Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ
- ΑποστόληςΑ
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ
Καλημερα και καλο μηνα, σε ολους τους απανταχου ΠΑΟΚτσηδες......
Η χθεσινη βραδια γραφτηκε στην ιστορια.....
Η χθεσινη βραδια γραφτηκε στην ιστορια.....
- ΑποστόληςΑ
Καλημέρα και καλή εβδομάδα να περάσουμε!
(έστω και καθυστερημένες οι ευχές έχουν πάντοτε αξία...)
(έστω και καθυστερημένες οι ευχές έχουν πάντοτε αξία...)
- ΑποστόληςΑ
Τι είμαστε; τπτ φλώροι; χαλάτε τους οπαδούς χαλάτε τώρα κ τους άντρες; τι νέα ήθη είναι τουτα; αμα δεν τις τριξεις τα δόντια δεν γίνεται δουλειά. Αμα δεν πας νέα Μεσημβρία ή δεν μπεις στο γήπεδο να τους κυνηγάς καλομαθαίνουν. Μόνο χειροκροτητες θέλετε;Μπαρκαρούτσος έγραψε:.
Τα έχω ξαναπεί..Μπορεί η γυναίκα μου να κάνει μέτριο φαΐ και να την σαπίσω στα αγκωνίδια, ή να της πω "αγάπη μου δεν μ'άρεσε πολύ σήμερα αλλά δεν πειράζει, καταλαβαίνω ότι ίσως κουράστηκες σήμερα, αλλά και πάλι το έφαγα, σε ευχαριστώ για την προσπάθεια".
- Montrealiotis
Ήθελα να το σχολιάσω χθες…
Μπάρκα αν την σημερον ημέρα έχεις γυναίκα και της λες «δεν πειράζει άμα δεν έκανες καλό το φαγητό σήμερα, ευχαριστώ για την προσπάθεια», μπράβο σου ρε φιλε, είσαι τυχερός!
Εγώ αν τολμήσω να πω τίποτα για το φαγητό, το λιγότερο που θα ακούσω είναι «αμα σ αρέσει φατο αν δεν σ αρέσει φάε απέξω». Το οποίο βέβαια είναι παγίδα, γιατί αν κάνω το λάθος και φάω απέξω, αρχίζουν τα «εγώ φταίω που μαγειρεύω» κλπ κλπ.
Όποτε κανα σχόλιο για το αλάτι, το πολύ, και αυτό με τακτ.

Μπάρκα αν την σημερον ημέρα έχεις γυναίκα και της λες «δεν πειράζει άμα δεν έκανες καλό το φαγητό σήμερα, ευχαριστώ για την προσπάθεια», μπράβο σου ρε φιλε, είσαι τυχερός!
Εγώ αν τολμήσω να πω τίποτα για το φαγητό, το λιγότερο που θα ακούσω είναι «αμα σ αρέσει φατο αν δεν σ αρέσει φάε απέξω». Το οποίο βέβαια είναι παγίδα, γιατί αν κάνω το λάθος και φάω απέξω, αρχίζουν τα «εγώ φταίω που μαγειρεύω» κλπ κλπ.
Όποτε κανα σχόλιο για το αλάτι, το πολύ, και αυτό με τακτ.

Μία Γερμανίδα, μία Γαλλίδα και μία Ελληνίδα συζητούν για τις δυσκολίες που βιώνουν στο σπίτι. Λέει η Γερμανίδα: είπα στον Κάρλ, δώσε και σύ κάποιες βοήθειες στα οικοκυρικά. Πρώτη μέρα δεν βλέπω τίποτα, δεύτερη μέρα τίποτα, την τρίτη μάζεψε και έπλυνε τα πιάτα, όλα κομπλέ! Τα ίδια και η Γαλλίδα, "είπα στον Φρανσουά να δώσει κάποιες βοήθειες, πρώτη μέρα δεν βλέπω τίποτα, δεύτερη μέρα τίποτα, την τρίτη μέρα έβαλε ένα πλυντήριο μόνος του"! Ήρθε και η σειρά της δικιάς μας, "είπα και γώ στο Μήτσο να δώσει κάποια βοήθεια", πρώτη μέρα δεν βλέπω τίποτα, δεύτερη μέρα τίποτα, την τρίτη άρχισα να βλέπω λίγο από το αριστερό μάτι!
Συμφωνώ τόσο πολύ. Το ντιλιβερι είναι τόσο μα τόσο μέτριο που πραγματικά απορώ πως τόσοι άνθρωποι το προτιμάνε. Το να ψήσεις μια rib eye και να τη συνοδέψεις με μια σαλάτα δεν θα πάρει πάνω από 10 λεπτά και δεν θα κοστίσει περισσότερο από δυο πιτόγυρα. Μαγειρέψτε ρε και φάτε νόστιμα και ποιοτικά. Ποια γυναίκα; Αν θες κάτι να γίνει καλά, καν’το μόνος σου.
- Μπαρκαρούτσος
Montrealiotis έγραψε:Μπάρκα αν την σημερον ημέρα έχεις γυναίκα και της λες «δεν πειράζει άμα δεν έκανες καλό το φαγητό σήμερα, ευχαριστώ για την προσπάθεια», μπράβο σου ρε φιλε, είσαι τυχερός!
Όχι γυναίκα, ούτε κοπέλα έχω τώρα!

Ρε μήπως είμαστε λίγο off-topic;;