kataramenos5 έγραψε:Α κι αυτό που είπες για τα screen ειναι δυνατό παίκτες 26-30 χρονών να μη μπορούν να το κάνουν σωστά?Πότε θα μάθουν δηλαδή?Και δεν ειναι μόνο τα screen.Λες και υπάρχει κάποιο κενο στη "βασική εκπαίδευση" στις μικρότερες ηλικίες.
μεγάλη κουβέντα ανοίγεις. αν δείς ένα video πώς screenάρει στο p&r o Lasme (όταν δεν κάνει φαουλ

) και πώς ο Τσαιρέλης θα καταλάβεις την τεράστια διαφορά. Αλλά δεν είναι θέμα καταγωγής και παιδείας κατά τη γνώμη μου. Αν πάμε πίσω στην άμυνα, αν δείς πώς αμύνεται στο κεντρικό screen o Cooper και πώς ο Μάντζαρης, πάλι χάος. Δεν έχω χρόνο τώρα να το πολυεξηγήσω. το p@r έχει γίνει ΕΠΙΣΤΗΜΗ στην Ελλάδα και πώς να το παίξεις αλλά και πώς να το αντιμετωπίσεις.
Καλημερίζω λοιπόν με ένα ωραίο videάκι. Κοιτάξτε πώς ένα μέτριο back screen του Μάικ στον Μούρτο, τι ανισορροπία φέρνει στην άμυνα του συμπολίτη (που παίζει μια κάκιστη trap άμυνα) καθώς μετά ΟΛΟΙ μα όλοι χάνονται στις περιστροφές, ο Μάικ (ας πούμε "ρολάρει" ή καλύτερα πάει κάθετα προς τη ρακέτα) και δεχόμενος την πάσα, διαβάζει αμέσως τις αποστάσεις της αντίπαλης άμυνας και πασάρει σωστά στο 4 στο 3ποντο. Η φάση γίνεται ακόμα καλύτερη (και ποιοτικότερη από άποψη διαβάσματος του Μαργαρίτη) ο οποίος δίνει δίπλα την extra πάσα στο παντελώς ελεύθερο τρίποντο.
[youtube]gTEiZvgJBQM[/youtube]