kataramenos5 έγραψε:Που σαι ρε χαμενοςΜπαρκαρούτσος έγραψε:kataramenos5 έγραψε:Την εκανε ο Μπαρκα ?Δεν εληξε το μπαν ακομα?
Έχω εκτίσει από τις 17 του μήνα.
Εδώ τριγύρω. Από υγεία κτλ όλα καλά, μην αγχώνεσαι!
kataramenos5 έγραψε:Που σαι ρε χαμενοςΜπαρκαρούτσος έγραψε:kataramenos5 έγραψε:Την εκανε ο Μπαρκα ?Δεν εληξε το μπαν ακομα?
Έχω εκτίσει από τις 17 του μήνα.
joshua έγραψε:Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τα τρομερα ψέμματα που έγραψε ο transfermania που οδήγησαν στο οριστικό μπαν του;
joshua έγραψε:Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τα τρομερα ψέμματα που έγραψε ο transfermania που οδήγησαν στο οριστικό μπαν του;
kataramenos5 έγραψε:Ανοιγεις την εικονα μονο(ανοιγμα εικόνας σενεα καρτελα) στο γοογλη η το Μοτζιλα ,αντιγραφεις το λινκ της εικονας και στο φορουμ το βαζεις αναμεσα στα
[ IMG]εδω λινκ εικόνας [/IMG ]
χωρις κενα,μονο το λινκ.εβαλα κενα πριν και μετα το IMG αλλιως δε θα το εβλεπες
Blackgr4 έγραψε:joshua έγραψε:Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τα τρομερα ψέμματα που έγραψε ο transfermania που οδήγησαν στο οριστικό μπαν του;
Δεν τίθεται θέμα εξήγησης γιατί δεν υπάρχει κάτι να εξηγήσουμε. Όλα τα σχόλια υπάρχουν. Ούτε ένα δεν έχω διαγράψει. Είναι ξεκάθαρα ψέματα.
Η επαναλαμβανόμενη τακτική να γράφει κάποιος ψέματα είτε προς τον Λουτσέσκου είτε προς τον οποιονδήποτε, προκειμένου να οδηγήσει σε εντάσεις και καυγάδες ανάμεσα στα μέλη, δεν είναι αποδεκτή.
Θα μπορούσε κάλλιστα να αναιρέσει, να πει πως έκανε λάθος, να μην το συνεχίσει και άλλες χίλιες δυο επιλογές.
Αντιθέτως άρχισε τις υποδείξεις και τις εξυπνάδες όταν του έδωσα τρεις ευκαιρίες ΈΣΤΩ να σταματήσει.
Η τακτική του προσπαθώ να τα κάνω όλα πουτ@να επειδή ενδεχομένως δεν έχω τι να κάνω και προτιμώ να περνάω τον χρόνο μου προσπαθώντας να το παίξω έξυπνος και να βάζω άλλους να μαλώνουν, είναι απαράδεκτη.
joshua έγραψε:Το ψεμα ειναι οτι ο Τζιμας ειναι ο μοναδικος που εχει βγει στο ημιχρονο? Το οτι εχει κανει αλλες 2-3 φορες αντιστοιχη αλλαγη αλλαζει το νοημα του ποστ ,ειτε συμφωνεις ειτε διαφωνεις? Ειναι τοσο ψεμα οσο το δικο σου που ανεφερες ως παραδειγμα χρησιμοποιησης νεων παικτων τον Νταγκλας που ηταν ηδη 2 χρονια στον ΠΑΟΚ πριν ερθει ξανα ο Λουτσεσκου ,ενω εκεινος μαλιστα ειχε ζητησει την ανανεωση Κανιας και Σακχοφ πριν αποκτηθει ο Βραζιλιανος. Αν αρχισουμε να μπαναρουμε κοσμο για τετοιου ειδους ποστ καθως ολοι λιγο πολυ εδω μεσα εμφανιζουμε μια εικονα αληθειας που πλαθουμε οι ιδιοι και σπανια ειναι αντικειμενικη δεν θα μεινει κανενας στο φορουμ.
Υ.Γ Θα ηθελα πολυ να μαθω αν η αποφαση ηταν δικη σου η συνολικα της διαχειριστικης ομαδας οπως απαιτειται για επιβολη μονιμου μπαν.
Επιστροφή στο Προτάσεις και Σχόλια για το Forum
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες