renegade έγραψε:Αν και το τελευταίο που θα ήθελα είναι να πάρω θέση υπέρ κάποιου από την συνομοταξία του φαλακρού με την κοτσίδα ( ο οποίος ήταν το χειρότερο πέρασε από το φόρουμ σε όλα τα χρόνια της λειτουργίας του) ... δυστυχώς όμως τον επιβεβαιώνεται μόνοι σας κάποιοι.
Υγ άνθρωπος ο οποίος βρίζει μάνες δεν θα έπρεπε να είναι αποδεκτός σε καμία κοινωνική ομάδα...όχι να τον υπερασπίζονται κι όλας... ειδικά όταν πρόκειται για γραπτο λογο
renegade έγραψε:Αν και το τελευταίο που θα ήθελα είναι να πάρω θέση υπέρ κάποιου από την συνομοταξία του φαλακρού με την κοτσίδα ( ο οποίος ήταν το χειρότερο πέρασε από το φόρουμ σε όλα τα χρόνια της λειτουργίας του) ... δυστυχώς όμως τον επιβεβαιώνεται μόνοι σας κάποιοι.
Υγ άνθρωπος ο οποίος βρίζει μάνες δεν θα έπρεπε να είναι αποδεκτός σε καμία κοινωνική ομάδα...όχι να τον υπερασπίζονται κι όλας... ειδικά όταν πρόκειται για γραπτο λογο
danirifle έγραψε:καλά ρε μαγκίτες, τι σκατά, όλοι γνωρίζεστε μεταξύ σας?
μόνο εγώ είμαι ο άκυρος εδώ μέσα τόσα χρόνια?
kayde έγραψε:renegade έγραψε:Αν και το τελευταίο που θα ήθελα είναι να πάρω θέση υπέρ κάποιου από την συνομοταξία του φαλακρού με την κοτσίδα ( ο οποίος ήταν το χειρότερο πέρασε από το φόρουμ σε όλα τα χρόνια της λειτουργίας του) ... δυστυχώς όμως τον επιβεβαιώνεται μόνοι σας κάποιοι.
Το ποστ του δε το διαβασα,εννοειται να τιμωρηθει,στη χρονικη διαρκεια διαφωνησα.Οποιος βριζει κοβεται -και το εχω γραψει ΚΑΙ για τον εαυτο μου-
Οποτε χαλαρα με τις κρισεις σου για φαλακρους με κοτσιδες και επιβεβαιωσεις οτι σου τον θυμιζουν "καποιοι".
Και ειδικα οταν προκειται για γραπτο λογο,που κανενας μας δε μπορει να εκφραστει οπως θελει..
Επιστροφή στο Προτάσεις και Σχόλια για το Forum
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης