Προσωπικό μήνυμα
- Mitsospaoki4
- Moderator
- Montrealiotis
Re: Προσωπικό μήνυμα
Ποιον υποψιαζόσασταν ρε παιδιά;;
Προφανώς δεν ήταν καινούριος αλλά τέτοια γραφή με τόσες πολλές προσωπικές λεπτομέρειες μόνο από τον Γερό θυμάμαι.
Προφανώς δεν ήταν καινούριος αλλά τέτοια γραφή με τόσες πολλές προσωπικές λεπτομέρειες μόνο από τον Γερό θυμάμαι.
Εγώ χωρίς να ξέρω ποιος ήταν, ειδα έναν άνθρωπο με πολλά κόμπλεξ και πολυυυυ περίεργος. Πολλές φορές με εκνεύρισε με αυτά π έγραφε, μετά απλά απορούσα. Σαν να μην είχε φίλους και να ήθελε κάπου να τα πει. Τεσπα, μακρυά τέτοιοι περίεργοι..
Κυκλοφορούσε κάποια στιγμή κάποιος ΠΑΟΚ - Ντίσελντορφ ή κάπως έτσι. Μήπως αυτός...?
- Mitsospaoki4
- Moderator
Εμένα πάλι οι υποψίες μου πάνε σε γνωστό παλιό μέλος με έντονες κομματικές απόψεις, που του άρεσε να "φακελωνει" τα μέλη εδώ και συχνές κωλοτουμπες στα λεγόμενα του.
Μια βόλτα σε παλιότερα κοινωνικά τοπικ, θα λύσουν τον γρίφο.
Μια βόλτα σε παλιότερα κοινωνικά τοπικ, θα λύσουν τον γρίφο.
- kataramenos5
Κι εμενα αυτη την εντυπωση μου δωσε,οτι ηθελε με κάποιον να τα πει.Gangster έγραψε:Σαν να μην είχε φίλους και να ήθελε κάπου να τα πει. Τεσπα, μακρυά τέτοιοι περίεργοι..
Αλλα γιατι μακρια?Φιλους εψαχνε(μαλλον) κακο ειναι?
Ολοι εδω μεσα την ψυχοθεραπεία μας κανουμε,αλλος λιγο αλλος πολυ
Με λάθος τρόπο ψάχνει φίλους. Όταν τρολάρεις το σύμπαν, επινοώντας μια φανταστική περσόνα (πρώτα ο Γέρος, ύστερα αυτός) και αραδιάζοντας δημόσια και στο άσχετο βιογραφικά στοιχεία, όταν μου έρχεσαι καρφί στο μουσικό τόπικ πετώντας ψιλοσπόντες προς εμένα, δείχνοντάς μου ότι μάλλον δεν τα πηγαίναμε καλά στην προηγούμενη ζωή του εδώ μέσα, και βάζοντας μουσική που στο μυαλό του θα έκανε σπάσιμο σε μένα, μόνο για φίλους δεν ψάχνεις.
- abc_o_ karpouzas
papwolf έγραψε:Κυκλοφορούσε κάποια στιγμή κάποιος ΠΑΟΚ - Ντίσελντορφ ή κάπως έτσι. Μήπως αυτός...?
Μπαααα
Αυτός είναι ένας και μοναδικός..... Όσες προσπάθειες έγιναν για...αντιγραφή...απετυχαν
- Μπαρκαρούτσος
Doomlord4 έγραψε:Επειδή έχω χάσει επεισόδια....τι απέγινε ο γέρος παιδιά
Σταμάτησε από δώ;
Έχει καιρό να γράψει..
- kataramenos5
Οχι δεν εχουμε επαφη .Τελευταια φορα που εγραψε πρεπει να ταν πριν 1-2 χρονακια