από Μπαρκαρούτσος » Κυρ 09 Ιουν 2024, 18:28
VfB v2, αρχικά σε ευχαριστώ για το ύφος και την έκταση της απάντησής σου.
Δεν υιοθέτησα την άποψη κανενός από τα ΜΜΕ. Άλλωστε διαχρονικά εδώ μέσα λέω ατάκες του στυλ "μην τους εμπιστεύεστε τυφλά, συνήθως γράφουν για να γράφουν" κτλ.
Για την περίπτωση Ντέλια, έλεγα ότι δεν συμφωνώ με τις εκφράσεις τύπου "αυτοκτονία αν πουληθεί, πυροβολάμε τα πόδια μας". ΠΑΟΚτσής είμαι, φυσικά και δεν ήθελα να φύγει ο Ντέλιας. Εδώ δεν ήθελα να φύγει ο Vieirinha όταν ο ΠΑΟΚ είχε χρέη 11.000.000€!
Αυτό που εξέφρασα σαν άποψη (και εδώ και σε άλλες συζητήσεις) είναι οκ, να πουλήσουμε τον Κωνσταντέλια, αλλά ΜΟΝΟ για τα κατάλληλα λεφτά, καθώς δεν είμαστε μια ομάδα που πεινάει οικονομικά. Δεν θυμάμαι αν μίλησα για νούμερα, αλλά στα 20 μύρια πχ και ένα ποσοστό μεταξύ 15%-20% θα ήμουν οκ.
Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι
1. Δεν ήθελα (ούτε θέλω) να πουληθεί
2. αλλά αν πουληθεί, μόνο για τα λεφτά που αξίζει πραγματικά ο Γιάννης σαν ποδοσφαιριστής.
Αυτό, γιατί πιστεύω ότι εφ'όσον μείνει και συνεισφέρει σε ευρωπαϊκές επιτυχίες, μπορεί να δώσει στην ομάδα αρκετά περισσότερα χρήματα, άμεσα (prize νίκης, prize πρόκρισης) ή έμμεσα (μεγάλωμα brand name ΠΑΟΚ που θα φέρει followers, που θα φέρουν χορηγούς, που θα φέρουν λεφτά, που θα φέρουν καλύτερους ποδοσφαιριστές, που θα φέρουν περισσότερα λεφτά).
Απλώς δεν βρήκα δίκαιο το τσουβάλιασμά μου με άλλα μέλη που δεν είπαν αυτό το πράγμα, γι'αυτό και επέμεινα να σε ζητήσω τα ρέστα.
Επίσης...όσον αφορά το τι διάβαζες εδώ μέσα 1.5 εβδομάδα και την υπομονή σου...καλώς όρισες στο forum του Paokmania. Εδώ ήσουν πέρσι το καλοκαίρι, είδες τι έγινε.
Τι να πω εγώ που εδώ και καμιά δεκαετία καλούμαι να διαβάζω τα πάντα, να επεμβαίνω όπου χρειάζεται και να κρατάω ισορροπίες...
ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο ανδρών. Στήριξη σε κάθε ομάδα που φορά το Δικέφαλο.
ΑΣ εκσυγχρονίσου να παίρνουμε εισιτήρια από το ιντερνέτ, φτιάξτε ΜΠΟΥΤΙΚ και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ασχοληθείτε με τον αθλητισμό των ΑμεΑ και τα e-sports!