Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Καλά ο Εβρίτης δεν είναι;;
giapas

Δημοσίευση από giapas »

το ρώτησα γιατί αναφέρθηκε ότι έχει ως αβαταρ το Λεο Ματος.
Που να ψάχνω τώρα το αβαταρ του καθενός.
Σοβαρή φωνή ήτανε πάντως.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Ο Χρήστος (Ασπρόμαυρος Εβρίτης) έχει τόση αγάπη για τον ΠΑΟΚ και έχει φάει τόσο πόλεμο από...καλοθελητές του χώρου του, που πλέον παλεύει με ανιδιοτελή αγάπη για τον ΠΑΟΚ, μόνος του.
Σοβαρότατος, δε χαϊδεύει αυτιά και έχει φοβερό λόγο.
Χαίρομαι που τον βλέπω να προοδεύει. Μπράβο και στο PAOKmania που του δίνει βήμα.
Ωραίο podcast.

Υ.Γ. Προφανώς και είναι φίλος μου ο Εβρίτης, αλλά όσα γράφω θα καταλάβετε ότι δεν είναι φανφάρες, ακούγοντάς τον και διαβάζοντάς τον.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ναι
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Α δεν ήξερα ότι ήταν ο Εβρίτης, οκ!
kayde

Δημοσίευση από kayde »

renegade έγραψε:Αν και το τελευταίο που θα ήθελα είναι να πάρω θέση υπέρ κάποιου από την συνομοταξία του φαλακρού με την κοτσίδα ( ο οποίος ήταν το χειρότερο πέρασε από το φόρουμ σε όλα τα χρόνια της λειτουργίας του) ... δυστυχώς όμως τον επιβεβαιώνεται μόνοι σας κάποιοι.

Υγ άνθρωπος ο οποίος βρίζει μάνες δεν θα έπρεπε να είναι αποδεκτός σε καμία κοινωνική ομάδα...όχι να τον υπερασπίζονται κι όλας... ειδικά όταν πρόκειται για γραπτο λογο
Το ποστ του δε το διαβασα,εννοειται να τιμωρηθει,στη χρονικη διαρκεια διαφωνησα.Οποιος βριζει κοβεται -και το εχω γραψει ΚΑΙ για τον εαυτο μου-

Οποτε χαλαρα με τις κρισεις σου για φαλακρους με κοτσιδες και επιβεβαιωσεις οτι σου τον θυμιζουν "καποιοι".
Και ειδικα οταν προκειται για γραπτο λογο,που κανενας μας δε μπορει να εκφραστει οπως θελει..
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Ποιος είναι ο φαλακρός με την κοτσίδα που λέτε;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Νομίζω ότι ο renegade αναφέρεται στο avatar μου.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

goran/montechristo κλπ. ;)
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

renegade έγραψε:Αν και το τελευταίο που θα ήθελα είναι να πάρω θέση υπέρ κάποιου από την συνομοταξία του φαλακρού με την κοτσίδα ( ο οποίος ήταν το χειρότερο πέρασε από το φόρουμ σε όλα τα χρόνια της λειτουργίας του) ... δυστυχώς όμως τον επιβεβαιώνεται μόνοι σας κάποιοι.

Υγ άνθρωπος ο οποίος βρίζει μάνες δεν θα έπρεπε να είναι αποδεκτός σε καμία κοινωνική ομάδα...όχι να τον υπερασπίζονται κι όλας... ειδικά όταν πρόκειται για γραπτο λογο
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, θεώρησα σωστή την τιμωρία του. Δεν συμφωνώ απλα με την χρονική διάρκεια. Ειναι προφανές οτι ανθρωπος έφτασε στο αμήν με τον άλλον που απο το πρωι μέχρι το βράδυ φρόντιζε για διχόνοιες. Δεν νομίζεις οτι αυτό αποτελεί ένα ελαφρυντικό για την ανάρμοστη συμπεριφορά του;
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Αν είναι εύκολο, κάποιος Μοντ να μου μεταφέρει στο Λουτσε V,οπότε μπορει το ποστ μου με τα στατιστικά που έχω για τον Λουτσε.
502 σελίδα είναι.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

danirifle έγραψε:καλά ρε μαγκίτες, τι σκατά, όλοι γνωρίζεστε μεταξύ σας?

μόνο εγώ είμαι ο άκυρος εδώ μέσα τόσα χρόνια?
Χαχα εμένα το χειρότερο μου είναι τα accounts που δημιουργήθηκαν 1-2-3 χρόνια πριν αλλά αναφέρονται σε πρόσωπα και συμβάντα από 10 χρόνια πριν. Λες και πρέπει να γίνουμε ντετέκτιβ με χάρτες, φωτογραφίες, αποκόμματα, πινέζες και κλωστές στον τοίχο μας για να παρακολουθήσουμε το δράμα. Και μιλάμε για 30-40-50-60 χρονών ανθρώπους έτσι, όχι για παιδιά.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Όχι ρε, όλοι αυτοί είναι καινούριοι λογαριασμοί που από το 2007 απλά διάβαζαν και τους ήρθε να κάνουν εγγραφή το 2024. Όλα καλά.

Ο άλλος με έλεγε ότι σπαμμάρω για το μπάσκετ στο ποδόσφαιρο, ενώ είχα μήνες να το κάνω, αλλά ήταν λογαριασμός 2 εβδομάδων ξέρω 'γώ :mrgreen:
renegade

Δημοσίευση από renegade »

kayde έγραψε:

Το ποστ του δε το διαβασα,εννοειται να τιμωρηθει,στη χρονικη διαρκεια διαφωνησα.Οποιος βριζει κοβεται -και το εχω γραψει ΚΑΙ για τον εαυτο μου-

Οποτε χαλαρα με τις κρισεις σου για φαλακρους με κοτσιδες και επιβεβαιωσεις οτι σου τον θυμιζουν "καποιοι".
Και ειδικα οταν προκειται για γραπτο λογο,που κανενας μας δε μπορει να εκφραστει οπως θελει..
Φίλε μου δεν αναφέρθηκα πουθενά σε σχόλιο σου
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Τελικά εννοείς εμένα (λόγω avatar) ή άλλο μέλος;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”