Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Δημοσίευσηαπό ReignMan » Πέμ 24 Απρ 2025, 03:31

Αν και καινουριος στο φορουμ, θεωρω αδικη την ολη αυτη επιθεση στα παιδια που ειναι mods και απο οτι διαβασα ησουν και εσυ ενας απο αυτους αρα ξερεις τον φορτο εργασιας που εχουν. Φανταζομαι οτι ξεκλεβουν πολυ χρονο απο την καθημερινοτητα τους για να συντηρουν τετοιο θαυμασιο φορουμ.
Επισης κλεινωντας ηταν πολυ ασχημο και βαρυ το σχολιο που εγραψες για τις μανες συνοπαδων μας σημερα και ταυτοχρονα να κατηγορεις τους μοντς που δεν εδωσαν πρεπουσα σημασια σε λεξη οπως "καθυστερημενο" σε παικτη μας.
Ολοι εχουμε θεση σε αυτο το ασπρομαυρο φορουμ, θεωρω αποδυναμωση να φευγουν μελη απο το καλυτερο φορουμ.
Άβαταρ μέλους
ReignMan

Δημοσίευσηαπό PAOKevolution » Πέμ 24 Απρ 2025, 08:14

@Μπαρκα, καταλαβαίνω ότι όσα λες τα λες με πόνο για το site. Πάρε το χρόνο σου και επέστρεψε ξανά.
Ζητώ από την ομάδα του PAOKmania να μην γίνει δεκτό το αίτημα του Μπαρκαρούτσου.
Κωστή σκέψου το παλίκαρε.
Keep The Flag High ~1926~
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Πέμ 24 Απρ 2025, 08:39

Τους ανθρώπους δεν πρόκειται να τους αλλάξουμε εμείς, οι άνθρωποι. Είναι ανθρωπίνως αδύνατον. Αυτοί είμαστε, με τα (λίγα) καλά μας και τα (περισσότερα) κακά μας. Κι αυτό δεν έχει να κάνει το ποια ομάδα υποστηρίζουμε. Όλοι κάπως έτσι γινόμαστε, σιγά - σιγά.
Εδώ μέσα βέβαια μπορούμε να βρούμε ό,τι μας ενώνει και να κάνουμε στην άκρη (το κατά δύναμιν) αυτά που μας χωρίζουν.
Κι αυτό καλό είναι. Μια καλή αρχή για κάτι περισσότερο. Εδώ μέσα το παοκμανια συγκεντρώνει διαφορετικών απόψεων ανθρώπους που βρίσκουν κάτι κοινό προκειμένου να συζητήσουν και να ενημερωθούν σε θέματα που τους ενδιαφέρουν.
Πάντοτε στενοχωριόμουν για τα άτομα που έφευγαν. Μακάρι να μην έφευγε κανείς, ποτέ.
Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τον Κώστα. Με τον οποίο, όπως πιθανόν είναι γνωστό, έχουμε διαφωνήσει σε πολλά ζητήματα.
Αλλά αυτό είναι υγιές. Αυτό είναι δημοκρατία: Να εξακολουθείς να συζητάς με άτομα με τα οποία ξέρεις ότι διαφωνείς, προκειμένου να βρεις μια άκρη. Να δεχθείς ότι υπάρχει και η άλλη άποψη, που δεν είναι κακό να την υιοθετεί κάποιος.
Καλή συνέχεια Κώστα!
Θα προτιμούσα να μην έφευγες ποτέ, αλλά δεν έχω τη δύναμη να αλλάζω αποφάσεις. Ούτε καν τις δικές μου.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευσηαπό Equalizer » Πέμ 24 Απρ 2025, 09:00

Ωραία η κριτική και σεβαστές οι ενστάσεις του καθε μέλους και ειδικά όσων έχουν ασχοληθεί πολύ.

Αυτά που δεν αντέχω είναι τα δρακρύβρεχτα σχετικά με την "συνειδητή αδιαφορία".

Έχουμε εδώ και μια δεκαετία ΑΝΟΙΧΤΗ "αγγελία" για να εκδηλώσει ενδιαφέρον όποιος θέλει να βοηθήσει αφού οι ελεύθερες ώρες όσων ασχολούνται, δεν φτάνουν. Και η διάθεση δεν περισσέυει.

Τι ακριβώς προσφέρει το να λέμε οτι συνειδητά δεν θέλουμε να διορθώσουμε κάτι κλπ;

Απλά ο κόσμος είτε δεν μπορεί είτε δεν θέλει να στηρίξει.

Όποιος θέλει να βοηθήσει, αφήνει τους ΗΛΙΘΙΟΥΣ καυγάδες, και βγαίνει μπροστά για να συνεισφέρει στα ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ πράγματα.

Αυτά.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευσηαπό kataramenos5 » Πέμ 24 Απρ 2025, 15:18

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Είναι πολύ κρίμα για το μέγεθος αυτού του forum να βλέπω έναν διαχειριστή μέσα, ή κανέναν, ή το πολύ 2 συνδεδεμένους ταυτόχρονα. Ακόμα και σε στιγμές αιχμής.
Το έχει η μοίρα του φαίνεται, όπως και στο site επί σειρά ετών, να το τρέχει κατά βάση ένα άτομο. Στην περίπτωση της ιστοσελίδας, αναφέρομαι στον Teacher.

Δυστυχώς, κάτι που σαν διαχειριστές κάποιοι βλέπαμε να μεγαλώνει επί σειρά ετών (τοξικότητα), δεν καταφέραμε να το σταματήσουμε. Κάποια στιγμή αντελήφθην ότι έμπρακτα (ή λόγω συνειδητής απραγίας) βάζουμε το χεράκι μας κι εμείς, ως διαχειριστική ομάδα. Τότε αποσύρθηκα οριστικά από διαχειριστής.

Η απόφασή μου να φύγω, ήλπιζα ότι θα ταρακουνούσε κάποιους και θα οδηγούσε σε μια διαφορετική προσέγγιση της διαχείρησης του φόρουμ. Έπεσα έξω και το φόρουμ αφέθηκε ουσιαστικά στον αυτόματο. Όχι μόνο στο θέμα της διαχείρησης του κύματος τοξικότητας (περιστατικά όπως αυτό που αναφέρω παραπάνω, με το χαρακτηρισμό "καθυστερημένος" για ποδοσφαιριστή μας), αλλά και σε πρακτικά ζητήματα, όπως τη φανερή υποτίμηση των topics του μπάσκετ, με τη μη αλλαγή τίτλου, με τη μη προσθήκη poll MVP (παράδοση του φόρουμ που εξαφανίζεται), αλλά και με το μη κλείδωμα αρκετών topics. Πολλά τα παράπονα, αλλά έγραφα απειροελάχιστα εξ αυτών εδώ μέσα, γιατί θεωρούσα άτιμο να κάνω δημόσια κάτι τέτοιο, αφού αποχώρησα από mod.

Το επίπεδο του φόρουμ έχει φτάσει σε τόσο χαμηλό επίπεδο, που αδικεί το όνομα "Paokmania". Το ιστορικό αυτό όνομα, που έχει γίνει πανό σε γήπεδα, που κάποτε έκανε μπλουζάκια, είχε τράπεζα αίματος, ραδιόφωνο 24 ώρες, ραδιόφωνο σε εκτός έδρας, σε τελικούς και final 4, που μας ξέρει όλος ο ασπρόμαυρος κόσμος, αλλά ποτέ δεν καταφέραμε να φτάσουμε το πραγματικό του ταβάνι.

Και φυσικά, αδικείται ο ίδιος ο χώρος του forum, που έχει κοσμηθεί από ανθρώπους με λόγο, με χιούμορ, με ποιοτικό πνευματικό και οπαδικό υπόβαθρο.

Είναι κρίμα που το Paokmania δεν φτάνει το τεράστιο ταβάνι του.

Επειδή δεν θέλω να συμμετέχω στο forum όσο αυτό διανύει τη χαμερπή του περίοδο, με την πολυετή ανοχή της διαχειριστικής ομάδας και της ιδιοκτησίας του site, ζητάω από τους διαχιειριστές είτε να μπανάρουν οριστικά το λογαριασμό μου, είτε να τον διαγράψουν. Είναι μια απόφαση που ζυμώνεται μέσα μου μήνες.

