Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
- Montrealiotis
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
το ρώτησα γιατί αναφέρθηκε ότι έχει ως αβαταρ το Λεο Ματος.
Που να ψάχνω τώρα το αβαταρ του καθενός.
Σοβαρή φωνή ήτανε πάντως.
Που να ψάχνω τώρα το αβαταρ του καθενός.
Σοβαρή φωνή ήτανε πάντως.
- PAOKevolution
Ο Χρήστος (Ασπρόμαυρος Εβρίτης) έχει τόση αγάπη για τον ΠΑΟΚ και έχει φάει τόσο πόλεμο από...καλοθελητές του χώρου του, που πλέον παλεύει με ανιδιοτελή αγάπη για τον ΠΑΟΚ, μόνος του.
Σοβαρότατος, δε χαϊδεύει αυτιά και έχει φοβερό λόγο.
Χαίρομαι που τον βλέπω να προοδεύει. Μπράβο και στο PAOKmania που του δίνει βήμα.
Ωραίο podcast.
Υ.Γ. Προφανώς και είναι φίλος μου ο Εβρίτης, αλλά όσα γράφω θα καταλάβετε ότι δεν είναι φανφάρες, ακούγοντάς τον και διαβάζοντάς τον.
Σοβαρότατος, δε χαϊδεύει αυτιά και έχει φοβερό λόγο.
Χαίρομαι που τον βλέπω να προοδεύει. Μπράβο και στο PAOKmania που του δίνει βήμα.
Ωραίο podcast.
Υ.Γ. Προφανώς και είναι φίλος μου ο Εβρίτης, αλλά όσα γράφω θα καταλάβετε ότι δεν είναι φανφάρες, ακούγοντάς τον και διαβάζοντάς τον.
- Μπαρκαρούτσος
Το ποστ του δε το διαβασα,εννοειται να τιμωρηθει,στη χρονικη διαρκεια διαφωνησα.Οποιος βριζει κοβεται -και το εχω γραψει ΚΑΙ για τον εαυτο μου-renegade έγραψε:Αν και το τελευταίο που θα ήθελα είναι να πάρω θέση υπέρ κάποιου από την συνομοταξία του φαλακρού με την κοτσίδα ( ο οποίος ήταν το χειρότερο πέρασε από το φόρουμ σε όλα τα χρόνια της λειτουργίας του) ... δυστυχώς όμως τον επιβεβαιώνεται μόνοι σας κάποιοι.
Υγ άνθρωπος ο οποίος βρίζει μάνες δεν θα έπρεπε να είναι αποδεκτός σε καμία κοινωνική ομάδα...όχι να τον υπερασπίζονται κι όλας... ειδικά όταν πρόκειται για γραπτο λογο
Οποτε χαλαρα με τις κρισεις σου για φαλακρους με κοτσιδες και επιβεβαιωσεις οτι σου τον θυμιζουν "καποιοι".
Και ειδικα οταν προκειται για γραπτο λογο,που κανενας μας δε μπορει να εκφραστει οπως θελει..
-
- Mr Ξερόλας 2019
- Μπαρκαρούτσος
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, θεώρησα σωστή την τιμωρία του. Δεν συμφωνώ απλα με την χρονική διάρκεια. Ειναι προφανές οτι ανθρωπος έφτασε στο αμήν με τον άλλον που απο το πρωι μέχρι το βράδυ φρόντιζε για διχόνοιες. Δεν νομίζεις οτι αυτό αποτελεί ένα ελαφρυντικό για την ανάρμοστη συμπεριφορά του;renegade έγραψε:Αν και το τελευταίο που θα ήθελα είναι να πάρω θέση υπέρ κάποιου από την συνομοταξία του φαλακρού με την κοτσίδα ( ο οποίος ήταν το χειρότερο πέρασε από το φόρουμ σε όλα τα χρόνια της λειτουργίας του) ... δυστυχώς όμως τον επιβεβαιώνεται μόνοι σας κάποιοι.
Υγ άνθρωπος ο οποίος βρίζει μάνες δεν θα έπρεπε να είναι αποδεκτός σε καμία κοινωνική ομάδα...όχι να τον υπερασπίζονται κι όλας... ειδικά όταν πρόκειται για γραπτο λογο
-
- Mr Ξερόλας 2019
Αν είναι εύκολο, κάποιος Μοντ να μου μεταφέρει στο Λουτσε V,οπότε μπορει το ποστ μου με τα στατιστικά που έχω για τον Λουτσε.
502 σελίδα είναι.
502 σελίδα είναι.
Χαχα εμένα το χειρότερο μου είναι τα accounts που δημιουργήθηκαν 1-2-3 χρόνια πριν αλλά αναφέρονται σε πρόσωπα και συμβάντα από 10 χρόνια πριν. Λες και πρέπει να γίνουμε ντετέκτιβ με χάρτες, φωτογραφίες, αποκόμματα, πινέζες και κλωστές στον τοίχο μας για να παρακολουθήσουμε το δράμα. Και μιλάμε για 30-40-50-60 χρονών ανθρώπους έτσι, όχι για παιδιά.danirifle έγραψε:καλά ρε μαγκίτες, τι σκατά, όλοι γνωρίζεστε μεταξύ σας?
μόνο εγώ είμαι ο άκυρος εδώ μέσα τόσα χρόνια?
- Μπαρκαρούτσος
Όχι ρε, όλοι αυτοί είναι καινούριοι λογαριασμοί που από το 2007 απλά διάβαζαν και τους ήρθε να κάνουν εγγραφή το 2024. Όλα καλά.
Ο άλλος με έλεγε ότι σπαμμάρω για το μπάσκετ στο ποδόσφαιρο, ενώ είχα μήνες να το κάνω, αλλά ήταν λογαριασμός 2 εβδομάδων ξέρω 'γώ
Ο άλλος με έλεγε ότι σπαμμάρω για το μπάσκετ στο ποδόσφαιρο, ενώ είχα μήνες να το κάνω, αλλά ήταν λογαριασμός 2 εβδομάδων ξέρω 'γώ

Φίλε μου δεν αναφέρθηκα πουθενά σε σχόλιο σουkayde έγραψε:Το ποστ του δε το διαβασα,εννοειται να τιμωρηθει,στη χρονικη διαρκεια διαφωνησα.Οποιος βριζει κοβεται -και το εχω γραψει ΚΑΙ για τον εαυτο μου-renegade έγραψε:Αν και το τελευταίο που θα ήθελα είναι να πάρω θέση υπέρ κάποιου από την συνομοταξία του φαλακρού με την κοτσίδα ( ο οποίος ήταν το χειρότερο πέρασε από το φόρουμ σε όλα τα χρόνια της λειτουργίας του) ... δυστυχώς όμως τον επιβεβαιώνεται μόνοι σας κάποιοι.
Οποτε χαλαρα με τις κρισεις σου για φαλακρους με κοτσιδες και επιβεβαιωσεις οτι σου τον θυμιζουν "καποιοι".
Και ειδικα οταν προκειται για γραπτο λογο,που κανενας μας δε μπορει να εκφραστει οπως θελει..
- Μπαρκαρούτσος