Προτάσεις και ιδέες για το forum
- khaledfreepaok
Re: Προτάσεις και ιδέες για το forum
εννοω το γεγονος οτι δεν επιτρεπεται απο τους κανονες του φορουμ να μιλαμε για οπαδικα θεματα ασχετα αν ειναι κρυφα.και αυτο γινεται για προφανεις λογους.δεν ειναι κατ αρχην ασφαλες να τα λες τοσο χυμα.σε υποφορουμ κλειστο γινεται φανταζομαι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος khaledfreepaok την Κυρ 28 Αύγ 2011, 02:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Νομιζω οτι οσο περισσοτερο το συζηταμε, τοσο μπερδευομαστε..
Καταλαβα τι εννοει ο khaledfreepaokκαι μπορω να πω οτι εχει καποια βαση το ερωτημα του..
Απλα ειπαμε οτι αυτο ειναι αρμοδιοτητα αλλων και η αναλυση του τι θα περιεχει ενα τετοιο θρεντ δε νομιζω οτι μας βγαζει καπου!
Καταλαβα τι εννοει ο khaledfreepaokκαι μπορω να πω οτι εχει καποια βαση το ερωτημα του..
Απλα ειπαμε οτι αυτο ειναι αρμοδιοτητα αλλων και η αναλυση του τι θα περιεχει ενα τετοιο θρεντ δε νομιζω οτι μας βγαζει καπου!
- Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.
Αγαπητέ φρι επιδή παρακολουθώ πολλές ώρες την ημέρα το φόρουμ (αρρωστάκι ένεκεν), άρχισε να με εκνευρίζει πέραν του δέοντως η εμμονή σας να μας υπενθυμίζεται συχνότερα του δέοντως, οτι πρέπει να είμαστε οντόπικ, ακόμα και σε περιπτώσεις που δεν υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο.
Μου μοιάζει σαν να κρέμεται η δαμόκλειος σπάθη σας πάνω από τις κεφαλές μας. Πόσο νομίζεις οτι μπορούμε να το ανεχτούμε αυτό; Δεν είμαστε παιδάκια πιά, να μην μπορούμε να ελέγχουμε τα όρια.
Δεν νομίζω να είναι σκοπός σας να μας απομακρύνεται από το αγαπημένο μας Φόρουμ...; Αν ναι τότε κοιτάξτε το το θέμα, γαιτί έχω έντονα την αίσθηση οτι το παρακάνετε και μιλάω συνολικά.
Όλα αυτά εντελώς καλοπροαίρετα και δίκην προβληματισμού.
Στο Τόπικ με τα "Οικονομικά θέματα" μιλάμε για τον οικονομικό έλεγχο του ΑΣ και τα σχετιζόμενα με αυτόν και μας υπενθυμίζεις οτι αρχίζουμε να είμαστε οφτόπικ.
Πώς το βλέπεις;
Εμένα αρχίζει να με εκνευρίζει.
Αδερφικά πάντα, για να μην παρεξηγούμε.

Μου μοιάζει σαν να κρέμεται η δαμόκλειος σπάθη σας πάνω από τις κεφαλές μας. Πόσο νομίζεις οτι μπορούμε να το ανεχτούμε αυτό; Δεν είμαστε παιδάκια πιά, να μην μπορούμε να ελέγχουμε τα όρια.
Δεν νομίζω να είναι σκοπός σας να μας απομακρύνεται από το αγαπημένο μας Φόρουμ...; Αν ναι τότε κοιτάξτε το το θέμα, γαιτί έχω έντονα την αίσθηση οτι το παρακάνετε και μιλάω συνολικά.
Όλα αυτά εντελώς καλοπροαίρετα και δίκην προβληματισμού.
Στο Τόπικ με τα "Οικονομικά θέματα" μιλάμε για τον οικονομικό έλεγχο του ΑΣ και τα σχετιζόμενα με αυτόν και μας υπενθυμίζεις οτι αρχίζουμε να είμαστε οφτόπικ.
Πώς το βλέπεις;
Εμένα αρχίζει να με εκνευρίζει.
Αδερφικά πάντα, για να μην παρεξηγούμε.

Oxi ρε παλικάρι μου... Δε στο λεω υπο αποψη μομφης..
Απλα επειδη φτασαμε στο σημειο να μιλαμε για το ποτε φευγει ο Κατσαρης και ποτε ειναι οι εκλογες του ΑΣ θεωρησα σκοπιμο να σας υπενθυμισω οτι εκει μιλαμε μονο για τον οικονομικο έλεγχο.. Οχι γιατι ξεφυγαμε, αλλα για να μην υπαρχει συνεχεια απο κατω.. Πιστευω καταλαβες!
Το καταλαβαινω οτι τωρα τελευταια η σταση μας εχει γινει ιδιαιτερα... αγχωτικη, ομως νομιζω ειναι ο πρώτος καιρός.. Να πάρουμε κι εμείς λίγο το.. κολάι που λένε! Κατά τα άλλα, το ξέρεις κι εσύ και όλοι, ότι αυτό που μας νοιάζει είναι να περνάμε καλά εδώ μέσα κι όχι να φαγωνόμαστε. Οταν συμβαίνει αυτό, όλα τα υπόλοιπα είναι πταίσματα..
Απλα επειδη φτασαμε στο σημειο να μιλαμε για το ποτε φευγει ο Κατσαρης και ποτε ειναι οι εκλογες του ΑΣ θεωρησα σκοπιμο να σας υπενθυμισω οτι εκει μιλαμε μονο για τον οικονομικο έλεγχο.. Οχι γιατι ξεφυγαμε, αλλα για να μην υπαρχει συνεχεια απο κατω.. Πιστευω καταλαβες!

Το καταλαβαινω οτι τωρα τελευταια η σταση μας εχει γινει ιδιαιτερα... αγχωτικη, ομως νομιζω ειναι ο πρώτος καιρός.. Να πάρουμε κι εμείς λίγο το.. κολάι που λένε! Κατά τα άλλα, το ξέρεις κι εσύ και όλοι, ότι αυτό που μας νοιάζει είναι να περνάμε καλά εδώ μέσα κι όχι να φαγωνόμαστε. Οταν συμβαίνει αυτό, όλα τα υπόλοιπα είναι πταίσματα..

- DaFFy_NaSH
Τα ίδια με τον Άκη είπα και γω στο γειτονικό τοπικ με τα παράπονα.. Και εμένα με κουράζει όλο αυτό και δεν θέλω να ξενερώσω εντελώς γιατί μ'αρέσει εδώ..
μιας και εκλεισε και ο δικος μου κυκλος σαν μοντερειτορ οφειλω να σας ευχαρηστησω για τη συνεργασια που ειχαμε και να ζητησω συγνωμη αν καποιοι θεωρουν οτι τους αδικησα ή τους απογοητευσα δεν το εκανα κακοπροαιρετα να ειστε σιγουροι...
Και γω τον ευχαριστώ για την παρουσία του και την ανοχή που έδειξε όταν ξεφευγα.....και κάποια στίγμη ελπίζω να τα πούμε απο κοντά σε κάποιο ματς...!!
Συμφωνω και επαυξανω με το ποστ του Αργοναυτη..
Καλη συνεχεια..
Καλη συνεχεια..
μπραβο στον σερα για τον χρονο που αφιερωσε...καλη συνεχεια στους επομενους !
Να'σαι καλά Σέρα.Και μην χαθείς όπως χάθηκαν κάποια καλά μπλε άτομα...

- PRAKTORINOS