Δεν μετανιώνω καθόλου ούτε τις ώρες εδώ μέσα, ούτε τα χιλιόμετρα, ούτε τις φορές που δεν είδα αγώνες με παρέα για να προσέχω το φόρουμ, ή τις φορές που το έκανα παίρνοντας λάπτοπ μαζί μου. Χαλάλι όλα, για τον ΠΑΟΚ, για το Paokmania.

Ευχαριστώ τους πάντες για την ανοχή τους όταν έμπαινα εδώ μέσα κυριευμένος από συναίσθημα, είτε ως μέλος, είτε ως διαχειριστής.

Ευχαριστώ τους συνομιλητές που σεβάστηκαν την παρουσία μου εδώ μέσα, όταν εκείνη το άξιζε.

Να είστε πάντα καλά, να αντιμετωπίζετε τον ΠΑΟΚ σαν δευτερεύον πράγμα στη ζωή σας, να αγαπάτε όσα περισσότερα τμήματα του ΠΑΟΚ αντέχετε, να αγκαλιάζετε το Δικέφαλο, τους παίκτες, τους προπονητές, τα στελέχη, όταν το έχουν περισσότερο ανάγκη, δηλαδή στις ήττες, και να σέβεστε τον αντίπαλο όταν το αξίζει.

Και να κυνηγάτε με μανία και έξυπνο τρόπο, όποιον πάει να γαμήσει ύπουλα τον ΠΑΟΚ σε κάθε επίπεδο.

Να προσέχετε τους εαυτούς σας.
Καλή συνέχεια.

Εικόνα
Εικόνα
Ετσι και σε πετυχω ρε κερατα.....Παλι να λουφαρεις καλοκαιριατικα θελεις .Διπλη βαρδια θα βαραω παλι στα διαρκειας γερος ανθρωπος?
Ου να μου χαθεις.

ΥΓ Once ripsaspis,allways ripsaspis ? Ερωτημα
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕΕΕ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευσηαπό gika » Πέμ 24 Απρ 2025, 16:17

Μπάρκα κάνε ένα διάλειμμα και τα λέμε σε λίγους μήνες.

Έχοντας υπάρξει mod, έχοντας αποχωρήσει μετά από διαφωνίες με άλλους mod σαν τον Μοικαν ή τον Αργοναυτη τα χρόνια εκείνα, έχοντας μπλοκάρει τον λογαριασμό μου μόνιμα και έχοντας επιστρέψει αργότερα ζητώντας από τους νέους διαχειριστές να με ξεκλειδώσουν, έχοντας περάσει 17 χρόνια εδώ μέσα (με κάποια διαλείμματα) από τα 31 μου, μπορώ να πω το εξής:

Όπως κάθε τι, το site έχει τα καλά και τα κακά του, και περνάει από φάσεις κατά καιρούς.

Αυτά που έχουμε ζήσει εδώ μέσα όμως όλα αυτά τα χρόνια δεν υπάρχουν.

Κανε το διάλειμμα σου, καθάρισε το μυαλό σου, κατάλαβε ότι τίποτα από αυτά για τα οποία διαμαρτύρεσαι δεν αξίζει τον κόπο και την ενέργεια σου και γύρνα να τα λέμε για την ομάδα μας.

Και μεταξύ μας έχουμε περάσει φάσεις αυτά τα χρόνια, αλλά και ποιοι δεν θα είχαν περάσει φάσεις σε 15 χρόνια συνύπαρξης. Καθάρισε το μυαλό σου, δες τα όλα στη σωστή οπτική και να είσαι εδώ για τα 100 χρόνια της ΠΑΟΚαρας.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευσηαπό beyes4 » Παρ 25 Απρ 2025, 00:57

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα μας λείψει η επαναλαμβανόμενη -σε εμμονικό βαθμό- λοιδορία/ειρωνία του ειδικά κατά των συνδέσμων και της μεγαλύτερης μερίδας του λαού μας.Ισως με το να ειρωνεύεται συνεχως την πλειοψηφία ως πανηγυρτζήδες,ενιωθε ξεχωριστός και ανώτερος ΠΑΟΚτσης/ΠΑΟΚαρχης.
****ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ/ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ Α.Σ. ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ****ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Α.Σ. ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΣΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ****ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟΝ Α.Σ. ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ****
Άβαταρ μέλους
beyes4

Re: Εισιτήρια Διαρκείας Μπάσκετ 2024-2025

Δημοσίευσηαπό kataramenos5 » Παρ 25 Απρ 2025, 16:26

Μιλας για αναρτησεις οπως αυτη. Αυγουστος του 2024

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Xalandri-4 έγραψε:ΣΦ ΠΑΟΚ: «Στήριξη στο μπάσκετ!»

Το φιλικό με την ομάδα των Σκοπίων και το μήνυμα των οπαδών του Δικεφάλου

O ΠΑΟΚ δίνει το απόγευμα της Τετάρτης (28/8) το πρώτο του ανοικτό φιλικό παιχνίδι της εποχής Μάσιμο Καντσελιέρι, με τον κόσμο να έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει για πρώτη φορά τη νέα ομάδα των «ασπρόμαυρων», στο παιχνίδι με την TFT Σκοπίων.

Η είσοδος στο Παλατάκι θα είναι ελεύθερη, ενώ παράλληλα θα συνεχίζεται κανονικά και η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την επερχόμενη σεζόν.

Μάλιστα, οι ΣΦ ΠΑΟΚ κάλεσαν τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει το μπασκετικό τμήμα, μέσω σχετικής ανάρτησης στους λογαριασμούς τους στα social media.

απο inpaok

Είδα αυτό το ποστ και με κίνησε την περιέργεια. Να δω το κείμενο στήριξης.

Εικόνα

Συγκινήθηκα.

Και ρωταω ειχε αδικο? Ολη τη χρονια στο πεταλακι καμια 50ρια παλικαρακια.Ποια στηριξη πηρε η ΚΑΕ ?
Ολοι την θυμηθηκαν στα 3 τελευταια ευρωπαικα.
Οταν οι συνδεσμοι δηλωνουν παρών μονο στα πανηγυρια δε φταιει κανενας Μπαρκαρούτσος .Ας κοιταχτουμε και λιγο στον καθρέφτη
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕΕΕ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευσηαπό Equalizer » Παρ 25 Απρ 2025, 19:01

Έτσι είναι
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευσηαπό Special 4 » Σάβ 26 Απρ 2025, 10:36

Μπήκα μετά από μέρες, γιατί αυτές τις μέρες που προηγήθηκαν, δεν προλάβαινα καλά καλά ούτε να κοιμηθώ, από διάφορες υποχρεώσεις, είχαμε και τον τελικό στο μπάσκετ, που μου "έφαγε" πάρα πολύ ενέργεια..(ήμουν εκεί)

Όσον αφορά τον Μπαρκαρούτσο, κι εγώ θα ήθελα να ζητήσω από τους διαχειριστές, ΝΑ ΜΗΝ γίνει αποδεκτό το αίτημά του είτε ως μόνιμο μπαν (κάτι που σιχαίνομαι ως έννοια - αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση), είτε ως διαγραφή του λογαριασμού του.

Σέβομαι αυτό που γράφει, την επιθυμία του, αλλά κάποια στιγμή θα αναθεωρήσει και θα το μετανιώσει. Το υπογράφω και με τα δύο χέρια αυτό.

Διαφωνώ σε κάποια από αυτά που γράφει, αλλά αυτό λίγη σημασία έχει. Του εύχομαι να κάνει μέσα του ένα reset, ένα γέμισμα μπαταριών και όταν κάνει την εσωτερική του ειρήνευση, με αυτό που τον "ταράζει" ή τον χαλάει ή τον ενοχλεί στο φόρουμ, να έχει την δυνατότητα να επιστρέψει με τον λογαριασμό του, που έχει τόσα χρόνια. Κάτι που άλλοι, ακόμα και δικαιολογημένα, στερήθηκαν μονίμως τη δυνατότητα να έχουν.

Ναι, θα μπορούσαν πολλοί να βοηθήσουν το site και το φόρουμ. Το γιατί δεν γίνεται, πέρα από την έλλειψη χρόνου και ενέργειας, όρεξης, το ξέρουν καλύτερα από όλους οι διαχειριστές. Πιστεύω ότι ίσως κάποια στιγμή, με τις δικές τους πρωτοβουλίες, αυτό θα αλλάξει. Αλλά δεν θέλω καθόλου να επεκταθώ ή να πω οτιδήποτε περισσότερο πάνω σε αυτό.

Όσον αφορά την κριτική του Μπαρκαρούτσου στη διαχείριση, θέλω να εκφράσω την άποψη, ότι στέκομαι στην άλλη όχθη.

Οι διαχειριστές, με τα καλά τους και τα ανθρώπινα λάθη τους, προσφέρουν αφιλοκερδώς χρόνο και ενέργεια, ακόμα και από τις οικογένειές τους - τα αγαπημένα τους πρόσωπα, για να παρέχουν εδώ, μια ιστοσελίδα ενημέρωσης και ένα φόρουμ, ένα βήμα ελεύθερου διαλόγου. Δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση αυτό. Ενίοτε γίνεται και ψυχοφθόρο.

Σε αυτό, εγώ προσωπικά είμαι ευγνώμων προς αυτούς τους συνοπαδούς, που ασχολούνται με την διαχείριση, όταν και όσο μπορούν και δεν γίνεται να έχω παράπονο πάνω σε αυτό.

Αντί να κοιτάμε γενικά τα αρνητικά, μπορούμε να εστιάσουμε στα θετικά και να δώσουμε έμφαση εκεί, ακόμα και με την ίδια μας την στάση ευγένειας ή το παράδειγμά μας, σε όμορφη ανταλλαγή απόψεων, ακόμα και σε αυτά που μας ενοχλούν.

Αυτά τα λίγα.
Σόρι για το σεντόνι.

Μεταξωτό είναι. :lol:
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευσηαπό kataramenos5 » Σάβ 10 Μάιος 2025, 20:14

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Να είστε πάντα καλά, να αντιμετωπίζετε τον ΠΑΟΚ σαν δευτερεύον πράγμα στη ζωή σας, να αγαπάτε όσα περισσότερα τμήματα του ΠΑΟΚ αντέχετε, να αγκαλιάζετε το Δικέφαλο, τους παίκτες, τους προπονητές, τα στελέχη, όταν το έχουν περισσότερο ανάγκη, δηλαδή στις ήττες, και να σέβεστε τον αντίπαλο όταν το αξίζει.

Εικόνα
Εικόνα

Αυτη η χρονια ειναι ιδιαιτερα κρισιμη για το τμημα μπασκετ.
Ειτε θα κανουμε το step up φετος εκμεταλευομενοι την τρελη πορεια της ευρωπης ,ειτε θα ξαναβουλιαξουμε στη μιζερια.Την επομενη χρονια δε θα τα θυμαται κανεις.
Σ αυτη τη φετεινη προσπαθεια πρεπει ολοι να βαλουμε τα δυνατα μας ,να δωσουμε το κατι παραπανω , να σηκωσουμε οσους περισσοτερους μπορουμε απ τον καναπε.
Καταλαβαινω τις προσωπικες ενστασεις και τους προβληματισμους
(been there too και αυτομπαναριστικα σχεδον 10 μηνες) αλλα αυτη ειναι μια χρυση ευκαιρια και δε ξερω αν θα χουμε αλλη.Δε περισσευει κανενας .
Ο ΠΑΟΚ μπορει να ερχεται δευτερος οπως λες πισω απο ζωες και οικογενειες ομως νομιζω οτι ειναι πανω απο πολλα αλλα πραγματα οπως την προσωπικη μας διαθεση και τις οποιες ανησυχιες κι αντιρρησεις εχουμε για το που παει ενα φορουμ.
Μεγαλυτερη σημασια απ το τι λεει ο χ και ο ψ για σενα εχει το να σηκωσουμε εναν ακομα.
Δευτερα ξεκιναμε δε γινεται να λειπεις εσυ που παλεψες για αυτό τοσα χρονια
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕΕΕ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευσηαπό Special 4 » Κυρ 11 Μάιος 2025, 01:12

Μπάρκα γύρνα πίσω.
Καμιά Ολλανδέζα ναραμου βρήκες και μας ξέχασες βρε? :lol:
Άβαταρ μέλους
Special 4

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Προτάσεις και Σχόλια για το Forum