Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Δημοσίευσηαπό Montrealiotis » Πέμ 28 Νοέμ 2024, 00:14

Καλά ο Εβρίτης δεν είναι;;
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευσηαπό giapas » Πέμ 28 Νοέμ 2024, 10:43

το ρώτησα γιατί αναφέρθηκε ότι έχει ως αβαταρ το Λεο Ματος.
Που να ψάχνω τώρα το αβαταρ του καθενός.
Σοβαρή φωνή ήτανε πάντως.
giapas

Δημοσίευσηαπό PAOKevolution » Πέμ 28 Νοέμ 2024, 10:58

Ο Χρήστος (Ασπρόμαυρος Εβρίτης) έχει τόση αγάπη για τον ΠΑΟΚ και έχει φάει τόσο πόλεμο από...καλοθελητές του χώρου του, που πλέον παλεύει με ανιδιοτελή αγάπη για τον ΠΑΟΚ, μόνος του.
Σοβαρότατος, δε χαϊδεύει αυτιά και έχει φοβερό λόγο.
Χαίρομαι που τον βλέπω να προοδεύει. Μπράβο και στο PAOKmania που του δίνει βήμα.
Ωραίο podcast.

Υ.Γ. Προφανώς και είναι φίλος μου ο Εβρίτης, αλλά όσα γράφω θα καταλάβετε ότι δεν είναι φανφάρες, ακούγοντάς τον και διαβάζοντάς τον.
Keep The Flag High ~1926~
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευσηαπό Equalizer » Πέμ 28 Νοέμ 2024, 11:14

Ναι
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Πέμ 28 Νοέμ 2024, 13:06

Α δεν ήξερα ότι ήταν ο Εβρίτης, οκ!
ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο ανδρών. Στήριξη σε κάθε ομάδα που φορά το Δικέφαλο.

ΑΣ εκσυγχρονίσου να παίρνουμε εισιτήρια από το ιντερνέτ και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ασχοληθείτε με τον αθλητισμό των ΑμεΑ και τα e-sports!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευσηαπό kayde » Κυρ 01 Δεκ 2024, 21:42

renegade έγραψε:Αν και το τελευταίο που θα ήθελα είναι να πάρω θέση υπέρ κάποιου από την συνομοταξία του φαλακρού με την κοτσίδα ( ο οποίος ήταν το χειρότερο πέρασε από το φόρουμ σε όλα τα χρόνια της λειτουργίας του) ... δυστυχώς όμως τον επιβεβαιώνεται μόνοι σας κάποιοι.

Υγ άνθρωπος ο οποίος βρίζει μάνες δεν θα έπρεπε να είναι αποδεκτός σε καμία κοινωνική ομάδα...όχι να τον υπερασπίζονται κι όλας... ειδικά όταν πρόκειται για γραπτο λογο

Το ποστ του δε το διαβασα,εννοειται να τιμωρηθει,στη χρονικη διαρκεια διαφωνησα.Οποιος βριζει κοβεται -και το εχω γραψει ΚΑΙ για τον εαυτο μου-

Οποτε χαλαρα με τις κρισεις σου για φαλακρους με κοτσιδες και επιβεβαιωσεις οτι σου τον θυμιζουν "καποιοι".
Και ειδικα οταν προκειται για γραπτο λογο,που κανενας μας δε μπορει να εκφραστει οπως θελει..
kayde

Δημοσίευσηαπό theo-drama » Δευτ 02 Δεκ 2024, 01:57

Ποιος είναι ο φαλακρός με την κοτσίδα που λέτε;
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Δευτ 02 Δεκ 2024, 02:11

Νομίζω ότι ο renegade αναφέρεται στο avatar μου.
ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο ανδρών. Στήριξη σε κάθε ομάδα που φορά το Δικέφαλο.

ΑΣ εκσυγχρονίσου να παίρνουμε εισιτήρια από το ιντερνέτ και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ασχοληθείτε με τον αθλητισμό των ΑμεΑ και τα e-sports!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευσηαπό Miles » Δευτ 02 Δεκ 2024, 11:50

goran/montechristo κλπ. ;)
Miles

Δημοσίευσηαπό VfB v2 » Δευτ 02 Δεκ 2024, 12:05

renegade έγραψε:Αν και το τελευταίο που θα ήθελα είναι να πάρω θέση υπέρ κάποιου από την συνομοταξία του φαλακρού με την κοτσίδα ( ο οποίος ήταν το χειρότερο πέρασε από το φόρουμ σε όλα τα χρόνια της λειτουργίας του) ... δυστυχώς όμως τον επιβεβαιώνεται μόνοι σας κάποιοι.

Υγ άνθρωπος ο οποίος βρίζει μάνες δεν θα έπρεπε να είναι αποδεκτός σε καμία κοινωνική ομάδα...όχι να τον υπερασπίζονται κι όλας... ειδικά όταν πρόκειται για γραπτο λογο

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, θεώρησα σωστή την τιμωρία του. Δεν συμφωνώ απλα με την χρονική διάρκεια. Ειναι προφανές οτι ανθρωπος έφτασε στο αμήν με τον άλλον που απο το πρωι μέχρι το βράδυ φρόντιζε για διχόνοιες. Δεν νομίζεις οτι αυτό αποτελεί ένα ελαφρυντικό για την ανάρμοστη συμπεριφορά του;
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευσηαπό theo-drama » Δευτ 02 Δεκ 2024, 14:45

Αν είναι εύκολο, κάποιος Μοντ να μου μεταφέρει στο Λουτσε V,οπότε μπορει το ποστ μου με τα στατιστικά που έχω για τον Λουτσε.
502 σελίδα είναι.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευσηαπό gika » Δευτ 02 Δεκ 2024, 15:33

danirifle έγραψε:καλά ρε μαγκίτες, τι σκατά, όλοι γνωρίζεστε μεταξύ σας?

μόνο εγώ είμαι ο άκυρος εδώ μέσα τόσα χρόνια?

Χαχα εμένα το χειρότερο μου είναι τα accounts που δημιουργήθηκαν 1-2-3 χρόνια πριν αλλά αναφέρονται σε πρόσωπα και συμβάντα από 10 χρόνια πριν. Λες και πρέπει να γίνουμε ντετέκτιβ με χάρτες, φωτογραφίες, αποκόμματα, πινέζες και κλωστές στον τοίχο μας για να παρακολουθήσουμε το δράμα. Και μιλάμε για 30-40-50-60 χρονών ανθρώπους έτσι, όχι για παιδιά.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Δευτ 02 Δεκ 2024, 15:37

Όχι ρε, όλοι αυτοί είναι καινούριοι λογαριασμοί που από το 2007 απλά διάβαζαν και τους ήρθε να κάνουν εγγραφή το 2024. Όλα καλά.

Ο άλλος με έλεγε ότι σπαμμάρω για το μπάσκετ στο ποδόσφαιρο, ενώ είχα μήνες να το κάνω, αλλά ήταν λογαριασμός 2 εβδομάδων ξέρω 'γώ :mrgreen:

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευσηαπό renegade » Δευτ 02 Δεκ 2024, 16:47

kayde έγραψε:

Το ποστ του δε το διαβασα,εννοειται να τιμωρηθει,στη χρονικη διαρκεια διαφωνησα.Οποιος βριζει κοβεται -και το εχω γραψει ΚΑΙ για τον εαυτο μου-

Οποτε χαλαρα με τις κρισεις σου για φαλακρους με κοτσιδες και επιβεβαιωσεις οτι σου τον θυμιζουν "καποιοι".
Και ειδικα οταν προκειται για γραπτο λογο,που κανενας μας δε μπορει να εκφραστει οπως θελει..

Φίλε μου δεν αναφέρθηκα πουθενά σε σχόλιο σου
Σε ένα φόρουμ καλώς ή κακώς δεν υπάρχει καν δημοκρατία
Άβαταρ μέλους
renegade

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Δευτ 02 Δεκ 2024, 16:52

Τελικά εννοείς εμένα (λόγω avatar) ή άλλο μέλος;

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Προτάσεις και Σχόλια για το Forum

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης