Παράπονα για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Παράπονα για το φόρουμ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

DimisK έγραψε:
Parolos έγραψε:Το ξέρω οτι θα με κράξετε, αλλά δυστυχώς όλα έγιναν εξαιτίας του τόπικ "Κοινωνία ώρα μηδέν".
Καλό χρυσό το τόπικ με ενδιαφέρουσες απόψεις, αλλά τόπικ που μαθηματικά θα οδηγήσουν σε διαμάχες και διχόνοια, δεν έχουν θέση σε ένα φόρουμ για τον ΠΑΟΚ, ειδικά ένα τόπικ που αφορά πάνω-κάτω τα πολιτικά..
Δυστυχώς αυτό έπρεπε να προβλεφθεί από πριν, αλλά τεσπα οτι έγινε έγινε..

Καταλαβαίνω πως το λες, αλλά εάν δεν μπορούμε να συζητήσουμε πολιτισμένα εμείς, από μόνοι μας, τότε δεν μας φταίει κανένα τόπικ, αλλά η δική μας μαλακία. Είναι σαν να πετάς μια πέτρα και να ανοίγεις ένα κεφάλι και να λες "φταίει η πέτρα". Αμ, δεν φταίει. Οπότε το τόπικ καλώς υπάρχει. Εάν κάποιος δεν μπορεί να συζητήσει πολιτισμένα, ας τον αφήνουμε λίγο έξω για να ηρεμήσει. Αν είναι να αρχίσουμε να κλείνουμε κάθε τόπικ που προκαλεί φασαρία, τότε δεν κάνουμε τίποτα.

Δημητρό δεν θα μπορούσα να το εκφράσω καλύτερα!
Bono με όλο τον σεβασμό διαφωνώ πλήρως!
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Ενδιαφέρουσες απόψεις. Συμφωνώ με τις περισσότερες και με κάποιες διαφωνώ. Δεν έχει σημασία με ποιες.

Στεναχωρέθηκα με το μπαν του Πρακτορίνου. Μην παρεξηγηθούν οι υπόλοιποι μπαναρισμένοι. Ο Πρακτορίνος (τον οποίο ΔΕΝ γνωρίζω προσωπικά όπως και κανένα μέλος του φόρουμ), μπορεί στην προσωπική του ζωή να είναι ένα @ρχίδι και μισό. Μπορεί και όχι. ΔΕΝ τον ξέρω. Τον σέβομαι όμως πάρα πολύ (μαζί με τον Γκόρντον) για την δημιουργία των Ρετρό τόπικ (και του ρετρό γκέιμ) τα οποία πέραν του ψυχαγωγικού τους χαρακτήρα είχαν και τον χαρακτήρα φροντιστηρίου και ΠΑΟΚσίδικης γαλούχισης καθώς και εκμάθησης της ασπρόμαυρης ιστορίας. Πράγματα που στο μυαλό μου είναι απείρως σπουδαιότερα από "κριτικές που γίνονται από αγάπη και ενδιαφέρον" του στυλ "που πήγαν τα λεφτά", "γιατί δεν παίρνουμε παίκτες", "πόσο είναι το άνοιγμα" κοκ. Προφανώς όμως υπήρξε λόγος και θα το σεβαστώ. Αλλιώς αλλάζω φόρουμ. Just like that.

Επίσης, νομίζω ότι υπάρχει και ένα έλλειμα διπλωματίας στους μπλε. Νομίζω. Ίσως κάνω και λάθος, αφού όπως λένε, οι αποφάσεις παίρνονται συλλογικά. Όμως, ένα μπαν (ασχέτως διάρκειας) μπορεί σε ένα 12χρονο (τα οποία μάλλον ευδοκιμούν στο φόρουμ) μπορεί να μην έχει καμιά επίπτωση (το αντίθετο ίσως, αφού θα έχουν να το λένε στην παρέα τους ότι τους έκαναν μπαν στο paokmania), για έναν μεγαλύτερο όμως είναι κάτι προσβλητικό, υποτιμητικό και ξενερωτικό. Είναι κάτι που μετράει πολύ περισσότερο και θα πρέπει να γίνεται με τεράστια προσοχή.
Μακάρι να υπήρχε η πρόβλεψη στο άβαταρ να υπάρχουν και οι ηλικίες των μελών. Αλλιώς θα μετρήσω το μπινελίκι ενός 12χρονου και αλλιώς ενός 25χρονου. Για την δικιά τους προστασία περισσότερο και για την αποφυγή παρεξηγήσεων.
Τα παραπάνω είναι άποψη και δεν έχουν συμβουλευτικό χαρακτήρα.

Anyway. Ένα άλλο που με χαλάει (στα παράπονα είμαστε; ναι. οκ), είναι το ότι στην προσπάθειά τους οι mods να κρατήσουν ισορροποίες και να αποφύγουν τσακωμούς, έχουν αφανίσει το χιούμορ από εμάς τους υπόλοιπους. Ναι. Το καταλαβαίνω ότι θέλουν να αποφύγουν τις ειρωνίες, αλλά, ρε αδερφέ, δεν γίνεται να είμαστε όλες τις ώρες και σε όλα τα ποστ με την ξύλινη γλώσσα. Εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ. Αν παρεξηγηθεί κάποιος μαζί μου, ας με βρίσει ΟΣΟ γουστάρει χωρίς να κινδυνεύσει με μπαν. Δεν με πειράζει και το έχω ξαναπεί. Ο ΠΑΟΚ να είναι καλά.

Ξανά επίσης, τα άρθρα 8.19 (ειδικά σε ότι αφορά την ομάδα και τα πρόσωπά που την απαρτίζουν) και το 8.25 θα πρέπει να γίνουν ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ. Για όλους. Κάτι που στο παρελθόν ΔΕΝ τηρήθηκε και κάτι το οποίο βλάπτει την ομάδα. Και ... ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα.

Αυτά τα ολίγα.
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

συμφωνώ σε όλα αλλά λίγο παραπάνω συμφωνωνώ με αυτο ...
DC έγραψε:Επίσης, νομίζω ότι υπάρχει και ένα έλλειμα διπλωματίας στους μπλε. Νομίζω. Ίσως κάνω και λάθος, αφού όπως λένε, οι αποφάσεις παίρνονται συλλογικά. Όμως, ένα μπαν (ασχέτως διάρκειας) μπορεί σε ένα 12χρονο (τα οποία μάλλον ευδοκιμούν στο φόρουμ) μπορεί να μην έχει καμιά επίπτωση (το αντίθετο ίσως, αφού θα έχουν να το λένε στην παρέα τους ότι τους έκαναν μπαν στο paokmania), για έναν μεγαλύτερο όμως είναι κάτι προσβλητικό, υποτιμητικό και ξενερωτικό. Είναι κάτι που μετράει πολύ περισσότερο και θα πρέπει να γίνεται με τεράστια προσοχή.
Μακάρι να υπήρχε η πρόβλεψη στο άβαταρ να υπάρχουν και οι ηλικίες των μελών. Αλλιώς θα μετρήσω το μπινελίκι ενός 12χρονου και αλλιώς ενός 25χρονου. Για την δικιά τους προστασία περισσότερο και για την αποφυγή παρεξηγήσεων.
Τα παραπάνω είναι άποψη και δεν έχουν συμβουλευτικό χαρακτήρα.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

moican4 έγραψε:Αυτό που θέλω να πω είναι πως η «προσπάθεια» που γίνεται ακόμα και ΤΩΡΑ βρίσκει σύμφωνους το 85% των μελών και το απέδειξαν ΕΜΠΡΑΚΤΑ όχι με τα πμ (τα οποία είναι πολλά) αλλά με την εν γένει παρουσίας στο φόρουμ και στα τόπικ.

Απλώς - και για να μήν υπάρχουν παρεξηγήσεις - η εν γένει παρουσία μου στο φόρουμ, καθόλου δεν σημαίνει ΕΜΠΡΑΚΤΑ ότι ανήκω στο υποτιθέμενο 85%. Συνεχίζω να θεωρώ ότι οι τελευταίες ποινές σε συμφορουμίτες είναι από υπερβολικές έως απαράδεκτες. Το αναφέρω εδώ για να είμαι και on topic.

moican4 έγραψε:Το τόπικ θα παραμείνει ανοικτό για όσους θέλουν να σχολιάσουν ,να πουν την άποψη τους σεβόμενοι τα άλλα τόπικ και μέλη που δεν θέλουν να ασχοληθούν άλλο με το «θέμα» αυτό.

Είμαι πολύ χαρούμενος που η λογική επέστρεψε. Τα προβλήματα δεν τα κλείνεις στην ντουλάπα. Κάποια στιγμή και η ντουλάπα γεμίζει.

Argonaut4 έγραψε:Για μισό λεπτάκι ............γιατι μερικοι τα εχετε παρεξηγήσει!

Λέει πουθενα ότι οι μοντς και οι αντμιν δίνουν λόγο χαρτι και καλαμάρι γιατι γίνοντε τα μπαν...σε ποιον και πως τα μέλη που ξεφέυγουν απο τους κανόνες?Το μπαν κοινοποιείτε στο μέλος που θα το φάει μαζι με τους λόγους....οι υπολοιποι δεν εμπλέκονται!

Γιατι εφαγε μπαν ο ταδε?Γιατι εφαγε μπαν ο δείνα όποιος και νανε.........δε καταλαβα!

Οι μοντς δινουν λόγω στους αντμινς και μόνο!

Πάνω που την βρήκαμε, την ξαναχάσαμε την λογική... πατριώτη! Δεν δάγκωνα την γλώσσα μου; :lol:
Ο μοντερέιτορ είναι ένα είδος αστυνομίας και ταυτοχρόνως δικαστή. Σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα, ο καθένας έχει δικαίωμα να μάθει «γιατί ο Μήτσος συνελήφθη ή γιατί έφαγε δυο μήνες (ή δύο ζωές) φυλακή». Αν όχι για άλλο λόγο, τουλάχιστον για λόγους αποτρεπτικούς. «Διότι έκλεψε, κύριε» λέει το δικαστήριο και όλοι πλέον γνωρίζουν (σαν τα Παβλοφικά σκυλιά - μακριά από μας) ότι αν κλέψεις (και σε πιάσουν...) θα κάνεις κρατητήριο («και θα σκοτώσεις για 'να εισιτήριο», πάλι θυμήθηκα τόπικ του Πρακτορίνου).

Η ξαφνική σύλληψη κάποιου, πόσο μάλλον η ξαφνική εξαφάνιση παραπέμπουν σε άλλα καθεστώτα, ας πούμε όχι τόσο δημοκρατικά.

Φυσικά υπάρχει και η άποψη ότι «τα φόρουμ δεν είναι δημοκρατικά», όπως άλλωστε κάποτε «οι γυναίκες και οι μαύροι δεν έχουν δικαιώματα» και επίσης «ο βασιλεύς εξουσιάζει ελέω Θεού». Ό, τι θεωρείς καλό το αφήνεις. Ό, τι θεωρείς κακό, προσπαθείς να το αλλάξεις.

Καθείς εφ' ω ετάχθη.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Μιας και γινεται η κουβεντα, να αντιστρεψω το ερώτημα, μου επιτρεπεται?

DC έγραψε:
......(το αντίθετο ίσως, αφού θα έχουν να το λένε στην παρέα τους ότι τους έκαναν μπαν στο paokmania), για έναν μεγαλύτερο όμως είναι κάτι προσβλητικό, υποτιμητικό και ξενερωτικό]. Είναι κάτι που μετράει πολύ περισσότερο και θα πρέπει να γίνεται με τεράστια προσοχή.

Αφού λοιπόν για έναν μεγαλύτερο είναι υποτιμητικό, γιατί ο "μεγαλύτερος' δεν σκέφτεται πριν γράψει οτι με την απάντηση του και με την στάση του θα με προσβάλει και θα με ξενερώσει, και γιατί θα πρέπει στην τελική θα πρέπει να ανεχτούμε τα πάντα από τον ΄δηθεν μεγαλύτερο?
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Μοϊκάνε, δεν έκανα κανένα ερώτημα. Ούτε και θέλω να μάθω λεπτομέρειες για το τι έγινε με τον Πρακτορίνο. Αυτά τα θεωρώ κατινιές. Ούτε και κριτικάρω την συγκεκριμένη απόφαση.
Για να σε απαντήσω όμως, υπάρχουν και ένοιες όπως εγωισμός, ευθιξία και ποικιλία αντιδράσεων.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

moican4 έγραψε:Ξεκλειδώνω το παρόν τόπικ αναλαμβάνοντας την ευθύνη για ότι επακολουθήσει παρόλο που γνωρίζω πως αυτό είναι αντίθετο με τις αποφάσεις του υπεύθυνου του φόρουμ.
Έξάλλου η σχέση μου με τον Αλεκο ήταν και θα είναι «αδερφική» και αληθινή ασχέτως φόρουμ, ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ και γενικότερα του ΠΑΟΚ..

Επειδή τις τελευταίες ημέρες έχουν γραφτεί πολλά θα ήθελα να πω 5 πράγματα και ζητώ συγνώμη προκαταβολικά για το μεγάλο πόστ μου.
Πριν ξεκινήσω να πω πως τον τελευταίο που μπάναρα ήταν ο ΠΡΑΚΤΟΡΙΝΟΣ και αυτό το λέω γιατί δέχθηκα πμ με κάποια μπαν που έγιναν το απόγευμα- βράδυ λέγοντας πως πάλι εγώ είμαι υπεύθυνος.
Τα συγκεκριμένα έγιναν από τους άλλους μοντ που είχαν σοβαρούς λόγους για να κάνουν κάτι τέτοιο.
Μιλώντας για τον ΠΡΑΚΤΟΡΙΝΟ που συμπαθώ και εκτιμώ ανεξάρτητα το τι πιστεύει αυτός για εμένα, έδωσα εξηγήσεις σε 2 ανθρώπους που σέβομαι και εκτιμώ και τον ξέρουν προσωπικα.
Ο Ένας είναι ο teacher και ο άλλος είναι ο GORDON.
Και στους 2 μίλησα τηλεφωνικά και εξήγησα (από την πλευρά μου) πως είχαν τα πράγματα. Το τι ειπώθηκε σε καμία περίπτωση δεν θα το αναφέρω γιατί είναι δικαιώμα τους να το γράψουν ή όχι.
Γνωρίζοντας προσωπικά ότι το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ έχει δεχθεί πρόσφατα 3 μηνύσεις από ποστ μελών που έβριζαν και κατηγορούσαν επώνυμα κάποιους, πάρθηκε η ΑΠΟΦΑΣΗ από τους admin (ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, ΖΟΡΡΟ,TEACHER,STALLION,ALEKAKIUS)
να αλλάξει το φόρουμ νοοτροπία, σκεπτικό και τρόπο λειτουργίας βασιζόμενο πάνω στους κανόνες που ήταν ελαστικοί έως ανύπαρκτοι μέχρι πρότινος ή να καταργηθεί ΕΝΤΕΛΩΣ και εκεί ακριβώς ανέλαβε αυτή την «αποστολή» ο Αλέκος, ένας άνθρωπος 45 ετών παλιός συνδεσμίτης, παλιός ΠΑΟΚτσής γενικότερα.
Έκτος αυτού, προσωπικές αντιπαραθεσεις, ειρωνείες, χλευασμοί και ύβρεις (στα οποία συμμετείχα και εγώ δεν το κρύβω κάποιες φορές) ανάγκασαν την admin team να καλείται κάθε λίγο και λιγάκι στην Διώξη ηλεκτρονικού Εγκλήματος η οποία παρακολουθεί το φόρουμ.
Τα 15000 ευρώ που έχει έξοδα το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ το χρόνο είναι πάρα πολλά για να αναλωνόμαστε σε διαμάχες και αντιπαραθέσεις.
Το site έγινε για τον ΠΑΟΚ και οφείλεις να σεβαστείς αυτούς που βάζουν λεφτά από την τσέπη τους για υπάρχει ένα τέτοιο φόρουμ.

Αναλαμβάνοντας λοιπόν το «φόρουμ» ο Αλέκος ξεκίνησε μια προσπάθεια να αναβαθμιστεί το φόρουμ, και σε ποστ, και γενικότερα ένα επίπεδο πάνω από ότι ήταν σαν την έσχατη προσπάθεια να σωθεί κάτι που με τόσο κόπο και μεράκι έφτιαξαν κάποιοι..
Είναι γνωστό στους ίδιους αλλά και δημόσια, πως έκανε προσπάθεια προσέγγισης κάποιων μελών που κατά καιρούς είχα εγώ προσωπικά λεκτική «κόντρα» και αντιδικία, και γενικότερα μέλη τα οποία έχουν αποδείξει πως έχουν και λόγο και άποψη που αυτομάτως θα διευκόλυνε το φόρουμ να κάνει ένα κλικ πάνω.
Αντί αυτού, συγκεκριμένα μέλη και αγνόησαν την προσπάθεια αυτή και άρχισαν να εξαπολύουν βαρύτατους χαρακτηρισμούς προς εμένα (όπως νοσταλγός των ες ες, χρυσαυγιτης, ακροδεξιός και άλλα πολλά τα οποία έχω αποθηκευμένα να θυμάμαι και να γελάω) χωρίς να έχω δώσει το δικαίωμα αυτό σε κανέναν να μου επιτιθέται με αυτό τον τρόπο γιατί πρώτον δεν με γνωρίζει προσωπικά αλλά διαδικτιακά.
Δικαίωμα του καθενός είναι να πιστεύει όπου θέλει όσο αναφορά τα πολιτικά.
Κανένας νομίζω δεν ζήτησε όταν γίνοταν οι εγγραφές στο φόρουμ πιστοποιητικό πολιτικων φρονημάτων.
Το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ είναι ένα οπαδικό site.
Από εκεί και περά εγώ προσωπικά προσπάθησα στην αρχή με ευγενικό και νομίζω με κομψό τρόπο(δεν πιστεύω να ήμουν προκλητικός από την αρχή) αλλά και όλα τα υπόλοιπα παιδιά πως οι χαρακτηρισμοί ,οι ύβρεις, οι ειρωνείες και ο χλευασμός θα πρέπει να πάψει να υφίσταται προς ΌΛΟΥΣ.
Παίκτες, μέλη, διοίκηση, συνδέσμους..
Και στα 4 παραπάνω εγώ προσωπικά το εφάρμοσα αλλά και όλα τα παιδιά όπου το ανακάλυπταν.

Μέσα στο διάστημα του ενός μήνα έγινε εμφανές πως το φόρουμ έπρεπε να παραμείνει μπάχαλο όπως ήταν και όπως το ήθελαν μερικοί νομίζοντας είτε ότι τους ανήκει είτε το ότι έχουν δικαίωμα να κάνουν ότι νομίζουν εκμεταλλευόμενοι τις «φιλίες» και τις συμπάθειες με τους προηγούμενους συντονιστές στους οποίους ξεχώρισαν για εμένα προσωπικά οι Νικο70, sidpanos και ο Πηγασος( που αν μου επιτρέπετε, φαίνεται ξεκάθαρα πως είναι ένας άνθρωπος που έχει ήθος και αρχές).
Αυτό που θέλω να πω είναι πως η «προσπάθεια» που γίνεται ακόμα και ΤΩΡΑ βρίσκει σύμφωνους το 85% των μελών και το απέδειξαν ΕΜΠΡΑΚΤΑ όχι με τα πμ (τα οποία είναι πολλά) αλλά με την εν γένει παρουσίας στο φόρουμ και στα τόπικ.
Ένα μικρότερο ποσοστό δυσκολεύετε να αποδεχθεί πως πρέπει πλέον να λειτουργεί το φόρουμ και ένα ακόμα μικρότερο ΑΡΝΕΙΤΑΙ εντελώς δημιουργώντας «προβλήματα» και βάζοντας εμπόδια.
Σε αυτό το μικρό «κομμάτι» επικεντρωθήκαμε όλοι οι συντονιστές κάνοντας παρατηρήσεις είτε ακόμα και μπανάροντας άτομα που δεν έπρεπε.
Όταν γίνεται μια τέτοια προσπάθεια λογικό είναι να γίνουν «λάθη».
Κάποιοι μπορεί να την πλήρωσαν ενώ δεν έφταιγαν.
Ακόμα και εκεί όμως η «αντίδραση» αυτού του μικρού ποσοστού ήταν οι χαρακτηρισμοί, οι ειρωνείες, οι απειλές!!, ακόμα και το να μου βρίζουν την μάνα και τον πατέρα, 2 άνθρωποι που δεν βρίσκονται στην ζωή εδώ και χρόνια.!!!
Δεν εστάλει ούτε ένα πμ προς εμένα με έναν κομψό τρόπο διαμαρτυρίας (όπως χθες του GORDON πχ)

Όλα αυτά σήμερα δεν τα αναφέρω ούτε για να απολογηθώ, ούτε για κανέναν άλλο λόγο.
Δεν φοβήθηκα ποτέ και τίποτα στην ζωή μου και ούτε πρόκειται να το κάνω.
Επειδή όμως υπάρχουν και όρια και κάποιοι τα ξεπέρασαν προ πολλού, θεώρησα σκόπιμο να γράψω αυτά που έχω στο μυαλό μου.
Το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι ένα παιδί όπως ο Lord να ενημερώσει πως θέλει σταματήσει αηδιασμένος με τα όσα συμβαίνουν.
Εννοείται πως δεν έχω λόγο να τον αποτρέψω γιατί τα ίδια νιώθω και εγώ.
Ειλικρινά λυπάμαι βαθύτατα για 3 σοβαρά κατ εμέ πράγματα.

Το ότι δεν σεβάστηκαν κάποιοι την προσπάθεια της admin team να παραμείνει το φόρουμ και να γίνει 5 κλάσεις ανώτερο. Στεναχωριέμαι για όλους από την admin team που θυσιάζουν ώρες πολλές, κυρίως όμως θα αναφερθώ στον Ζορρό (Αποστόλης για εμένα) που έχει δαπανήσει χρήμα και χρόνο και βλέπει αυτή η «προσπάθεια» πως πάει.
Το δέυτερο που με λυπεί είναι τα ΑΔΕΡΦΙΑ μας στο εξωτερικό.
Άνθρωποι με ποιότητα και ήθος (δεν θα αναφέρω ονόματα) που η μοναδική τους επαφή με τα 4 ιερά γράμματα είναι αυτό το φόρουμ.
Έβλεπα μέλη να συνδέονται από Γερμανία, Αυστραλία, Αμερική, Βρυξέλλες και να «ρουφούν» κάθε γραμμή του τόπικ ,κάθε γραμμή του φόρουμ.
Και τελειώνω λέγοντας πως με στεναχώρησε ιδιαίτερα που μέλη με λόγο και άποψη ΔΕΝ βοήθησαν ούτε στο ελάχιστο αυτή την «προσπάθεια» βάζοντας έστω και λίγο νερό στο κρασί τους.
Ένας από αυτούς είναι ο ΠΡΑΚΤΟΡΙΝΟΣ και ζητώ συγνώμη που το γράφω δημόσια αλλά είναι για εμένα ειναι και παραμένει ένας μέλος που μου αρέσει η στήλη του.
Σε αυτούς που νομίζουν πως πιάσαν τον παπά από τα @@@@ δεν έχω να πω τίποτα.
Όταν κάποτε έκανα συνδεσμιακές εκπομπές σε τηλεόραση και ραδιόφωνο, δεν γνώριζαν καν την ύπαρξη του ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ..
Για την συγκεκριμένη εκπομπή που μιλούν κάποιοι δεν πήρα φράγκο γιατί ήταν για θέμα υγείας ενός φίλου που ήταν άνεργος και είχε ανάγκη μεγάλη.
Δόξα τον Θεό έχω δουλειά που μου επιτρέπει να δίνω λεφτά στην ομάδα μου και όχι να βγάζω από αυτή.
Ο Θεός και 4-5 άτομα από το site γνωρίζουν και ποιος είμαι και τι έχω προσφέρει και βοηθήσει και όσο μπορώ θα το κάνω..

Το τόπικ θα παραμείνει ανοικτό για όσους θέλουν να σχολιάσουν ,να πουν την άποψη τους σεβόμενοι τα άλλα τόπικ και μέλη που δεν θέλουν να ασχοληθούν άλλο με το «θέμα» αυτό.
Μπορείτε να με βρίσετε όσοι το κάνετε μέρες τώρα, να με χαρακτηρίσετε να με ειρωνευτείτε σας παρακαλώ όμως μην βρίζετε την μάνα μου και τον πατέρα μου γιατί δεν βρίσκονται εν ζωή.
Ούτε θα διαγράψω ποστ, ουτε θα μπανάρω, κανέναν και τίποτα..
Το φόρουμ αυτό έχει διαγράψει την «πορεία» του από χθες τα μεσάνυχτα.
Θα παραμείνει , θα καταργηθεί είναι θέμα άλλων πλέον.Εγώ προσπάθησα να κάνω αυτά που μου τόνισαν..
Σίγουρα έχω δυσαρεστησει κάποιους.
Για το μόνο που είμαι σίγουρος είναι για τον ευατό μου και την «θέση» μου στο φόρουμ όχι σαν μοντ( δεν περίμενα να γίνω μοντ στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ,υπήρξα άλλες 3 φορές αλλού) αλλά σαν μέλος..

Συγνώμη για το μακροσκελές και κουραστικό ποστ και ευχαριστώ..

ΥΓ. Κάποτε απορούσα με την απόφαση του Πεπερμιντ, τώρα θα έπρεπε να ειναι έδω μέσα να του σφίξω το "χέρι"..

ΕΔΩ μέσα υπάρχουν πολλές εξηγήσεις και σε αυτούς που πρέπει...
Οσο αναφορά το ερώτημα, η απάντηση σου είναι λίγο διπλωματική.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Δεσμευόμαι να χαλαρώσω....και είμαι ήδη χαλαρός.Για να μου τα χώνει ο Bono κατι ξερει.
Ζητάω συγγνώμη σε όποιον προσέβαλλα ή του φέρθηκα αυστηρά.....και εγω έχω κάνει ήδη reboot στην συμπεριφορά μου....περιμένω και εσάς......αλλά θα το κάνετε?

Εχω οδηγίες να συνεχίσω να ειμαι αυστηρός.....αλλά θα χαλαρώσω παρόλα αυτα.
Δινουμε και μεις λόγο ξέρετε....!

Όπως ειπε και ο Αλεκάκιους και όλοι μας......εδω είμαστε να μας βοηθατε και να σας βοηθάμε.

Οι ποινές εχουν προβλημα και θα προσαρμοστουν και θα στρώσουν.....!Μερικοί όμως πραγματικά το έχετε παρακάνει και το μπαν μιας ημέρας είναι χάδι.

Ειδικά τις τελευταίες μέρες είμαστε χαλαροι και εχουμε ξεσκιστεί και μεις σε βλακείες ειδικά στις μεταγραφές.Δηλαδή πρέπει να γίνουμε τσίρκο στο όνομα του χαβαλε?
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

DC έγραψε:Anyway. Ένα άλλο που με χαλάει (στα παράπονα είμαστε; ναι. οκ), είναι το ότι στην προσπάθειά τους οι mods να κρατήσουν ισορροποίες και να αποφύγουν τσακωμούς, έχουν αφανίσει το χιούμορ από εμάς τους υπόλοιπους. Ναι. Το καταλαβαίνω ότι θέλουν να αποφύγουν τις ειρωνίες, αλλά, ρε αδερφέ, δεν γίνεται να είμαστε όλες τις ώρες και σε όλα τα ποστ με την ξύλινη γλώσσα. Εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ. Αν παρεξηγηθεί κάποιος μαζί μου, ας με βρίσει ΟΣΟ γουστάρει χωρίς να κινδυνεύσει με μπαν. Δεν με πειράζει και το έχω ξαναπεί. Ο ΠΑΟΚ να είναι καλά.

Να αγιάσει το στόμα σου.
Στο τέλος θα καταντήσουμε σαν τους Εβραίους , να τηρούμε κατά γράμμα
τα "24 πρωτόκολλα της Σιόν".....όλη την ώρα ον τόπικ οφ τόπικ.

Αφήστε το βρε παιδια ΛΙΓΟ πιο χαλαρά , το γέλιο και το χιούμορ μόνο καλό θα μας κάνει.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Κατσε ρε παιδια, μην τα ισοπεδωνετε ολα..
Ειπε κανενας για το γελιο και τον χαβα?
εμεις δεν κανουμε χαβα?
γιατι δηλ να σπαμε τα νευρα μας?

Και σου λεω φιλε ,πως και αρκετα οφ τοπικ εχουν μεινει πλεον..αλλα δεν γινεται τοπικ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ να συζητανε για τον Ζαγορακη 3 σελιδες...
Ο αλλος που θα παει να διαβασει τι φταιει να βλεπει ασχετα πραγματα?

Καταλαβετε και εσεις ορισμενα πραγματα.Ισα ισα που οφ τοπικ συζητησεις τις παραπεμπω με το σωστο λινκ...
Και αυτο κακό είναι ε?
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

DimisK έγραψε:
Parolos έγραψε:Το ξέρω οτι θα με κράξετε, αλλά δυστυχώς όλα έγιναν εξαιτίας του τόπικ "Κοινωνία ώρα μηδέν".
Καλό χρυσό το τόπικ με ενδιαφέρουσες απόψεις, αλλά τόπικ που μαθηματικά θα οδηγήσουν σε διαμάχες και διχόνοια, δεν έχουν θέση σε ένα φόρουμ για τον ΠΑΟΚ, ειδικά ένα τόπικ που αφορά πάνω-κάτω τα πολιτικά..
Δυστυχώς αυτό έπρεπε να προβλεφθεί από πριν, αλλά τεσπα οτι έγινε έγινε..

Καταλαβαίνω πως το λες, αλλά εάν δεν μπορούμε να συζητήσουμε πολιτισμένα εμείς, από μόνοι μας, τότε δεν μας φταίει κανένα τόπικ, αλλά η δική μας μαλακία. Είναι σαν να πετάς μια πέτρα και να ανοίγεις ένα κεφάλι και να λες "φταίει η πέτρα". Αμ, δεν φταίει. Οπότε το τόπικ καλώς υπάρχει. Εάν κάποιος δεν μπορεί να συζητήσει πολιτισμένα, ας τον αφήνουμε λίγο έξω για να ηρεμήσει. Αν είναι να αρχίσουμε να κλείνουμε κάθε τόπικ που προκαλεί φασαρία, τότε δεν κάνουμε τίποτα.

Το είπα πολύ παλιά θα το πω και τώρα... Ο Δημήτρη είναι από της φωνές που πραγματικά λες... Υπάρχει επίπεδο. Προς Θεού δεν θέλω να μειώσω κανέναν. Άλλωστε δεν παίρνω και κανένα μερτικό από τον Δημήτρη :opaokara: :opaokara:
Τέλειο παράδειγμα με... Βάθος.
Άβαταρ μέλους
Τουμπιώτης

Δημοσίευση από Τουμπιώτης »

Argonaut4 έγραψε:Κανενας δεν εχει ΔΙΚΑΙΩΜΑ ..............ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΣΚΑΤΑ.

Αντε σιχτιρ επιτέλους.......!

Αν το έγραφα εγώ αυτό και απευθυνόμουν όχι σε μοντ αλλά σε οποιοδήποτε άλλο μέλος, θα έτρωγα μπαν ή όχι; Με την εγγραφή μας αποδεχόμαστε τους κανόνες του φόρουμ αλλά φαίνεται ότι οι κανόνες έχουν γίνει λάστιχο, οπότε όπως μπορούν να καταλάβουν οι αγαπητοί admins σιγά σιγά παύουν να έχουν και ιδιαίτερη σημασία.

Εν πάσει περιπτώσει, επειδή εσείς φτιάξατε το παοκμάνια δε σημαίνει ότι σας ανήκει κιόλας. Γιατί χωρίς μια πλειάδα χρηστών από τους οποίους πολλοί τώρα έχουν μπαναριστεί (π.χ. PRAKTORINOS) δε θα ήταν τίποτα. Η έλλειψη δημοκρατίας, με επίσημη μάλιστα γραμμή, οδήγησε εδώ που είμαστε τώρα.

Υ.Γ. Είμαι σχετικά νέο μέλος αλλά αρκετά παλιότερος αναγνώστης.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Φίλε Τουμπιώτη θα σου απαντήσω..
Ο Αργοναυτης την εκφραση την έγραψε υπο μορφήν αγανάκτησης.
Ναι εχεις δίκιο, απο την στιγμή που λέμε πως πρέπει να ανέβει επίπεδο το φόρουμ, αυτα πρέπει να εκλείψουν..
Πίστεψε με και άλλες βωμολοχίες έχω εντοπίσει αλλά κανέναν δεν μπαναραμε γι αυτό..
Μια απλή διαγραφή αρκεί...
Απο την άλλη σε όλα τα φόρουμ υπάρχουν κανόνες..
Έχω γράψει ένα ποστ πιο πάνω που πιστεύω διάβασες.

Κάθε φόρουμ έχει κανόνες."Δημοκρατία" υπάρχει υπό συνθήκες ,όπως στην κοινωνία μας..
Νόμοι στην κοινωνία κανόνες εδω και πίστεψε με σε άλλα φόρουμ,ούτε καν μπάινουν στον κόπο να κάνουν την συζήτηση που κάνουμε.
όχι απαξιωτικά, αλλά το ότι οι κανόνες εφαρμόζονται και πρέπει να τηρηθούν, οτι έγραψε πιο πανω ο ΣΤΑΛΙΟΝ..
Άβαταρ μέλους
MpyRaS81

Δημοσίευση από MpyRaS81 »

Τουμπιωτη συμφωνω απολυτα μαζι σου αν αυτο το site δεν ειχε το ονομα ΠΑΟΚ θα ηταν οπως ολα τα αλλα και φυσικα δεν ανηκει σε κανεναν αυτο θα κανουν καλα να το σκεφτουν και να το καταλαβουν καποιοι.Το οτι το τελευταιο διαστημα εχει γινει διαγραφη μελων παλιων θα ελεγα εγω που εχουν βρεθει και βρισκονται και απο κοντα και ειναι υπαρκτα προσωπα και οχι μη υπαρκτα κριμενει πισω απο πολλα nickname ποθ εξυπηρετουν συμφερωντα.Τελος για να μην κουρασω ειναι κριμα που αρκετα επισης μελη εχουν αποτραβυχτει απο αυτο το φορουμ που ειχαν και πολυ καλες ιδεες αποψεις και ηταν πολυδιαστατοι σαν χαρακτηρες εγω αυτο εχω να πω
Άβαταρ μέλους
Τουμπιώτης

Δημοσίευση από Τουμπιώτης »

Φυσικά την έγραψε υπό μορφή αγανάκτησης. Όταν κάποιος ουρλιάζει και βρίζει προφανώς δεν είναι ήρεμος. Αν ούρλιαζε σε κατάσταση ηρεμίας θα ήταν για τον ψυχίατρο. Αυτό που επισήμανα είναι ότι αν εγώ ή οποιοδήποτε μέλος, βρισκόμενος υπό θυμό, έγραφα κάτι τέτοιο θα είχα μπαναριστεί σούμπιτος. Ένας μοντ από τη στιγμή που έχει και μια ευθύνη παραπάνω είναι απαράδεκτο να συμπεριφέρεται και να μιλάει έτσι και ακόμη πιο απαράδεκτο να μένει το ποστ του ως έχει.

Προσωπική μου άποψη είναι ότι τον τελευταίο καιρό το φόρουμ όχι μόνο δεν έχει ανέβει επίπεδο αλλά έχει πέσει κιόλας και σε συμμετοχή αξιόλογων αρθρογράφων που είτε έχουν μπαναριστεί είτε έχουν ξενερώσει και την έκαναν και σε επίπεδο συζητήσεων οι οποίες έχουν γίνει πιο κλισεδιάρικες και βαρετές από ποτέ. Λίγο παλιότερα μπορεί να ξέφευγαν λίγο τα πράγματα, μπορεί να έβγαινε και κανείς οφ τόπικ αλλά υπήρχε πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Βέβαια το ανέβασμα του επιπέδου είναι μια υποκειμενική υπόθεση ανάλογα με την αισθητική αλλά και το τι θέλει να πετύχει ο καθένας.

Δε με ενδιαφέρει τί γίνεται σε άλλα φόρουμ γιατί δεν είμαι μέλος τους, και δε θα ήμουν ποτέ μέλος κάπου που οι μοντς θα έκαναν ό,τι γούσταραν χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν. Είμαι σε ένα παοκτσήδικο φόρουμ που θεωρώ ότι για να τιμάει αυτό που είναι πρέπει να είναι δημοκρατικό και ανοιχτό. Δημοκρατία υπό όρους δεν υπάρχει. Δημοκρατία σημαίνει ότι δε μπορεί ένα μέλος με 1000 και 2000 ποστ να εξαφανίζεται έτσι απλά και να μη μαθαίνει κανείς τίποτα. Τέτοιες τακτικές θυμίζουν έντονα το 1984 (για να μην αναφερθώ σε πραγματικές ιστορικές περιόδους και γίνει σύστριγγλο πάλι).

Με όλο το σεβασμό δεν περιμένω κάποια απάντηση από μοντ γιατί ξέρω ότι τηρείτε απαρέγκλιτα εντολές. Κυρίως το προηγούμενο μου ποστ απευθυνόταν στους αντμινς που είναι αυτοί που δίνουν αυτές τις εντολές.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”