Μπαρκαρούτσος έγραψε:Είναι πολύ κρίμα για το μέγεθος αυτού του forum να βλέπω έναν διαχειριστή μέσα, ή κανέναν, ή το πολύ 2 συνδεδεμένους ταυτόχρονα. Ακόμα και σε στιγμές αιχμής.
Το έχει η μοίρα του φαίνεται, όπως και στο site επί σειρά ετών, να το τρέχει κατά βάση ένα άτομο. Στην περίπτωση της ιστοσελίδας, αναφέρομαι στον Teacher.
Δυστυχώς, κάτι που σαν διαχειριστές κάποιοι βλέπαμε να μεγαλώνει επί σειρά ετών (τοξικότητα), δεν καταφέραμε να το σταματήσουμε. Κάποια στιγμή αντελήφθην ότι έμπρακτα (
ή λόγω συνειδητής απραγίας) βάζουμε το χεράκι μας κι εμείς, ως διαχειριστική ομάδα. Τότε αποσύρθηκα οριστικά από διαχειριστής.
Η απόφασή μου να φύγω, ήλπιζα ότι θα ταρακουνούσε κάποιους και θα οδηγούσε σε μια διαφορετική προσέγγιση της διαχείρησης του φόρουμ. Έπεσα έξω και το φόρουμ αφέθηκε ουσιαστικά στον αυτόματο. Όχι μόνο στο θέμα της διαχείρησης του κύματος τοξικότητας (περιστατικά όπως αυτό που αναφέρω παραπάνω, με το χαρακτηρισμό "
καθυστερημένος" για ποδοσφαιριστή μας), αλλά και σε πρακτικά ζητήματα, όπως τη φανερή υποτίμηση των topics του μπάσκετ, με τη μη αλλαγή τίτλου, με τη μη προσθήκη poll MVP (παράδοση του φόρουμ που εξαφανίζεται), αλλά και με το μη κλείδωμα αρκετών topics. Πολλά τα παράπονα, αλλά έγραφα απειροελάχιστα εξ αυτών εδώ μέσα, γιατί θεωρούσα άτιμο να κάνω δημόσια κάτι τέτοιο, αφού αποχώρησα από mod.
Το επίπεδο του φόρουμ έχει φτάσει σε τόσο χαμηλό επίπεδο, που αδικεί το όνομα "Paokmania". Το ιστορικό αυτό όνομα, που έχει γίνει πανό σε γήπεδα, που κάποτε έκανε μπλουζάκια, είχε τράπεζα αίματος, ραδιόφωνο 24 ώρες, ραδιόφωνο σε εκτός έδρας, σε τελικούς και final 4, που μας ξέρει όλος ο ασπρόμαυρος κόσμος, αλλά ποτέ δεν καταφέραμε να φτάσουμε το πραγματικό του ταβάνι.
Και φυσικά, αδικείται ο ίδιος ο χώρος του forum, που έχει κοσμηθεί από ανθρώπους με λόγο, με χιούμορ, με ποιοτικό πνευματικό και οπαδικό υπόβαθρο.
Είναι κρίμα που το Paokmania δεν φτάνει το τεράστιο ταβάνι του. Επειδή δεν θέλω να συμμετέχω στο forum όσο αυτό διανύει τη χαμερπή του περίοδο, με την πολυετή ανοχή της διαχειριστικής ομάδας και της ιδιοκτησίας του site, ζητάω από τους διαχιειριστές είτε να μπανάρουν οριστικά το λογαριασμό μου, είτε να τον διαγράψουν. Είναι μια απόφαση που ζυμώνεται μέσα μου μήνες.
Δεν μετανιώνω καθόλου ούτε τις ώρες εδώ μέσα, ούτε τα χιλιόμετρα, ούτε τις φορές που δεν είδα αγώνες με παρέα για να προσέχω το φόρουμ, ή τις φορές που το έκανα παίρνοντας λάπτοπ μαζί μου. Χαλάλι όλα, για τον ΠΑΟΚ, για το Paokmania.
Ευχαριστώ τους πάντες για την ανοχή τους όταν έμπαινα εδώ μέσα κυριευμένος από συναίσθημα, είτε ως μέλος, είτε ως διαχειριστής.
Ευχαριστώ τους συνομιλητές που σεβάστηκαν την παρουσία μου εδώ μέσα, όταν εκείνη το άξιζε.
Να είστε πάντα καλά, να αντιμετωπίζετε τον ΠΑΟΚ σαν δευτερεύον πράγμα στη ζωή σας, να αγαπάτε όσα περισσότερα τμήματα του ΠΑΟΚ αντέχετε, να αγκαλιάζετε το Δικέφαλο, τους παίκτες, τους προπονητές, τα στελέχη, όταν το έχουν περισσότερο ανάγκη, δηλαδή στις ήττες, και να σέβεστε τον αντίπαλο όταν το αξίζει.
Και να κυνηγάτε με μανία και έξυπνο τρόπο, όποιον πάει να γαμήσει ύπουλα τον ΠΑΟΚ σε κάθε επίπεδο.
Να προσέχετε τους εαυτούς σας.
Καλή συνέχεια.