29.Juan Manuel Insaurralde
Re: 29.Juan Manuel Insaurralde
Φυσικά και ξέρει από τακτική ο Μαλεζάς. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι πρόκειται για παίκτη έξυπνο που είναι σε θέση να εξελίσσεται. Όπως φάνηκε από την πορεία του στον ΠΑΟΚ αλλα και την τάχιστη προσαρμογή του στα ομολογουμένως δύσκολα δεδομένα της Μπουντεσλίγκα.
Πατάει περιοχή ... Αν του ζητηθεί φυσικά και θα το πράξει. Την κεφαλια την έχει πάντως όταν προωθείται.
Πατάει περιοχή ... Αν του ζητηθεί φυσικά και θα το πράξει. Την κεφαλια την έχει πάντως όταν προωθείται.
- ΑποστόληςΑ
στο καλο τρελοαργεντινε...
κρίμα που δεν σε άφησαν εδώ / δεν σε κράτησαν ....
κρίμα που δεν σε άφησαν εδώ / δεν σε κράτησαν ....
2εκ ευρω δε θα πληρωναμε....ειναι δυσκολο να μεινει αλλα πιστευω θα προσπαθησουμε...
Το σχόλιο μου πηγαίνε στο προτελευταιο post (geodo)που μιλάει ουσιαστικά για αποχαιρετισμό.MANIAKOS έγραψε:ποιο?
α οκ,, φανταζομαι θα ειδε τα δημοσιευματα που μεταφερουν τα ρωσικα που λεν για μη πληρωμη της ρητρας..
Οπωσδήποτε να τον κρατήσουμε. Μας λείπουν ρε τέτοιοι παίκτες.
Στα συν του ότι προσαρμόστηκε τόσο γρήγορα. Έπεισε από νωρίς. Βλέπε τα δυο παιχνίδια με Μπενφίκα.
Στα συν του ότι προσαρμόστηκε τόσο γρήγορα. Έπεισε από νωρίς. Βλέπε τα δυο παιχνίδια με Μπενφίκα.
- VictorAK47
Το ότι δηλώσαμε ότι δεν ενδιαφερόμαστε για την αγορά του ποδοσφαιριστή μπορεί να σημαίνει και ότι το κάνουμε για να ρίξουν τη ρήτρα και ότι πρόκειται για μεταγραφικά παιχνίδια. Κατά τα άλλα εγώ τον θέλω πολύ και του χρόνου στην ομάδα.
Υπομονή θελει... Μπορεί να πάρει κ ενα μήνα,αλλα κ εγώ πιστεύω θα τν αφήσουν στο τέλος...κ ο σιφό είχε συμβόλαιο κ ρήτρα κ μετα παρακαλούσαν τον βάζελο να τον πάρει....
- ΑποστόληςΑ
Πράγματι έτσι έγινε με τον Κροάτη. Τώρα με Insa δεν ξέρω, καθότι είναι ποιοτικότερος, αλλά μακάρι.
-