George Best έγραψε:Ομολογω πως εχει αρχισει να μη μου αρεσει το παρασκηνιο...
Ο Τοροσιδης?
Μιλαμε για επιτομη της τοξικοτητας με τις δηλωσεις του σαν ποδοσφαιριστης κατα καιρους...
Επιλογη του Καραισκακη για τα ματς με της Εθνικης?
Ενω η ΟΠΑΠ Αρεν ειναι το πιο συγχρονο γηπεδο αυτη τη στιγμη?
Περα απο αντιπαλοτητες και κοντες σε συλλογικο επιπεδο, η κινηση αυτη ειναι παντελως αστοχη και υποδηλωνει περιεργες καταστασεις..
Πραγματικα εχω χαλαστει με τις κινησεις που εχουν αρχισει να γινονται.
George Best έγραψε:Ομολογω πως εχει αρχισει να μη μου αρεσει το παρασκηνιο...
Ο Τοροσιδης?
Μιλαμε για επιτομη της τοξικοτητας με τις δηλωσεις του σαν ποδοσφαιριστης κατα καιρους...
Επιλογη του Καραισκακη για τα ματς με της Εθνικης?
Ενω η ΟΠΑΠ Αρεν ειναι το πιο συγχρονο γηπεδο αυτη τη στιγμη?
Περα απο αντιπαλοτητες και κοντες σε συλλογικο επιπεδο, η κινηση αυτη ειναι παντελως αστοχη και υποδηλωνει περιεργες καταστασεις..
https://mightytips.cy/
Πραγματικα εχω χαλαστει με τις κινησεις που εχουν αρχισει να γινονται.
Η Εθνική προβιβάστηκε στη League B και αντιμετωπίζει τις Αγγλία, Φινλανδία και Ιρλανδία. Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν από τον Σεπτέμβριο μέχρι και τον Μάρτιο.
Το πρόγραμμα του Nations League:
1η αγωνιστική (7 Σεπτεμβρίου 2024)
Ελλάδα-Φινλανδία 21:45
Ιρλανδία-Αγγλία 19:00
2η αγωνιστική (10 Σεπτεμβρίου 2024)
Ιρλανδία-Ελλάδα 21:45
Αγγλία-Φινλανδία 21:45
3η αγωνιστική (10 Οκτωβρίου 2024)
Αγγλία-Ελλάδα 21:45
Φινλανδία-Ιρλανδία 21:45
4η αγωνιστική (13 Οκτωβρίου 2024)
Ελλάδα-Ιρλανδία 21:45
Φινλανδία-Αγγλία 19:00
5η αγωνιστική (14 Νοεμβρίου 2024)
Ελλάδα-Αγγλία 21:45
Ιρλανδία-Φινλανδία 21:45
6η αγωνιστική (17 Νοεμβρίου 2024)
Φινλανδία-Ελλάδα 19:00
Αγγλία-Ιρλανδία 19:00
Εθνική Ελλάδας: Οι πρώτες κλήσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς
Γνωστές έγιναν οι επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τα παιχνίδια που θα δώσει η Εθνική τον Σεπτέμβριο απέναντι σε Φινλανδία και Ιρλανδία.
Η Εθνική ξεκινά τον Σεπτέμβριο τις υποχρεώσεις της στο UEFA Nations League παίζοντας στο "Γ. Καραϊσκάκης" με τη Φινλανδία (07/09. 21:45) και στο Δουβλίνο με την Ιρλανδία (10/09, 21:45) για τις δύο πρώτες αγωνιστικές της League B.
Γνωστές έγιναν πριν λίγη ώρα οι πρώτες κλήσεις του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Σε σχέση με τις κλήσεις του Ιουνίου, στην αποστολή δεν βρίσκονται οι Γιώργος Αθανασιάδης, Μανώλης Σάλιακας, Γιώργος Κυριακόπουλος, Δημήτρης Κουρμπέλης, Ανδρέας Ντόη, Χάρης Τσιγγάρας και Ταξιάρχης Φούντας.
Επίσης, εκτός είναι και οι Τζορτζ Μπάλντοκ (τραυματίας), Ζέκα και Γιώργος Γιακουμάκης.
Αναλυτικά οι κλήσεις: Βλαχοδήμος, Μανδάς, Τζολάκης, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Γιαννούλης, Τσιμίκας, Βαγιαννίδης, Ρότα, Ρέτσος, Μπακασέτας, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μπουχαλάκης, Χατζηγιοβάνης, Αλεξανδρόπουλος, Σιώπης, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Τζόλης, Κωνσταντέλιας, Παυλίδης, Δουβίκας.
Τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας θα φορέσει και με τη βούλα ο Χρήστος Ζαφείρης, καθώς η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Νορβηγίας γνωστοποίησε ότι ο 21χρνος μέσος της Σλάβια Πράγας θα παίξει στην εθνική μας και όχι στους Σκανδιναβούς.
Επιστροφή στο Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης