Δεν είναι θέμα μόνο οι ποσότητες. Η παρατεταμένα ψηλή θερμοκρασία του λαδιού στο τηγάνισμα το αλλοιώνει και το καταστρέφει εις όφελος των κακών λιπαρών.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
γενικώς δεν τρώμε καθόλου τηγανητά. Με μέτρο όμως...3-4 φορές το μήνα και στην κατάλληλη ποσότητα δε νομίζω ότι πειράζει.
Εγώ εκεί που την πατούσα και δεν έχανα κιλά, ήταν κυρίως στο ελαιόλαδο. Μπορεί να έτρωγα μια σαλάτα μόνο το βράδυ, αλλά το λάδι (που είναι και από τις ελιές στο χωριό)...το επίνα όλο.