ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 81-63,Σχολια & παραλειπομενα
Re: ΠΑΟΚ - Πανιώνιος, 26/05, 17:30, NS2
mprabo stin omada. sobari kai pali. eidika sto telos. opos prepei. pame me momentum sti nea smirni. eyge palikaria mou.
- trel@menos
μπραβο στην ομαδαρα αν και δεν μπορεσα να παω ή να το δω εστω.
τρομερο ξεσπασμα στο τελος. παμε για σκουπα την πεμπτη.

τρομερο ξεσπασμα στο τελος. παμε για σκουπα την πεμπτη.

Spiros_S έγραψε:Μπράβο στα παιδιά. Ας νικάμε και ας μην μπορώ να το δω.
Σωστό και αυτό!!!!
nikolasf έγραψε:Σωστό και αυτό!!!!
Τί να κάνω ρε αδερφέ; Το λέω για να το πιστέψω. Σκέψου ότι ο κουμπάρος μου είναι γάβρος και έχει διαρκείας επειδή του αρέσει η ομάδα μας. Εγώ ούτε στιγμιότυπα.
epeidi emeis oi ksenitemenoi den exoume eikona, kalo tha einai na mpainei ston kopo kapoios na grafei dio logia gia to matsaki.
thanx in advance!!!
thanx in advance!!!
- KalamarGiannis
Thomas δεν σε ξεχνάμε εκεί στα ξἐνα...αλλά δυστυχώς έχω χάσει τα 2 τελευταία ματς λόγω ανωτέρας βίας.
Σήμερα έτρεξα με το κουστούμι μετά τη δουλειά κ σεμινάρια στο γήπεδο και πρόλαβα τα τελευταία 5 λεπτά....
πάντως μόλις μπήκα βάζαμε τα τρίποντα και τα γκολ-φάουλ σα στραγάλια και κατέρευσε ο νιονιος...τόσο που στα 2 και κάτι έβαλε μέσα κάτι παιδαρέλια παραδεχόμενος την ήττα και φωνάζοντας απλά να βγάλουν κάποιο πλευ...
την 3η περίοδο την άκουσα στο ράδιο και τις 2 πρώτες έβλεπα από το λαιβ σκορ του internet στο κινητό...
ἐτσι θα πρέπει κάποιος να μας πει για τα πρώτα...35 λεπτά τι έγινε, ειδικά με τα κοράκια.
Σήμερα έτρεξα με το κουστούμι μετά τη δουλειά κ σεμινάρια στο γήπεδο και πρόλαβα τα τελευταία 5 λεπτά....
πάντως μόλις μπήκα βάζαμε τα τρίποντα και τα γκολ-φάουλ σα στραγάλια και κατέρευσε ο νιονιος...τόσο που στα 2 και κάτι έβαλε μέσα κάτι παιδαρέλια παραδεχόμενος την ήττα και φωνάζοντας απλά να βγάλουν κάποιο πλευ...
την 3η περίοδο την άκουσα στο ράδιο και τις 2 πρώτες έβλεπα από το λαιβ σκορ του internet στο κινητό...
ἐτσι θα πρέπει κάποιος να μας πει για τα πρώτα...35 λεπτά τι έγινε, ειδικά με τα κοράκια.
den tha me xalage na mpaineis se kathe mats sto 59-57 kai na ginetai mesa se 5 lepta 79-59...

- KalamarGiannis
πράγματι είναι η δεύτερη μεγαλύτερη χαρά που μπορεί να πάρει κανείς [μετά την θριαμβευτική επιτυχία που είχε ο γιος μου στις Σουηδέζες στην Στοκχόλμη που τον πήγα για τα πρώτα του γενέθλια...
]

- ΑποστόληςΑ
KalamarGiannis έγραψε:πράγματι είναι η δεύτερη μεγαλύτερη χαρά που μπορεί να πάρει κανείς [μετά την θριαμβευτική επιτυχία που είχε ο γιος μου στις Σουηδέζες στην Στοκχόλμη που τον πήγα για τα πρώτα του γενέθλια...]