moican4 έγραψε:Αυτό που θέλω να πω είναι πως η «προσπάθεια» που γίνεται ακόμα και ΤΩΡΑ βρίσκει σύμφωνους το 85% των μελών και το απέδειξαν ΕΜΠΡΑΚΤΑ όχι με τα πμ (τα οποία είναι πολλά) αλλά με την εν γένει παρουσίας στο φόρουμ και στα τόπικ.
Απλώς - και για να μήν υπάρχουν παρεξηγήσεις - η εν γένει παρουσία μου στο φόρουμ, καθόλου δεν σημαίνει ΕΜΠΡΑΚΤΑ ότι ανήκω στο υποτιθέμενο 85%. Συνεχίζω να θεωρώ ότι οι τελευταίες ποινές σε συμφορουμίτες είναι από υπερβολικές έως απαράδεκτες. Το αναφέρω εδώ για να είμαι και on topic.
moican4 έγραψε:Το τόπικ θα παραμείνει ανοικτό για όσους θέλουν να σχολιάσουν ,να πουν την άποψη τους σεβόμενοι τα άλλα τόπικ και μέλη που δεν θέλουν να ασχοληθούν άλλο με το «θέμα» αυτό.
Είμαι πολύ χαρούμενος που η λογική επέστρεψε. Τα προβλήματα δεν τα κλείνεις στην ντουλάπα. Κάποια στιγμή και η ντουλάπα γεμίζει.
Argonaut4 έγραψε:Για μισό λεπτάκι ............γιατι μερικοι τα εχετε παρεξηγήσει!
Λέει πουθενα ότι οι μοντς και οι αντμιν δίνουν λόγο χαρτι και καλαμάρι γιατι γίνοντε τα μπαν...σε ποιον και πως τα μέλη που ξεφέυγουν απο τους κανόνες?Το μπαν κοινοποιείτε στο μέλος που θα το φάει μαζι με τους λόγους....οι υπολοιποι δεν εμπλέκονται!
Γιατι εφαγε μπαν ο ταδε?Γιατι εφαγε μπαν ο δείνα όποιος και νανε.........δε καταλαβα!
Οι μοντς δινουν λόγω στους αντμινς και μόνο!
Πάνω που την βρήκαμε, την ξαναχάσαμε την λογική... πατριώτη! Δεν δάγκωνα την γλώσσα μου;
Ο μοντερέιτορ είναι ένα είδος αστυνομίας και ταυτοχρόνως δικαστή. Σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα, ο καθένας έχει δικαίωμα να μάθει «γιατί ο Μήτσος συνελήφθη ή γιατί έφαγε δυο μήνες (ή δύο ζωές) φυλακή». Αν όχι για άλλο λόγο, τουλάχιστον για λόγους αποτρεπτικούς. «Διότι έκλεψε, κύριε» λέει το δικαστήριο και όλοι πλέον γνωρίζουν (σαν τα Παβλοφικά σκυλιά - μακριά από μας) ότι αν κλέψεις (και σε πιάσουν...) θα κάνεις κρατητήριο («και θα σκοτώσεις για 'να εισιτήριο», πάλι θυμήθηκα τόπικ του Πρακτορίνου).
Η ξαφνική σύλληψη κάποιου, πόσο μάλλον η ξαφνική εξαφάνιση παραπέμπουν σε άλλα καθεστώτα, ας πούμε όχι τόσο δημοκρατικά.
Φυσικά υπάρχει και η άποψη ότι «τα φόρουμ δεν είναι δημοκρατικά», όπως άλλωστε κάποτε «οι γυναίκες και οι μαύροι δεν έχουν δικαιώματα» και επίσης «ο βασιλεύς εξουσιάζει ελέω Θεού». Ό, τι θεωρείς καλό το αφήνεις. Ό, τι θεωρείς κακό, προσπαθείς να το αλλάξεις.
Καθείς εφ' ω ετάχθη.