Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Προσπαθώ να αλλάξω κωδικό (τον τωρινό δεν τον θυμάμαι, μπαίνω με αυτόματη συμπλήρωση) και δεν έρχεται το mail ανάκτησης κωδικού, τσεκάρω και στα σπαμ.
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει, κάπως;
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει, κάπως;
και εγω την ειχα πατησει δεν ερχοταν ο νεος κωδικος τελικα το προβλημα ηταν το mail μου κανε στο yahoo και ζητα να σε στειλουν εκει τον κωδικο εκει....στο gmail υπαρχει προβλημα,και οντως εκει ηρθε ο νεος κωδικος.
Gmail έχω όντως, αλλά για να το αλλάξω χρειάζεται ο τρέχων κωδικός. Δεν υπάρχει κάποια άλλη λύση χωρίς να κάνω καινούργιο mail (πχ να βάλω κάποιο προσωρινό, ή κάτι τέτοιο, μόνο για την ανάκτηση κωδικού) ;
@scarsick στείλε ένα μέιλ με το πρόβλημα σου εδώ
Info.paokmania@gmail.com
Info.paokmania@gmail.com
Έστειλα με το που έκανες το ποστ (θενκς κιόλας) αλλά ακόμα δεν έχει έρθει κάποια απάντηση, δεν ξέρω αν γενικά το gmail δεν δέχεται μέιλ από το Paokmania ή κάτι τέτοιο.
Μπορεί κάποιος μοντ να μου αλλάξει χειροκίνητα τον κωδικό και να μου τον στείλει στο μέιλ (βλακεία πρόταση ίσως, δεν έχω καλύτερη ιδέα)
Μπορεί κάποιος μοντ να μου αλλάξει χειροκίνητα τον κωδικό και να μου τον στείλει στο μέιλ (βλακεία πρόταση ίσως, δεν έχω καλύτερη ιδέα)
Μια εβδομάδα μετά λύθηκε το πρόβλημα και μπόρεσα επιτέλους να συνδεθώ με τον νέο κωδικό, χίλια ευχαριστώ σε όποιον μοντ έστελνε τα μέηλ και σόρρυ για το πρήξιμο 

Θέλω να πω ένα μπράβο για την παρουσία στο Χ (τέως Twitter).
Κρίμα που δε βλέπω πολύ interaction
Κρίμα που δε βλέπω πολύ interaction
Φίλε Τολη ευχαριστούμε, ως γνωστόν το paokmania χρειάζεται χέρια και συμμετοχή, κάτι που δεν είναι πάντα εγγυημένο, οπότε δεν μπορούμε να κάνουμε το μέγιστο που θα θελαμε
Δε βλέπω όμως άλλον να κάνει λάικ κ repost
Άντε τώρα με βρήκατε.
Σοβαρά τώρα, οι σοβαρές, νηφάλιες ΠΑΟΚτσήδικες φωνές λείπουν.
Και το FB με τη λογοκρισία που πέφτει χάνει σε δημοτικότητα.

Σοβαρά τώρα, οι σοβαρές, νηφάλιες ΠΑΟΚτσήδικες φωνές λείπουν.
Και το FB με τη λογοκρισία που πέφτει χάνει σε δημοτικότητα.
- Μπαρκαρούτσος
Στο X κι αν υπάρχει λογοκρισία!!
Τι λέμε, εδώ και στο Telegram τώρα ξεκίνησε...
Τι λέμε, εδώ και στο Telegram τώρα ξεκίνησε...
- Μπαρκαρούτσος
Εγώ τις ανεβάζω στο https://postimages.org/.
Πατάω upload, επιλέγω διαστάσεις (η 640 είναι μια χαρά για εδώ) και μετά κάνω copy το direct link (το 2ο στη λίστα) και μετά το κάνω paste εδώ ανάμεσα στις αγκύλες που λένε img (είναι πάνω από το πλαίσιο που γράφεις το ποστ, δίπλα στο URL).
Παράδειγμα:

όπου "direct link":
https://i.postimg.cc/gcH3prDv/1.png
δηλαδή:

Πατάω upload, επιλέγω διαστάσεις (η 640 είναι μια χαρά για εδώ) και μετά κάνω copy το direct link (το 2ο στη λίστα) και μετά το κάνω paste εδώ ανάμεσα στις αγκύλες που λένε img (είναι πάνω από το πλαίσιο που γράφεις το ποστ, δίπλα στο URL).
Παράδειγμα:
όπου "direct link":
https://i.postimg.cc/gcH3prDv/1.png
δηλαδή: