Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Δημοσίευσηαπό Montrealiotis » Πέμ 20 Μαρ 2025, 18:51

Εχουν μια διαφορά όμως, αυτοί που πετάνε μια καφενειακή «πληροφορία» με αυτούς όπου αναπαράγουν τοξικότητα και προσπαθούν να δημιουργήσουν φασαρίες. (Δεν αναφέρομαι στον μπαναρισμενο, γενικά μιλάω)

After all ένα διαδικτυακό καφενείο είμαστε!!
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευσηαπό kataramenos5 » Πέμ 20 Μαρ 2025, 20:32

Λιγα λογια για τον ΠΟΡΚΥ θα χουμε άλλα.
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕΕΕ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευσηαπό Blackgr4 » Πέμ 20 Μαρ 2025, 20:40

renegade έγραψε:Βέβαια την σεζόν 21-22 ο γεννημένος τον Ιανουάριο του 97 Ντάγκλας Αουγκούστο μόνο 22 χρόνων δεν ηταν

Σωστά ήταν 24. "Τριαντάρης έμπειρος όπως τους προτιμάει ο Ρουμάνος" πάντως δεν ήταν.
In my mind the power i find ~1926~
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευσηαπό Billpaok666 » Σάβ 22 Μαρ 2025, 11:16

Re: Razvan Lucescu V
Δημοσίευσηαπό Blackgr4 » Παρ 21 Φεβ 2025, 15:31

Billpaok666

Ένα μήνα εκτός. Το επόμενο ban θα είναι μόνιμο.

για αυτο το σχολιο :

Δημοσίευσηαπό Billpaok666 » Πέμ 20 Φεβ 2025, 23:44

Είδα το βίντεο της Παε που μετά την λήξη οι παίκτες πήγαν κοντά στην κερκίδα μας.
Ελπίζω να άκουσα λάθος ότι φώναζαν Ράζβαν Λουτσεσκου.
Μετά από τέτοια εμφάνιση και αποκλεισμο δεν νομίζω ότι ταιριάζει.
Υπάρχουν ήττες και αποκλεισμοί με ψηλά το κεφάλι που το χειροκρότημα επιβάλλεται και αξίζει σαν επιβράβευση.
Σήμερα τι ?
Μήπως τα δωρεάν εισιτήρια και έξοδα μετακίνησης (έχει γραφτεί πολλές φορές εδώ μέσα) ξεπληρωνονται με χειροκροτηματα και στημένα συνθήματα ?
Παρά πολλοί για να είναι σημερα εκεί ξοδεψαν φράγκα. φάγανε κρύο ταλαιπωρία καταπιαν χιλιόμετρα.
Σίγουρα κάτι δεν πάει καλά με τους συνδέσμους και φαίνεται

Κατά τα άλλα μια απο τα ίδια από τον Ραζβαν και σήμερα.

από Billpaok666 » Παρ 21 Φεβ 2025, 09:06

Miles έγραψε:
Billpaok666 έγραψε:
Είδα το βίντεο της Παε που μετά την λήξη οι παίκτες πήγαν κοντά στην κερκίδα μας.
Υπάρχουν ήττες και αποκλεισμοί με ψηλά το κεφάλι που το χειροκρότημα επιβάλλεται και αξίζει σαν επιβράβευση.
Σήμερα τι ?
Μήπως τα δωρεάν εισιτήρια και έξοδα μετακίνησης (έχει γραφτεί πολλές φορές εδώ μέσα) ξεπληρωνονται με χειροκροτηματα και στημένα συνθήματα ?
Παρά πολλοί για να είναι σημερα εκεί ξοδεψαν φράγκα. φάγανε κρύο ταλαιπωρία καταπιαν χιλιόμετρα.

[color=#FFFF00]Κρίμα να μην υπήρχανε σήμερα 6.000 Μπιλάκηδες στην εξέδρα και θα έβλεπε ο γυφτορουμάνος!
[/color]

Για τους Μιληδες ο Ρουμάνος πάνω από όλα
Ποιος ΠΑΟΚ.....
Ο στόχος είναι πως θα την πούνε σε όποιον τολμήσει να πει κάτι εναντίον του Στρατηγού τους.
Για αυτό που είδαμε για πολλοστή φορά χθες δεν υπάρχει λόγος αναφοράς.
Τους βολεύει να πηγαίνει η συζήτηση στην μανούρα και τα ουσιαστικά στο χαλάκι.

Μπορει καποιος να μου εξηγησει ποιος ο λογος του ενος μηνα μπαν ?
Αυτα που εγραψα για την κερκιδα,ειναι χαδι μπροστα σε αυτα που εχουν γραφτει τον τελευταιο μηνα εδω μεσα για πολλα διαφορετικα θεματα.
Ειδικα για την κερκιδα, ο Μπαρκαρουτσος εχει γραψει και εχει χαρακτηρισει πολυ χειροτερα.
Υπαρχουν καποιοι λογαριασμοι που τρεχουν 24/24 πισω απο σχολια και προκαλουν, εχοντας μονιμη ασυλια.
Βεβαια αν τολμησει καποιος να αντιπαρατεθει με το ιδιο υφος (οπως εκανα με τον μαιλς) τοτε ερχεται καμπανα μονοπατα.....
Αυτη η μανια καταδιωξης του Ντιμ, κατα την αποψη μου, παιρνει μπαλα και αλλους, και αυτο ειναι αδικο.
Πριν απο λιγες μερες επεσε μονιμο μπαν, μια αποφαση τελειως παραλογη κατα την δικη μου γνωμη.
Billpaok666

Δημοσίευσηαπό Daskalos_4 » Σάβ 22 Μαρ 2025, 11:46

kataramenos5 έγραψε:Λιγα λογια για τον ΠΟΡΚΥ θα χουμε άλλα.

:lol:
Ο ΠΑΟΚ ειναι η πιο ακμαια ιαχη σε αυτον τον κουρασμενο κοσμο.
Άβαταρ μέλους
Daskalos_4

Δημοσίευσηαπό Ettien26 » Σάβ 22 Μαρ 2025, 12:15

Billpaok666 έγραψε:Re: Razvan Lucescu V
Υπαρχουν καποιοι λογαριασμοι που τρεχουν 24/24 πισω απο σχολια και προκαλουν, εχοντας μονιμη ασυλια.

Δυστυχώς ισχύει σε μεγάλο βαθμό και απορώ που βρίσκουν τον χρόνο.

Γι΄ αυτό ακριβώς το πράγμα ζούνε. Για την προσωπική αντιπαράθεση συνοδευόμενη απο ειρωνείες κ.λ.π.

Πάντως για να μην χαλάς την ζαχαρένια σου κάνε αυτό που κάνω κι εγώ, μην τσιμπάς, αγνόησε τους και θα βρείς την ησυχία σου.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευσηαπό Blackgr4 » Σάβ 22 Μαρ 2025, 16:01

Billpaok666 έγραψε:Re: Razvan Lucescu V
Δημοσίευσηαπό Blackgr4 » Παρ 21 Φεβ 2025, 15:31

Billpaok666

Ένα μήνα εκτός. Το επόμενο ban θα είναι μόνιμο.

για αυτο το σχολιο :

Δημοσίευσηαπό Billpaok666 » Πέμ 20 Φεβ 2025, 23:44

Σήμερα τι ?

από Billpaok666 » Παρ 21 Φεβ 2025, 09:06

Miles έγραψε:
Billpaok666 έγραψε:
Σήμερα τι ?

[color=#FFFF00]Κρίμα να μην υπήρχανε σήμερα 6.000 Μπιλάκηδες στην εξέδρα και θα έβλεπε ο γυφτορουμάνος!
[/color]

Για τους Μιληδες ο Ρουμάνος πάνω από όλα
Ποιος ΠΑΟΚ.....
Ο στόχος είναι πως θα την πούνε σε όποιον τολμήσει να πει κάτι εναντίον του Στρατηγού τους.
Για αυτό που είδαμε για πολλοστή φορά χθες δεν υπάρχει λόγος αναφοράς.
Τους βολεύει να πηγαίνει η συζήτηση στην μανούρα και τα ουσιαστικά στο χαλάκι.

Μπορει καποιος να μου εξηγησει ποιος ο λογος του ενος μηνα μπαν ?
Αυτα που εγραψα για την κερκιδα,ειναι χαδι μπροστα σε αυτα που εχουν γραφτει τον τελευταιο μηνα εδω μεσα για πολλα διαφορετικα θεματα.
Ειδικα για την κερκιδα, ο Μπαρκαρουτσος εχει γραψει και εχει χαρακτηρισει πολυ χειροτερα.
Βεβαια αν τολμησει καποιος να αντιπαρατεθει με το ιδιο υφος (οπως εκανα με τον μαιλς) τοτε ερχεται καμπανα μονοπατα.....
Αυτη η μανια καταδιωξης του Ντιμ, κατα την αποψη μου, παιρνει μπαλα και αλλους, και αυτο ειναι αδικο.
Πριν απο λιγες μερες επεσε μονιμο μπαν, μια αποφαση τελειως παραλογη κατα την δικη μου γνωμη.

Δεν έχω να σου εξηγήσω κάτι παραπάνω αφού παρέθεσες το σχόλιο για το οποίο έφαγες το μπαν.

Αν ξαναγράψεις κάτι παρόμοιο, το μπαν δεσμεύομαι πως θα είναι μόνιμο.

Προφανώς το ίδιο ισχύει για όλους. Τα πληρωμένα έξοδα μετακίνησης, τα δωρεάν εισιτήρια και στα στημένα συνθήματα, τη στιγμή που κάνει μπαμ από χιλιόμετρα πως πρώτον δεν έχεις ιδέα τι γράφεις και δεύτερον αν σου ζητήσω αποδείξεις θα μου πεις "το διάβασα κάπου", κράτα τα μακριά από εδώ.

Κριτική προς τον Λουτσέσκου, τον Ιβάν, τον Γιώργο, την Μαρία, όποιον άλλο-άλλη θες, κάνε όση θες.

Δεν έχω ιδέα ποιος και τι είναι αυτό το Ντιμ που αναφέρεις. Το μόνιμο μπαν προς το μέλος που του το έριξα εγώ, έπεσε για πολύ συγκεκριμένους λόγους, τους οποίους προφανώς και δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να σου τους εξηγήσει, γιατί δεν βρισκόμαστε σε κανένα δικαστήριο, ούτε βρισκόμαστε με το ζόρι εδώ μέσα.
Σίγουρα πάντως δεν ήταν ατομική απόφαση ενός.
In my mind the power i find ~1926~
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Δευτ 31 Μαρ 2025, 21:25

Απέχω συνειδητά από τα ποδοσφαιρικά εδώ και καιρό.
Έκανα την μαλακία τώρα και μπήκα να διαβάσω το topic του χθεσινού αγώνα.

Μερικούς αν τους είχα μπροστά μου, θα μπινελίκωνα πάρα πολύ άσχημα, ίσως πιανόμουν και στα χέρια.
Είστε ο καρκίνος του ΠΑΟΚ. Σας αξίζει διοίκηση λαϊκής βάσης Super 4 και να πάτε την ομάδα γαμιώντας μέχρι την Γ εθνική.

Έναν τον έκανα report γιατί είπε κάτι που δεν έχει θέση ούτε στο πιο κατάπτυστο forum.

Συνεχίζω την αποχή μου από τα ποδοσφαιρικά topics. Ζεν.

ΥΓ: Ρουμάνε, κατέστρεψες τον Μιχαηλίδη με τη διαχείρισή σου. Φύγε.
ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο ανδρών. Στήριξη σε κάθε ομάδα που φορά το Δικέφαλο.

ΑΣ εκσυγχρονίσου να παίρνουμε εισιτήρια από το ιντερνέτ, φτιάξτε ΜΠΟΥΤΙΚ και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ασχοληθείτε με τον αθλητισμό των ΑμεΑ και τα e-sports!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Πέμ 03 Απρ 2025, 04:41

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Έναν τον έκανα report γιατί είπε κάτι που δεν έχει θέση ούτε στο πιο κατάπτυστο forum.

Μετά λύπης διαπιστώνω δύο μέρες μετά, ότι το μέλος που απεκάλεσε καθυστερημένο έναν ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, δεν έχει φάει ούτε μπαν, ούτε απλή παρατήρηση, μετά από αναφορά μου στη mod team λίγες ώρες μετά το ποστ.

Εύκολα και με ασφάλεια μπορώ να καταλήξω στο συμπέρασμα ότι μπορώ να αποκαλώ καθυστερημένο όποιον θέλω εδώ μέσα και να μένω ατιμώρητος.

Τα παρακάτω από το topic Χατζόπουλου:

nikos ioannidis έγραψε:Εσύ μόνο στον κόσμο "που σε ειρωνεύεται" και στις ανώνυμες σελίδες στο fb το παίζεις άντρας, στις συνεδριάζεις του ΕΣΑΚΕ κάνεις την πάπια, σε τρεις σερί σφαγές αν δεν βγάλεις ούτε σήμερα ανακοίνωση είναι συνένοχος λόγω βλακείας.

nikos ioannidis έγραψε:Δυστηχώς η επιλογή σου να παίξουμε Ευρώπη φέτος με δεδομένο τον μικρό αριθμό παικτών σαμπόταρε την ομάδα.

Αυτόν δεν θα τον πω καθυστερημένο. Έχει πλήρη επίγνωση του τι κάνει.
Με τον συγκεκριμένο ελπίζω να ασχοληθείτε καταλλήλως, πριν λήξει το ισχύον μπαν του.

Το επίπεδο του φόρουμ θα βαρέσει νέο ιστορικό χαμηλό, αν αυτός κάνει άλλο ένα ποστ εδώ μέσα. Γνώμη μου.
ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο ανδρών. Στήριξη σε κάθε ομάδα που φορά το Δικέφαλο.

ΑΣ εκσυγχρονίσου να παίρνουμε εισιτήρια από το ιντερνέτ, φτιάξτε ΜΠΟΥΤΙΚ και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ασχοληθείτε με τον αθλητισμό των ΑμεΑ και τα e-sports!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευσηαπό Cylon-4 » Πέμ 03 Απρ 2025, 08:49

Για τον μπαναρισμενο συμφωνω με Μπαρκα.
Cylon-4

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Κυρ 06 Απρ 2025, 20:30

Εδώ διαβάζει γενικά κανείς;

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευσηαπό kataramenos5 » Κυρ 06 Απρ 2025, 20:44

Ναι. Αλλα ρε Μπαρκα να σε πω κατι ? Δεν εχει και την πλακα του αυτο? Προσπαθουν πολυ τα παιδια,βλεπεις μια αγωνια ,ενα αγχος και λες ποσο ζορι να τραβαει αυτος?
ΟΚ ειναι δυσκολο μερικες φορες ειδικα αν στραβωσε καποιο ματς κι εχεις τα νευρα σου αλλα δε γινεται να κυνηγας συνεχεια τον καθε κομπλεξικο.Παρτο λιγο πιο χαλαρα μωρε.
Τελευταία επεξεργασία από kataramenos5 και Κυρ 06 Απρ 2025, 23:02, έχει επεξεργασθεί 4 φορά/ες συνολικά
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕΕΕ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Κυρ 06 Απρ 2025, 21:06

Έχω σταματήσει να κυνηγάω τον οποιονδήποτε. Για ένα ποστ μίλησα, συγκεκριμένο.
Επίσης, στα ποδοσφαιρικά δεν μιλάω καν πλέον. Δεν έχει κανένα απολύτως νόημα.

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Προτάσεις και Σχόλια για το Forum

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης