Χωρικός έγραψε:Equalizer, δεν θεωρώ πως υπάρχει κάποια ψύχωση με τον κάθε Dim ή με οποιονδήποτε άλλον. Το δικό μου θέμα τουλάχιστον είναι πως μπαίνω στο σαιτ όπως κάνω ανελλιπώς κάθε μέρα εδώ και 15 χρόνια, και πλέον αντί να διαβάζω για την ομάδα , για τα παιχνίδια , για τους ποδοσφαιριστές κ.λ.π , μαυρίζει η ψυχή μου απ'τη μίρλα και την τοξικότητα ορισμένων. Καποιοι μπαίνουν λες και έχουν μοναδικό σκοπό να μειώσουν την ομάδα ή κάποιον που την αντιπροσωπεύει. Ε δεν έχω καμιά όρεξη να διαβάζω τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια σε 100 σχόλια απ'τοους ίδιους και τους ίδιους. Γι αυτό ίσως και το ''κόλλημα'' όπως λες κάποιων με τους τύπου Dim. Για τον οποίο δεν χρειάζεται να πω τίποτα εγώ, τα παλαιά μέλη ξέρουμε. Και μάλιστα ήμουν από τους ελάχιστους που πριν πολλά χρόνια τον υπερασπιζόμουν σθεναρά , όταν είχαμε τον..εμφύλιο για τον ξάδερφο. Είναι πολύ κρίμα για τη δική σας ανιδιοτελη προσπάθεια κατ αρχήν, και για όλους όσοι μπαίνουν για να ενημερωθούν ή για να χαλαρώσουν ή για να κ@υλώσουν με την ομάδα, να χαλάει όλο το κλίμα εξαιτίας του όποιου Dim ή Χωρικού ή δεν ξέρω γω ποιού άλλου. Θεωρώ πως αυτό είναι το θέμα..
πολυ σωστος