης με κεφαλαίο είμααστε σκουλήκια και αν γράψουμε παοκ με μικρά είμαστε αλλόθρησκοι. Γυμνασιόπαιδα μπορεί να ανοίγανε πιο σοβαρό τόπικ.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Το όλο θέμα είναι τι νοηματικό βάρος δίνεις εσύ σ'αυτό που υποστηρίζεις.. Το να γράψεις "Άρης" δεν είναι έγκλημα, ίσα ίσα είναι 100% σωστό, γιατί είναι κύριο όνομα, αφού την ομάδα την ονόμασαν από τον ολύμπιο θεό του πολέμου..
Άβαταρ μέλους
goran 64

DarkBishop έγραψε:Ναι και αν γράψουμε Άρης με κεφαλαίο είμααστε σκουλήκια και αν γράψουμε παοκ με μικρά είμαστε αλλόθρησκοι. Γυμνασιόπαιδα μπορεί να ανοίγανε πιο σοβαρό τόπικ.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Η σοβαρότητα δεν μετριέται με την ηλικία, αν δεν το ΄ξερες DarkBishop...Δεν είδα πουθενά γραμμένα αυτά που αναφέρεις στο ποστ σου άρα τα έβγαλες απ το κεφάλι σου...Τα γραφόμενα σ αυτό το τόπικ μέχρι την ώρα που έγραψες εσύ τα δικά σου ήταν αρκετά σοβαρά και επιμορφωτικά για όλους...

Τώρα αν εσύ παρεξηγήθηκες που γράψαμε για τον ρούλη, την ντροπή της πόλης μας ή για τους άλλους κιτρινόμαυρους, την ξεφτίλα της Πόλης και δεν μας θεωρείς σοβαρούς γι αυτό το λόγο, ίσως θά 'πρεπε όχι μόνο να μην ποστάρεις στο τόπικ αλλά να μην το διαβάζεις καν...

Αν ξέρεις όμως τι πρεσβεύει ο Π.Α.Ο.Κ. μας απλά μη μας ανεβάζεις την πίεση και μας χαλάς την υγεία πρωινιάτικα :yellowcard: :yellowcard: :yellowcard: :yellowcard: :yellowcard: :yellowcard: :yellowcard: :yellowcard: :yellowcard: :yellowcard: :yellowcard: :yellowcard: :yellowcard: :yellowcard: :yellowcard: :yellowcard:

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Άρης όπως και οι περισσότερες ομάδες γράφονται με μικρά (Ολυμπιακός Παναθηναϊκός, Ηρακλής κλπ). Όταν όμως η ονομασία μιας ομάδας είναι αρχικά λέξεων (ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΟΦΗ, ΑΕΚ κλπ) γράφεται ΠΑΝΤΟΤΕ με κεφαλαία. Αυτό για λόγους γραμματικής της Ελληνικής γλώσσας και όχι αγάπης για την ομάδα. Η γραφή με μικρά γράμματα αυτών των ονομάτων αποτελεί συνειδητή υποβάθμιση της συγκεκριμένης ομάδας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Δευ 16 Νοέμ 2015, 10:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

RoMaN έγραψε:Το όλο θέμα είναι τι νοηματικό βάρος δίνεις εσύ σ'αυτό που υποστηρίζεις.. Το να γράψεις "Άρης" δεν είναι έγκλημα, ίσα ίσα είναι 100% σωστό, γιατί είναι κύριο όνομα, αφού την ομάδα την ονόμασαν από τον ολύμπιο θεό του πολέμου..
Είδε κανένας πουθενά στο τόπικ να ρωτάει πως γράφεται το όνομα κανενός συμπολίτη μας και ντροπής της πόλης μας; RoMaN σε παρακαλώ πολύ μην πέφτεις στην παγίδα και...βγαίνεις off topic...Δεν θα "διαφημίζουμε" και ανύπαρκτους μέσα απ το PAOKmania αναφέροντας έστω το όνομα τους δίπλα στο δικό μας...Εντελώς φιλικά δηλαδή...Μόνο Π.Α.Ο.Κ. ρεεεεεέ!!!!!!!!!!!

:pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok:
savvastheod

Δημοσίευση από savvastheod »

Διάλεξα αυτό το θέμα ως το καταλληλότερο για να συστηθώ και να πώ την πρώτη μου καλημέρα σε όλα τα παιδιά... Σας διαβάζω πάνω απο χρόνο και από εδω και πέρα θα μοιράζομαι τις σκέψεις μου και εγώ από την ασπρόμαυρη Αθήνα... Καλή συνέχεια στην Π.Α.Ο.ΚΑΡΑ ΜΑΣ κια η φετινή χρονιά να μας δώσεις τις βάσεις για κάτι όμορφο.

Υ.Γ Μπορεί τα αποτελέσματα να μην είναι καλά για το μέγεθος μας αλλά η ανυπομονησία μου να δώ την ομάδα μας φέτος είναι τεράστια...
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Καλώς μας ήρθες αδερφέ.. :pano:
Άβαταρ μέλους
goran 64

savvastheod έγραψε:Διάλεξα αυτό το θέμα ως το καταλληλότερο για να συστηθώ και να πώ την πρώτη μου καλημέρα σε όλα τα παιδιά... Σας διαβάζω πάνω απο χρόνο και από εδω και πέρα θα μοιράζομαι τις σκέψεις μου και εγώ από την ασπρόμαυρη Αθήνα... Καλή συνέχεια στην Π.Α.Ο.ΚΑΡΑ ΜΑΣ κια η φετινή χρονιά να μας δώσεις τις βάσεις για κάτι όμορφο.

Υ.Γ Μπορεί τα αποτελέσματα να μην είναι καλά για το μέγεθος μας αλλά η ανυπομονησία μου να δώ την ομάδα μας φέτος είναι τεράστια...
Αν και πολύ νέος (μόνο στο φόρουμ δυστυχώς :mrgreen: ) να σε καλωσορίσω και γω στην "οικογένεια" savvastheod...

Μου άρεσε πολύ το "Π.Α.Ο.ΚΑΡΑ" σου και συμφωνώ α-πό-λυ-τα με το Υ.Γ. σου!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Καλώς όρισες Σάββα!
Κράτα τη σημαία ψηλά εκεί κάτω...
savvastheod

Δημοσίευση από savvastheod »

Odi έγραψε:Καλώς μας ήρθες αδερφέ.. :pano:

Ευχαριστω πολύ
savvastheod